E-book cover - Winstgevend cursusidee bedenken

Doorbreek je inkomstenplafond met een online cursus

Je kunt de massa helpen en blijven opschalen, want je hebt geen plafond, maar… je zet natuurlijk niet zomaar een succesvolle cursus neer. Daar komt het een en ander bij kijken, waaronder het bedenken van een winstgevend cursusidee. Dat is waar het allemaal mee begint.

Download daarom hier het gratis e-book: Hoe je in 3 simpele stappen een winstgevend cursusidee bedenkt

BEKEND VAN:

BEKEND VAN:

Even voorstellen

Hi! Ik ben Grysilde Velstra en ik help ondernemers bij het opschalen van hun online bedrijf, waardoor ze een legere agenda kunnen creëren en hun inkomstenplafond kunnen doorbreken.

Mijn eigen ondernemersreis begon in 2017. Destijds had ik echt geen flauw benul van wat ik aan het doen was, maar ik ging wel als een speer.

Niet door slimme strategien te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen drie maanden als freelancer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, het koste me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer werken.

Binnen no-time haalde ik met dit businessmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren en opschalen.

Daar is geen team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad
E-book cover - Winstgevend cursusidee bedenken

Je kunt de massa helpen en blijven opschalen, want je hebt geen plafond, maar… je zet natuurlijk niet zomaar een succesvolle cursus neer. Daar komt het een en ander bij kijken, waaronder het bedenken van een winstgevend cursusidee. Dat is waar het allemaal mee begint.

Download daarom hier het gratis e-book: Hoe je in 3 simpele stappen een winstgevend cursusidee bedenkt