PASSIEF INKOMEN GENEREREN

Laat geld voor je werken, in plaats van dat jij voor je geld werkt. Wij gaan je leren hoe je op verschillende manieren passief inkomen kunt genereren.

HERKEN JE DIT?

Jij bent…

N

… dol op geld verdienen, maar je zoekt een manier om dat makkelijker te doen

N

… op zoek naar nóg meer vrijheid: geld verdienen tijdens reizen? Graag! Geld verdienen tijdens het slapen? Yes, please! 

N

… er klaar voor om je geld om te zetten in nóg meer geld, zonder er meer tijd aan kwijt te zijn

N

… iemand die met een lekker passief inkomen zijn/haar pensioen in wil gaan

N

… iemand die zin heeft om de wereld van passief inkomen te gaan ontdekken

Yes? Dan past de Passief inkomen genereren cursus perfect bij jou!

GELD VERDIENEN, ZONDER TE WERKEN

Oké, oké… het is niet helemaal waar. Voordat je namelijk geld kunt verdienen, zul je wel aan het werk moeten. Maaaar… het goede nieuws is, dat als je het werk hebt gedaan, het minder hard werken wordt in plaats van meer.

Als je eenmaal weet hoe je kunt beleggen en investeren is het een kwestie van bijhouden, behalve als je het leuk vindt om er meer mee bezig te zijn. Wij gaan je daarin natuurlijk niet tegenhouden 😉 Investeren en beleggen groeit namelijk vaak uit tot een leuke hobby.

Als je eenmaal begint met geld beleggen, wordt je geld alleen maar meer waard. (Let op: aan geld beleggen kleven altijd risico’s! Ook dit komt aan bod in de cursus)

Als jij eenmaal beschikt over de kennis en kunde om aan de slag te gaan met cryptocurrency, kun je daar veel geld mee verdienen

En het mooiste is… wij maken alles heel begrijpelijk. Je hoeft dus zelf niet uuuuuren te spenderen op het internet om zelf het wiel uit te vinden. Nee, want wij geven jou alle handvaten om binnen no-time passief inkomen te genereren.

Wie gaan jou coachen?

Bij deze cursus krijg je twee coaches, voor de prijs van één! Natuurlijk is Grysilde weer van de partij, maar zij is niet de enige die deze cursus verzorgt. Wytze werkt al jaren online en weet veel af van passief inkomen verdienen.

Omdat we dit samen al jaren doen, waardoor we ook de vrijheid hebben om de wereld over te reizen wanneer we maar willen, coachen wij je ook samen in deze cursus.

We gaan je dus niet ‘gewoon’ alle trucs leren om passief inkomen te genereren, maar we gaan ervoor zorgen dat je ook echt snapt wat je aan het doen bent. Want alleen dan wordt het makkelijk om passief inkomen te genereren.

Wij geloven erin dat je geld voor je kan laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je geld.

Investeren en beleggen

WAT ANDEREN ZEGGEN

Review foto Karin voor Dutch Digital Nomad

Karin

“Leuke en nuttige cursus! Ik ben weer een stapje verder gekomen om mijn droom te verwezenlijken!

Sarina review (1)

Sarina

“Ik heb heel veel aan de cursus gehad! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en het motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

Testimonial Dutch Digital Nomad 2

Joshua

“Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken. Veel nieuwe skills opgedaan, top!

INHOUD

Wat je gaat leren

In deze cursus zitten 9 modules, met daarin verschillende lessen, waarin we steeds een ander onderwerp onder de loep nemen. Ook kom je bij veel lessen werkboeken of sheets tegen, die je helpen om de lesstof nog beter onder de knie te krijgen. Plus, als je je nu aanmeldt, krijg je ook nog een te gekke bonus!

Boost your business programma

Module 1: Introductie

In deze module bereiden we je alvast voor op wat er allemaal gaat komen. Zet je schrap voor heel veel waardevolle informatie!

Boekhouden voor beginners - DDN

Module 2: Risico's

Aan investeren en beleggen kleven altijd risico’s. Daarom hebben we hier een aparte module aan gewijd.

Boost your business - module 10

Module 3: Pensioen opbouwen

Het opbouwen van je pensioen hoeft allang niet meer via de standaard wegen te verlopen. Je kunt je passieve inkomsten ook gaan zien als pensioen.

Social media benutten - DDN

Module 4: Beleggen in fondsen

Zowel beleggen in fondsen als in aandelen komt aan bod. In deze module gaan we eerst aan de slag met het beleggen in fondsen.

Geheime bonus module - Dutch Digital Nomad

Module 5: Beleggen in aandelen

Ook het beleggen in aandelen komt voorbij. Hoe werkt het precies en hoe kun je het beste beginnen met beleggen in aandelen?

Boost your business programma 2

Module 6: Bux en Peaks

Ideaal voor beginners! De apps Bux en Peaks leggen we van A tot Z uit, zodat jij vandaag nog kunt beginnen met geld verdienen.

Webinars en workshops - Dutch Digital Nomad

Module 7: Cryptocurrency

Wat is dit precies? Hoe kan ik beginnen? Kan ik Bitcoins kopen of kan ik beter gaan voor andere crypto’s? Al deze vragen (en meer!) worden behandeld.

Klantenwerving - DDN

Module 8: Investeren in vastgoed (in nederland)

Investeren in vastgoed is een uitstekende manier om maandelijks een vast passief inkomen te generen. Hoe kun je beginnen, waar moet je op letten en hoe werkt het precies?

Fulltime reizen - Dutch Digital Nomad-01

Module 9: Investeren in vastgoed (in het buitenland)

Ook vastgoed in het buitenland kan mega interessant zijn. Maar waar moet je dan investeren, wat zijn de valkuilen en waar moet ik beginnen? Alles komt aan bod!

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je binnen no-time al je eerste passieve inkomen kunt verdienen, zonder dat je daar nog iets aan hoeft doen

N

… je lekker op reis bent en het geld binnen blijft stromen, zonder dat je je laptop hoeft aan te zetten

N

… je ’s ochtends wakker wordt en je wéér geld hebt verdiend terwijl je lag te slapen

N

… je meer geld kunt verdienen, zonder dat je er meer voor hoeft te werken

N

… je geen inkomstenplafond meer hebt… er zit geen max aan je inkomen

N

… je met passieve inkomsten van een lekker pensioen kunt gaan genieten

SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST

Je zit helemaal nergens aan vast als je je inschrijft op de wachtlijst, maar je bent wel als eerste op de hoogte van wanneer we gaan lanceren, plus je krijgt een dikke vette korting als je je inschrijft op de wachtlijst!