VIP-TRAJECT

Dit 1-op-1 coachingstraject is alleen geschikt voor ondernemers die all-in willen gaan. Zo word je zes maanden lang gecoacht en ga je mee op workation naar Bali! Dit gaat zorgen voor mega resultaten.

HERKEN JE DIT?

Jij bent…

N

… je bent al begonnen met online ondernemen, maar je hebt het gevoel dat er veel meer te halen valt

N

… helemaal klaar met al je bullshit-excuses en wilt nu eindelijk écht gaan doorpakken om je volle potentieel te benutten

N

… iemand die grote dromen heeft, maar ze (nog niet) kan laten uitkomen

EN WIL JE DIT?

Jij wilt…

N

… afrekenen met belemmerende overtuigingen, twijfels en onzekerheden

N

… keihard gaan groeien als persoon én met je eigen online bedrijf

N

… voor eens en altijd in de meest succesvolle versie van jezelf stappen

Ik gok dat je al behoorlijk wat tijd en energie hebt gestoken in het laten groeien van je online business. En misschien heb je al wat cursussen gevolgd, webinars bekeken, podcasts geluisterd en boeken gelezen. Althans, ik gok dat bijna alle ondernemers op dit punt belanden. We willen het liefst gratis zoveel mogelijk leren en implementeren… maar toch zien we niet het resultaat waar we op hopen.

Dat is in ieder geval hoe het bij mij ging. Ik volgde masterclasses, online cursussen, las boeken en luisterde podcasts… maar toch kwam die grote doorbraak niet. Dit kwam pas op het moment dat ik hulp inschakelde van een businesscoach. Ik had een extra paar ogen die kritisch konden meekijken naar mijn bedrijf én mijn mindset. En boy… wat is er vanaf dat moment veel veranderd.

Mijn bedrijf loopt beter dan ooit en ik voel me sterker dan ooit (mindset). Daarnaast heb ik een veel hoger inkomen weten te genereren, terwijl ik minder uren werk en daardoor meer vrije tijd en vrijheid heb. En dit gun ik iedereen!!

Je bent nu aangekomen op een tweesprong. Je kunt kiezen voor de bekende en veilige weg die resulteert in dat je alles zelf blijft ‘uitvogelen’ en waarbij je veel tijd kwijtraakt aan het uitzoeken van hoe je succesvol kunt ondernemen… Of je kiest voor de weg die ervoor zorgt dat je in een korte periode alle handvaten krijgt toegereikt waarmee je jouw bedrijf (en jezelf) kunt laten groeien.

Ben jij al op dit punt aanbeland? Zie jij als ondernemer in dat het investeren in een coach je geen geld kost, maar op de lange termijn juist geld oplevert? Dan ben je klaar om het coachingstraject in te gaan en dan kan ik je helpen.

Ik sta elke dag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je mag mij teksten en advertenties toesturen voor feedback en ga zo maar door. Ik ben gedurende zes maanden jouw coach én sparringspartner. Samen gaan we ervoor zorgen dat je vol enthousiasme en vertrouwen je bedrijf flink laat groeien.

WIE JOU GAAT COACHEN

Hi, ik ben Grysilde

Inmiddels ben ik bijna zo’n 4 jaar ondernemer, maar dit ging in het begin met veel ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

Daarnaast heb ik het afgelopen jaar voor meer dan 23k geïnvesteerd in coaching, waardoor ik zelf onzettend veel heb geleerd op het gebied van mindset en strategie. In mijn ogen is dit dan ook de perfecte combinatie waarmee je je business en persoonlijke ontwikkeling sky-high kunt laten gaan.

Ik zal je in dit VIP-traject dus niet standaard ‘trucs’ leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat er zowel qua mindset als strategie een enorme shift plaatsvindt, waardoor jij gaat groeien van een freelancer naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof er namelijk in dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook ontzettend veel voldoening en vrijheid.

WAT ANDEREN ZEGGEN

1-op-1 coaching Tamara Belt recensie

Tamara Belt
www.tamarabelt.nl

“Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan het online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.”

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!”

Review 1-op-1 coaching Dutch Digital Nomad - Gabrielle

Gabriëlle Thurkow

“Grysilde is een nuchtere, gestructureerde, gepassioneerde en lieve business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak en helpt je bij al je vragen. Daarnaast stuurt ze je ook aan waar ze dat nodig acht en weet ze van aanpakken. Ik heb onze samenwerking daarom als zeer prettig ervaren!”

.

INCLUSIEF

Wat je mag verwachten

Je kunt het VIP-traject zien als het ultieme pakket om keihard je bedrijf – en jezelf – te ontwikkelen. Je krijg namelijk een half jaar lang 1-op-1 coaching en je gaat mee op een onvergetelijke workation naar Bali. Daarnaast krijg je toegang tot al het online lesmateriaal en houd je levenslang toegang tot de besloten Facebookgroep met elke twee weken een live Q&A.

