VAN 9 TOT 5

NAAR VRIJHEID CURSUS

In deze cursus leer ik je alle skills die je nodig hebt om je eigen online bedrijf op te zetten, waardoor jij de vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je maar wilt!

IS DIT IETS VOOR JOU?

N

Wil jij de skills hebben die jou de vrijheid geven om te werken waar en wanneer je maar wilt?

N

Wil je niet meer van 9 tot 5 werken voor een baas en wil je niet meer vastzitten aan 24 vakantiedagen per jaar?

N

Wil je zelf aan de slag gaan met online marketing, social media, design en het maken van een website? Of een paar van die skills?

 Dan past de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus perfect bij jou!

Vacature contentmarketeer voor Dutch Digital Nomad - Foto door Oh Zo Mooi

KLINKT DIT JE BEKEND IN DE OREN?

N

Je gaat niet meer met plezier naar je werk in loondienst of je bent toe aan iets anders

N

Je hebt het idee dat je niet de juiste skills bezit om als online ondernemer aan de slag te gaan of je hebt het idee dat je er nog veel meer over moet leren voordat je echt aan de slag kunt gaan

N

Je hebt al wel een deel van de juiste skills in huis, maar hoe ga je hier nu precies werk van maken?

N

Op doordeweekse dagen sta je niet met plezier op, maar sta je op omdat het moet

N

Het lijkt je leuk om online samen te werken met klanten en opdrachtgevers en werk uit te voeren waar je echt plezier in hebt

Herken jij hier iets van jezelf in? Dan ben je op de juiste plek!

KLINKT DIT JE BEKEND IN DE OREN?

N

Je gaat niet meer met plezier naar je werk in loondienst of je bent toe aan iets anders

N

Je hebt het idee dat je niet de juiste skills bezit om als online ondernemer aan de slag te gaan of je hebt het idee dat je er nog veel meer over moet leren voordat je echt aan de slag kunt gaan

N

Je hebt al wel een deel van de juiste skills in huis, maar hoe ga je hier nu precies werk van maken?

N

Op doordeweekse dagen sta je niet met plezier op, maar sta je op omdat het moet

N

Het lijkt je leuk om online samen te werken met klanten en opdrachtgevers en werk uit te voeren waar je echt plezier in hebt

Herken jij hier iets van jezelf in? Dan ben je op de juiste plek!

BEELD JE LEVEN EENS ZO IN

N

Je beheerst de meest gevraagde online skills en je barst van het zelfvertrouwen

N

Je bent eigen baas en je kunt je werkdag indelen zoals jij dat wilt; nooit meer een wekker zetten? Heerlijk toch!

N

Je hebt de volledige vrijheid om te gaan waar je wilt! Ga jij vanuit huis werken of komt er binnenkort een toffe digital nomad reis aan?

N

Je verdient geld door werk te doen waar je ook écht blij van wordt; je werk voelt niet aan als werk, maar als hobby

N

Ben jij een reiziger in hart en nieren? Wat dacht je dan van een paar uurtjes werken met uitzicht over zee, tussendoor een uurtje snorkelen en rond 16.00 uur ’s middags alweer stoppen met werken?

VAN 9 TOT 5 NAAR VRIJHEID

De transformatie die de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus je oplevert is gigantisch. Ik geef je namelijk de handvaten waardoor jij een vrij leven kunt creëren. Niet meer werken voor een baas, niet meer een vaste planning hoeven volgen en alleen nog maar leuk werk doen… Sounds good, right? En nee, dit is niet een ver-van-je-bed-show. Dit is binnen handbereik!

Deze cursus is perfect voor iedereen die online ondernemer wil worden. Als je de cursus heb afgerond kun je aan de slag gaan als virtual assistant, webdesigner, online marketeer of grafisch designer. We behandelen de meest gevraagde en populaire skills van A tot Z.

Waarom we dat allemaal gaan behandelen? Omdat deze skills van pas komen bij het opzetten van je eigen bedrijf, maar óók bij het werken voor toekomstige opdrachtgevers.

Wacht niet langer en ga net als vele anderen het avontuur aan als online ondernemer! Voor je het weet heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt.

In deze video vertel ik je nog wat meer over de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

INHOUD VAN DE CURSUS

Hier gaan we allemaal mee aan de slag

Module 1: Facebookcommunity

Een inspirerende community waarin je al je vragen kwijt kunt en waarin je elkaar kunt helpen bij zaken betreffende online werken en volop reizen!

