OVER

DUTCH DIGITAL NOMAD

WAT IS DUTCH DIGITAL NOMAD?

Werken waar en wanneer je wilt

Dutch Digital Nomad is opgericht om anderen te inspireren en te helpen om de overstap te maken naar het leven van een online ondernemer.

Een paar uurtjes werken met uitzicht over zee, tussendoor een uurtje snorkelen en rond 16.00 uur ’s middags alweer stoppen met werken… het klinkt zo onhaalbaar, maar dat is het niet!

Een tijdje geleden ben ik zelf als digital nomad gaan leven. Zonder dat ik wist wat ik er precies voor moest doen heb ik mijn weg erin gevonden en vanaf het moment dat ik alles op de rit had, had ik binnen 2 maanden tijd al meer dan €3.000,- per maand verdiend! En dat allemaal vanachter mijn laptop vandaan, zonder vaste werkplek.

In deze gratis introductie cursus leer ik je welke skills jij kunt benutten voor jouw leven als online ondernemer, met welke skills je snel inkomen kunt genereren en hoe je jouw bedrijf kunt starten, zodat je de vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je maar wilt.

Doen wat je leuk vindt

Focus je voortaan alleen nog op de zaken die je leuk vindt om te doen. Je zult merken dat werken dan een hobby wordt i.p.v. een verplichting.

Eigen baas

Stop met de 9-5 kantoorbaan en jaag je dromen na! Deel je eigen dagen in, neem een extra lange pauze of kies voor een 3-daags weekend!

Locatie onafhankelijk

Geen vaste werkplek, maar een laptop die je overal mee naartoe kunt nemen. Werk vanuit een strandtent, een rooftopbar of een gave co-workingplek.

Wil je ook stoppen met je 9 tot 5 baan en je dromen najagen?

Start dan met online ondernemen door de cursus of het online coachingsprogramma te volgen.

“Vrijheid. Ik had het gevonden.

Dát waar ik zo lang naar had gezocht.”

WIE ZIT HIERACHTER?

Hi, ik ben Grysilde

… iemand die gek is op reizen, marketing en design. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 kantoorleven. Ik verlangde altijd naar nieuwe avonturen en was altijd bezig met het plannen van mijn volgende vakantie.

Op een gegeven moment realiseerde ik dat ik iets miste: vrijheid. Vrijheid om de wereld te ontdekken wanneer ik dat wilde en de dingen te doen waar ik echt gelukkig van werd. Ik wilde mijn liefde voor (web)design en marketing combineren met een levensstijl vol vrijheid. Niet werken voor een baas om zijn of haar dromen uit te laten komen, maar om mijn eigen dromen na te jagen!

Op een dag googlede ik naar remote werken. En op dat moment kwamen alle antwoorden waar ik zo lang naar op zoek was uit de lucht vallen. Ik werd geïnspireerd door andere dames die datgene deden wat ik zo graag wilde: fulltime reizen en remote werken.

Alles viel op de juiste plaats. Ik wist wat ik moest doen: mijn baan opzeggen. Dat was het antwoord op mijn ‘probleem’. Mijn baan opzeggen, mijn bedrijf opzetten en reizen wanneer ik dat wil. Ik vond eindelijk dat stukje vrijheid waarnaar ik zo lang op zoek was!

Nadat ik mijn leven als Digital Nomad op de rit had en binnen een paar maanden tijd al het dubbele verdiende in vergelijking met mijn kantoorbaan, wilde ik anderen inspireren om deze stap ook te maken. En zo is Dutch Digital Nomad ontstaan.

Over Dutch Digital Nomad