BOOST YOUR BUSINESS

Laat je bedrijf groeien zonder er persé harder voor te hoeven werken. Met dit programma gaan we ervoor zorgen dat jij groeit van een enthousiaste freelancer naar een zelfverzekerde ondernemer.

HERKEN JE DIT?

Jij bent…

N

… max. een paar jaar online ondernemer of je wilt voor jezelf beginnen

N

… op zich wel lekker bezig, maar je hebt het gevoel dat er te weinig groei zit in je bedrijf of dat het niet snel genoeg gaat

N

… niet zeker van hoe je meer klanten moet aantrekken zonder dat het je veel extra tijd en geld gaat kosten

N

… iemand die droomt van een online bedrijf waarmee je jouw dromen kunt verwezenlijken

MAAR WIL JE DIT?

Jij wilt…

N

… veel meer mensen helpen met jouw producten of diensten

N

… meer inkomen genereren zonder dat je hoeft in te leveren op je vrije tijd

N

… meer vertrouwen en zekerheid hebben in je bedrijf en in jezelf

N

… de inkomsten van je bedrijf flink laten groeien ten opzichte van waar je nu staat

ONDERNEMEN VANUIT VRIJHEID

Misschien heb je wel het gevoel dat het allemaal niet snel genoeg gaat, of dat je een bepaald plafond hebt bereikt. Of je voelt dat je je niet wilt verliezen in je werk… Je bent waarschijnlijk juist gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde en het is niet de bedoeling dat je al je vrije tijd nu kwijtraakt aan je bedrijf.

Beeld je in dat je nu voor een tweesprong staat. Sla je dan af naar de bekende en veilige afslag die resulteert in dat je het zelf blijft ‘uitvogelen’, waarbij je veel tijd kwijtraakt aan het uitzoeken van hoe je succesvol kunt ondernemen en waarbij je steeds weer in nieuwe trial-and-error situaties terecht komt? Of kies je voor de afslag die ervoor zorgt dat je in een korte periode alle handvaten krijgt toegereikt waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien?

Als je kiest voor deze afslag ga jij vol vertrouwen je bedrijf runnen en verkrijg je meer vrijheid, in plaats van dat jouw to-do lijst alsmaar langer wordt.

In deze video vertel ik je nog wat meer over het Boost Your Business programma en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

Wie gaat jou coachen?

Een paar jaar geleden maakte ik voor mezelf de switch van werknemer naar ondernemer. Ik had al een paar jaar in de online marketing gewerkt en deze skills kon ik verder gaan ontwikkelen als ondernemer. Dit ging met ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

In mijn ondernemersjaren kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dit ‘perfecte leventje’ heb weten op te bouwen. Dit is de ommekeer in mijn ondernemerspad geworden. Ik begon mensen uit te leggen hoe ze, net als ik, online geld konden gaan verdienen, wat uiteindelijk resulteerde in de Dutch Digital Nomad Academy. Doordat de cursussen als warme broodjes over de toonbank gingen, werd het aantal cursisten (en hun bijbehorende vragen) steeds groter.

Ik kreeg vragen over ondernemen an sich, mindset, strategie, bedrijfsgroei en ga zo maar door. Al deze leuke vragen hebben ertoe geleid dat ik steeds meer de drive begon te voelen om mensen persoonlijk te gaan helpen. Ervoor te zorgen dat ze meer omzet gaan draaien, dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze een groter vertrouwen krijgen in zichzelf en hun bedrijf.

Ik zal je dus niet ‘gewoon’ de trucs leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij van een enthousiaste freelancer gaat groeien naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof erin dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook voldoening en vrijheid.

WAT ANDEREN ZEGGEN

1-op-1 coaching Tamara Belt recensie

Tamara

“Het Boost Your Business programma is speciaal voor iedereen die nog meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. In het programma krijg je extra verdieping op de online cursussen. Je krijgt niet alleen extra info over bijvoorbeeld een converterende website maken, maar mindset komt ook aan bod! Superinteressant. Grysilde kan alles heel duidelijk uitleggen. Zo kun je het gelijk toepassen. Zelfs voor mensen met online marketingervaring is het programma echt een toevoeging om meer uit je bedrijf te halen.

Review Boost Your Business

Marianne

Ik heb veel geleerd rond marketing en sales, waarom doe ik wat ik doe, hoe maak ik een goed salesplan, hoe schrijf ik goede converterende teksten etc. Grysilde weet in de video’s in de modules de leerstof heel duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Je merkt aan alles dat ze kennis van zaken heeft. Ook de live Q&A’s zijn een waardevolle aanvulling! Naast de (inhoudelijk) goede kwaliteit vind ik het super waardevol om te merken dat Grysilde zich blijft ontwikkelen op het vlak van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is dat absoluut een aanvulling!

Review Boost Your Business

Nina

“Het Boost Your Business programma is een top programma als je wilt beginnen met het opzetten van een eigen bedrijf maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, zoals in mijn geval. De lessen zijn duidelijk uitgelegd door Grysilde en de werkboeken aan het einde van de lessen zijn heel handig om een goed beeld te krijgen van je doelen!

Review Sanne voor Dutch Digital Nomad

Sanne

“Inmiddels zit ik midden in het Boost Your Business programma, wat net als de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus, een zeer waardevolle cursus is. Nadat je in die cursus de skills hebt aangeleerd, krijg je in het Boost Your Business programma alle informatie om dan ook daadwerkelijk te starten als ondernemer. Wat extra fijn is zijn de live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen die je misschien krijgt tijdens te cursus. Al met al een aanrader!”