Module 2: Motivatie en productiviteit

We gaan aan de slag met hoe je jouw motivatie on point kunt houden en hoe je super productief kunt werken, waar je je laptop dan ook maar mag openklappen.

Module 3: Realiseerbare doelen stellen

Ik laat je kennismaken met een super fijne projectmanagement tool en leer je hoe je doelen kunt stellen op de lange, en korte termijn, zodat jij al je doelen gaat bereiken.

Module 4: Online skills ontwikkelen

We bespreken welke online skills je geld kunnen opleveren en we gaan onderzoeken welke skills jij al bezit, zodat je deze verder kunt gaan uitbouwen en benutten.

Module 5: Een pakkende naam bedenken

Waarom is een goede bedrijfsnaam belangrijk? In deze module gaan we aan de slag met het bedenken van een naam die perfect past bij jouw bedrijf.

Module 6: Domein en socials vastleggen

Zodra je een naam hebt moet je een domeinnaam registreren, hosting regelen en social media kanalen vastleggen. Daar gaan we in deze module mee aan de slag!

Module 7: KvK inschrijving regelen

Tijd om je te registreren bij de Kamer van Koophandel. Spannend, I know! Maar ik doorloop het hele proces met je zodat je goed bent voorbereid.

Module 8: Doelgroep bepalen

Een hele belangrijke stap: jouw ideale doelgroep bepalen. Ik ga je hier bij helpen, zodat je precies weet welke mensen je moet aanspreken op je website, in je advertenties etc.

Module 9: Uurtarief en pakketprijzen

Ik ga je in deze module leren hoe je jouw uurtarief kunt berekenen en hoe je pakketprijzen samenstelt. Hierna weet je precies wat je kunt gaan vragen voor je producten/diensten.

Module 10: Introductie grafisch design

Ik leer je alle must-knows voor een startend designer en we duiken in de wereld van kleurgebruik, lettertypes en lay-outs.

Module 11: Adobe Creative Suite

We gaan aan de slag met Photoshop, Illustrator en Indesign en leggen daarmee de perfecte basis voor jouw design carrière.

Module 12: Moodboards maken

Waarom is een moodboard zo belangrijk en hoe kun je er een maken? Daar gaan we in deze module mee aan de slag (inclusief handige templates!)

Module 13: Logo ontwerpen

Waarom moet elk bedrijf een logo hebben? En hoe kies je de juiste kleuren, patronen en lettertypes? En hoe maak je dan daadwerkelijk een logo? Dat ga ik je allemaal leren in deze module!

Module 14: Branding styleboard en stylesheet

Nu is het tijd om een branding styleboard en een branding stylesheet te maken. Ik leer je waarom dit belangrijk is en heb hiervoor een super handig template voor je gemaakt die je kunt gebruiken.

Module 15: Marketing materialen designen

Ik vertel je over de belangrijkste marketing materialen en laat je zien hoe je ze vervolgens kunt ontwerpen (incl. handige mock-ups!). Design de mooiste e-books, visitekaartjes en portfolio items.

Module 16: Social media graphics

Ik teach je hoe je graphics kunt ontwerpen die goed converteren in social media advertenties en hoe je ze kunt gaan gebruiken in social media posts.

Module 17: Maak een killer portfolio

In deze module laat ik je zien hoe je een killer portfolio kunt maken waardoor jij snel je eerste klanten gaat binnenhalen.

Module 18: Social media management

We duiken in de verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest. Welke doelgroep vind je op welk kanaal? En hoe kun je het maximale uit deze social media kanalen halen? Hoe kun je erop adverteren? Het komt allemaal aan bod!

Module 19: E-mailmarketing

E-mailmarketing is KEY! Ik laat je zien hoe je verschillende lijsten aanmaakt, hoe je nieuwe leads kunt genereren, hoe je een nieuwsbrieftemplate maakt en hoe je een nieuwsbrief kunt versturen. In de module over de salesfunnel gaan we verder aan de slag met e-mailmarketing, want een salesfunnel mag niet ontbreken in jouw bedrijf.

Module 20: Webinars en workshops

Vraag jij je af wat je aan webinars en workshops hebt en hoe kun je ze voor jouw bedrijf, of het bedrijf van je klant, kunt gaan inzetten? Dat ga ik je allemaal leren in deze module.