We gaan dus zes maanden lang intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Dit traject wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en het is een traject op maat.

Kort samengevat krijg je:

Kick-off sessie

Tijd voor een uitgebreide kennismaking en om eens goed in jouw bedrijf te duiken. Hieruit gaat blijken wat je doelen worden en hoe we die samen gaan behalen.

6 maanden 1-op-1 coaching

Elke twee weken krijg je online privé coaching! Zo gaan we ontzettend grote stappen zetten in jouw bedrijf en ‘verslappen’ we geen moment.

Fulltime reizen - Dutch Digital Nomad-01

Workation Bali

Jaaaa! Het hoogtepunt van het jaar breekt aan, want je gaat mee op een onvergetelijke workation naar Bali! Maak je klaar voor grote doorbraken!

Boost your business programma

vraag me alles!

Je kunt me ALLES vragen! Ik check complete funnels, advertenties, denk met je mee op alle vlakken. Door de week krijg je binnen 24 uur feedback op je vraagstuk.

maatwerk coaching

Er bestaat voor dit traject geen vast programma, omdat we gaan kijken naar wat JIJ nodig hebt. Elke sessie kijken we dus naar waar je op dat moment het meeste behoefte aan hebt.

Toegang tot al het online lesmateriaal

Je krijgt levenslang toegang tot al het lesmateriaal van de Dutch Digital Nomad Academy (totale waarde van meer dan €5.000,-)

Boost your business programma 3

Live Q&A sessies van BYB

Ook mag je levenslang deelnemen aan alle online Q&A sessies van het Boost Your Business programma.

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je precies weet hoe je je volgende doelen en dromen kunt bereiken

N

… je een half jaar lang een ‘coach on call’ hebt die je alles mag vragen (vraag om feedback, spar over nieuwe ideeën etc.)

N

… je na zes maanden een ijzersterk bedrijf hebt staan wat alleen nog maar meer zal groeien

N

… je bedrijf zo hard gaat groeien dat je er mensen bij moet aannemen

N

… er geen droom meer te klein is voor jou, omdat jij in al je cellen voelt dat je de hele wereld aan kan

N

… je inkomen weet te genereren op manieren die je nog niet voor mogelijk had gehouden

N

… je slimmer gaat werken, waardoor je meer vrije tijd en vrijheid krijgt

N

… je niet alleen met je bedrijf sky-high gaat, maar als persoon net zo hard mee groeit

VIP-TRAJECT

Totale waarde

HALF JAAR
1-OP-1 COACHING t.w.v. > €10.000

Met het persoonlijke maatplan en de 1-op-1 coaching ga jij snel grote sprongen maken.

WORKATION BALI t.w.v. > €10.000

Tijdens deze onvergetelijke workation zullen er veel doorbraken komen.

ALTIJD VRAGEN STELLEN t.w.v. €7.500

Heb je vragen? Stel ze! Ik beantwoord ze op werkdagen binnen 24 uur.

AL HET ONLINE LESMATERIAAL
t.w.v. €6.875

Levenslang toegang tot al het online lesmateriaal incl. tools, werkboeken etc.

LIVE Q&A SESSIES t.w.v. €2.000

Schuif aan tijdens elke Q&A sessie van het Boost Your Business programma.

Dutch Digital Nomad - online cursussen en coaching - eigen bedrijf beginnen 3

INVESTERING

is nu €16.997,- exclusief BTW. (Vanaf volgend jaar €25.000)

Betaling in 6 termijnen van €2.847- excl. BTW, of
12 termijnen van €1.424,- excl. BTW is ook mogelijk.

Als je met mij gaat samenwerken heb je een half jaar lang een ‘coach on call’ en kan ik je overal bij helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

HMMMM

Ja maar …

Wanneer start het VIP-traject?

De startdatum is altijd in overleg. Eerst gaan we kijken of we een goede match zijn en of we de samenwerking willen starten. Vervolgens prikken we dan samen een startdatum.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij het aanvragen van een kennismaking?

Het VIP-traject is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat wij een goede match zijn en dat het VIP-traject goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit is de reden waarom ik je een paar vragen stel. In het gratis – en vrijblijvend – kennismakingsgesprek gaan we er vervolgens achterkomen of we de samenwerking gaan starten.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe vinden de kick-off en de coachingsmomenten plaats?

De kick-off sessie kan online plaatsvinden, of op locatie. Alle andere coachingsmomenten vinden online plaats. Via Google Meet gaan we lekker videobellen en stomen we jou klaar voor succes!

En de workation naar Bali vindt uiteraard plaats op het tropische Bali 😉

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kan de €16.997,- excl. BTW in één keer voldoen, of je kunt ervoor kiezen om zes termijnen van €2.847,- excl. BTW te betalen, of twaalf termijnen van €1.424,- excl. BTW.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

KENNISMAKING AANVRAGEN

Vul het onderstaande formulier in en dan plannen we een gratis – en vrijblijvend – kennismakingsgesprek in.

13 + 6 =