Review foto Karin voor Dutch Digital Nomad

Karin

“Ik kan iedereen aanraden om het Boost Your Business programma bij Grysilde te gaan volgen. Zeker als je net gestart bent met je eigen bedrijf en je alle basiskennis hebt opgedaan, zorgt dit programma letterlijk voor een boost! Je duikt nóg meer de diepte in en zo zijn er straks geen geheimen voor je op het gebied van online ondernemen.”

INHOUD

Wat je mag verwachten

Tijdens dit programma gaan we flink deepdiven. We gaan aan de slag met onder andere strategieën, mindset, marketing ‘geheimen’ en zoveel meer. Daarnaast sluit het Boost Your Business programma perfect aan bij de andere cursus uit de Dutch Digital Nomad Academy.

Daarnaast krijg je elke 2 weken een live Q&A sessie waarin je me al je vragen kunt stellen.

Per module focussen we ons op een bepaald onderwerp, waar je vervolgens mee aan de slag gaat. Mocht je tijdens het proces vragen hebben, stel ze dan gerust, want dan gaan we ze tijdens de live Q&A sessies behandelen. Niet alleen nuttig voor jezelf, maar ook voor de anderen die de Q&A sessie bekijken. Je leert namelijk ontzettend veel van de vragen die anderen stellen.

Module 1: Je why

In deze module gaan we aan de slag met het helder krijgen van jouw ‘why’. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw drijfveer en wat is jouw unieke verhaal?

Module 2: Niche en doelgroep bepalen

Een doelgroep kiezen doe je niet zomaar, hier zit een heel proces achter. Stap voor stap gaan we jouw niche en doelgroep bepalen.

Module 3: IJzersterke content schrijven

Het schrijven van content is iets waar meer achter zit dan ‘lekker rammen op het toetsenbord’. Ik leer je hoe je ijzersterke, converterende content kunt schrijven.

Module 4: Product aanbod

Tijd om aan de slag te gaan met het product aanbod. Zowel het instapproduct als de hele productladder gaan aan bod komen in deze lessen.

Module 5: Website

Is de opbouw van je landingspagina’s goed en profiteer je al optimaal van wat jouw website te bieden heeft? Deze week zetten we jouw website goed op poten.

Module 6: Salesfunnel

Salesfunnels zijn onmisbaar. Zonder een goede salesfunnel gaat jouw bedrijf niet groeien. Daarom leer ik je er deze week alles over.

Module 7: Marketing

Marketing bestaat uit een combinatie van vele tools en technieken. We duiken o.a. in de wereld van adverteren op social media, koopgedrag en e-mailmarketing.

Module 8: Tarief en pitch

Weet wat je waard bent en weet jezelf te presenteren. Na deze week kun je vol zelfvertrouwen vertellen wie je bent, wat je doet en waar je mensen mee kunt helpen.

Module 9: Salesplan

Een dikke jaaromzet draaien gebeurt niet zomaar. Daarom besteden we veel tijd aan het in elkaar zetten van een goed doordacht salesplan.

Module 10: I love sales

Velen zien ‘sales’ als een eng of spannend iets. Ik ga ervoor zorgen dat verkopen niet meer voelt als ‘sales’, maar als iets wat plezier is en wat vanzelf gaat.

Module 11: Money mindset

Deze module is de kers op de taart. Door de money mindset te beheersen ga jij de omzetten halen waar jij zo naar verlangt. Geen droom is te klein!

Module 12: Samenvatting

Die hele grote berg nuttige informatie van de afgelopen 11 weken is samengevat, zodat je alles nog eens kunt nalopen en het vers in je geheugen blijft plakken.

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je precies weet hoe het koopgedrag van klanten in elkaar steekt en je daardoor nooit meer om sales verlegen zit

N

… je weet wat voor advertenties goed werken op social media en daardoor geen verlies meer draait op je advertenties

N

… je een ijzersterk productaanbod hebt staan waardoor klanten naar jou terug blijven komen voor meer

N

… jouw e-maillijsten alsmaar blijven groeien door alle mensen die interesse tonen in jouw producten en diensten

N

… je weer helemaal vertrouwen in jezelf en je bedrijf krijgt

N

… je zonder angsten zichtbaar durft te zijn op social media en dat je groter dan ooit durft te dromen

N

… je weer meer gaat genieten van de vrijheid waar je zo naar verlangt en dat je meer tijd krijgt om te gaan reizen

N

… je niet meer op zoek hoeft te gaan naar klanten, maar dat ze naar jou toe komen

N

… je zonder aarzelen durft te verkopen, want ‘sales’ is niet eng meer, maar is juist een erg leuk onderdeel van jouw bedrijf

N

… je met je eigen online bedrijf je grootste dromen kunt laten uitkomen

SCHRIJF JE IN

Investering

Lijkt het je fijn om 1-op-1 door mij gecoacht te worden? Dan gaan we samen een hele dag aan de slag met jouw online bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over de 1-op-1 Live VIP-dag

HMMMM

Ja maar …

Wanneer start Boost Your Business?

Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen. Elke twee weken vindt er een live Q&A sessie plaats in een besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe kan ik de live Q&A's bekijken?

Elke twee weken komt er een live Q&A. Deze zal worden gehouden binnen een besloten Facebookgroep, waar alleen deelnemers van het programma toegang tot hebben. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je de Q&A op een later moment terugkijken.

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door het programma. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen, of in twaalf termijnen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

DE KEUZE IS AAN JOU…

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je meer vrijheid en inkomsten gaat genereren?

Of kies je voor meer vrijheid en inkomen?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies hoe je je bedrijf nog meer kunt laten groeien, waardoor je meer vrije tijd overhoudt en tegelijkertijd meer gaat verdienen!

SCHRIJF JE IN

Investering