Module 21: WordPress website maken en designen

We bespreken de belangrijkste must-haves voor een website en ik laat je zien hoe je een website technisch kunt opzetten, hoe je de website kunt designen en hoe je jouw e-mailmarketing kunt koppelen aan de website. Dit doen we allemaal aan de hand van het mega populaire Divi thema.

Module 22: De perfecte landingspagina

Ik leer je welke soorten landingspagina’s er zijn, hoe je het beste de landingspagina kunt indelen zodat je een hogere conversie behaalt en hoe je daadwerkelijk een landingspagina kunt opzetten en hoe je die kunt designen.

Module 23: Check-out pagina's

Een check-out pagina is ontzettend belangrijk, want zonder check-out zijn er geen sales! Ik laat je meerdere mogelijkheden zien en we gaan PayPal, Mollie en PayPro koppelen aan een check-out pagina.

Module 24: Website content schrijven

In deze module vind je een werkboek waarin ik je uitleg hoe je op super fijne wijze website content kunt schrijven.

Module 25: Freebie maken van A tot Z

Door ‘iets’ gratis weg te geven kun je potentiële klanten kennis met je laten maken, waardoor ze jou gaan zien als expert in jouw vakgebied. Vervolgens kunnen deze warme leads leiden tot klanten die een aankoop doen!

Module 26: Een salesfunnel opzetten

Ieder bedrijf heeft een salesfunnel nodig; ook jouw bedrijf! In deze module leer je wat een salesfunnel is, wat de meest gemaakte fout is en hoe je van A tot Z jouw eigen salesfunnel kunt maken en inrichten.

Module 27: Een interactieve PDF maken

In deze module laat ik je zien hoe je een interactieve PDF kunt maken. Ideaal voor bijv. het maken van een interactief werkboek.

Module 28: Samenwerken in Google Drive

Haal het optimale uit Google Drive. Werk samen met klanten, beveilig bepaalde documenten en meer!

Module 29: Een winactie opzetten

Een winactie doet het altijd goed als je bereik en merkbekendheid wilt creëren. Dat is dan ook precies de reden waarom ik je in deze module leer hoe je een landingspagina voor een winactie kunt aanmaken.

Module 30: Een persbericht schrijven

Een persbericht schrijf en verstuur je niet even vanuit de losse pols. Er zit veel meer achter! Ik leg je daarom uit wat belangrijk is bij een persbericht, hoe je het dient te schrijven, geef je een gratis perslijst en meer!

Module 31: Klantenwerving

Ik geef je al mijn tips die ik heb als het aankomt op het vinden en binnenhalen van nieuwe klanten. Onderscheid jezelf van de concurrentie en ga samenwerken met jouw ideale klanten.

Module 32: Boekhouden voor beginners

Boekhouden is voor velen geen pretje, dus daarom ga ik je daarbij helpen. Met de handige template en tips die ik deel kun jij jouw administratie netjes bijhouden.

Module 33: Digital nomad bestemmingen

Ik vertel je wat de beste bestemmingen voor digital nomads zijn en deel een super handige tool met je. Zo weet jij altijd waar je goedkoop kunt wonen en waar de wifi goed is.

Module 34: Goedkope vliegtickets boeken

Tijd om je te leren hoe je de goedkoopste vliegtickets kunt scoren voor jouw volgende reisavontuur. Voor 379,- retour naar Japan of voor 366,- naar Indonesië? Ik laat je zien hoe dat kan!

Geheime module: verrassing!

Deze module wil je niet overslaan! Vul de korte enquête in, laat je recensie achter en krijg toegang tot de geheime module, waar je veel aan zult hebben 😉

Zoals je kunt zien gaan we ons verdiepen in HEEL VEEL verschillende vaardigheden die je nodig hebt om je online bedrijf van de grond te krijgen. Na deze cursus heb je alles in huis om opdrachtgevers te voorzien van het resultaat waar zij zo naar verlangen en weet je hoe je je eigen bedrijf flink kunt laten groeien!

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR

… net als vele anderen

Review Boost Your Business

Hele leuke en leerzame cursus. Grysilde legt alles duidelijk en uitgebreid uit en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je haar altijd een berichtje kan sturen!

– Nina

Testimonial Dutch Digital Nomad

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

– Luciënne

Review Dutch Digital Nomad 3

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

– Kimberly

Recensie Dutch Digital Nomad 2

De cursus was heel leerzaam. Grysilde laat je kennis maken met verschillende tools, zodat je daarna er zelf mee aan de slag kan. Je volgt alles wat ze doet op haar beeldscherm, zodat je per stap ziet wat je moet doen voor het eindresultaat.

– Milou

Review Dutch Digital Nomad 4

De cursus is erg praktisch en biedt handvatten om voor jezelf aan de slag te gaan. De uitleg is simpel, begrijpelijk en erg fijn om naar te luisteren. Je gaat zowel creatief aan de slag met (web)design als met online marketing. Erg handig!

– Wesley

Sarina review (1)

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

– Sarina

Review Dutch Digital Nomad 2

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

– Laura

Testimonial Dutch Digital Nomad 2

Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken. Veel nieuwe skills opgedaan, top!

– Joshua

VOOR WIE?

Deze cursus past bij jou als jij:

N

… wilt stoppen met het werken voor een baas, het saaie 9 tot 5 leventje achter je wilt laten en als je voor jezelf wilt beginnen

N

… zin hebt om je leven vanuit vrijheid te leven en als je wilt werken waar en wanneer je maar wilt

N

… iedere ochtend vol enthousiasme wilt opstaan om aan de slag te gaan voor je eigen bedrijf

N

… graag met de leukste klanten en opdrachtgevers wilt werken en werk wilt uitvoeren waar je oprecht blij van wordt; je werk voelt niet als werk, maar als hobby

De Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus past niet bij je als je al een goedlopend online bedrijf hebt en de skills van een virtual assistant, online marketeer of designer al onder de knie hebt of als je geen tijd wilt investeren in de cursus (want je gaat er aardig wat tijd in steken als je alles wilt leren!).

Starters Workation Bali

.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of studie bijvoorbeeld.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je juist meer geld gaan opleveren. Want vraag jezelf eens af hoeveel tijd je anders kwijt bent aan het zelf allemaal uitzoeken en uitproberen?

Ik bied je een superhandige shortcut aan, voor een superscherpe prijs!

Ik wil de cursus volgen vanuit mijn huidige baan. Kan mijn werkgever de cursus betalen?

Yes, dat kan. Vaak wil een werkgever hiervoor een factuur ontvangen, dus stuur gerust een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kan ik een factuur maken voor je werkgever.

Hoe wordt de online cursus aangeleverd?

Het lesmateriaal is opgenomen als video en leidt jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden.

Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?

Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit direct te doen, maar daardoor krijg je de skills wel sneller onder de knie.

Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Als je aan de slag gaat met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Maar je kunt er ook voor kiezen om gratis aan de slag te gaan met Mailchimp. Dat is gratis en vergelijkbaar, maar heeft wel wat minder mogelijkheden.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Dit thema is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een opdrachtgever.

Daarnaast maken we in de design programma’s veel gebruik van de programma’s uit de Adobe Creative Suite, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. Tip: als je nog student bent kun je vaak korting krijgen! Wil je niet investeren in de Adobe programma’s, dan kom je met de gratis tool van Canva ook een heel eind.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?

Dat verschilt ontzettend per persoon. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Sommigen volgen alle lessen binnen een week, anderen nemen er een maand of een paar maanden de tijd voor.

Ik wil zowel 'Van 9 tot 5 naar vrijheid' als 'Boost Your Business' volgen. Wat is de beste volgorde?

Goede vraag! Ik raad altijd aan om eerst de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus te volgen en daarna aan te slag te gaan met het Boost Your Business programma.

Krijg ik na afronding een certificaat?

Jazeker! Laat het me vooral weten wanneer jij de cursus hebt voltooid. Ik kijk het dan voor je na en vervolgens ontvang je een certificaat.

DE KEUZE IS AAN JOU…

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je een booming business van de grond krijgt, zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt?

Of kies je voor meer vrijheid en geluk?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies hoe je je eigen online bedrijf kunt starten en kun je opdrachtgevers helpen met verschillende klussen. De wereld ligt hierna aan je voeten!

SCHRIJF JE IN

Investering

Lijkt het je fijn om 1-op-1 door mij gecoacht te worden? Dan gaan we samen een hele dag aan de slag met jouw online bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over de 1-op-1 Live VIP-dag of  kies voor het 1-op-1 VIP-traject