DOORBREEK JE INKOMSTENPLAFOND
MET EEN ONLINE CURSUS

Door een online cursus aan te bieden, zit er geen plafond meer aan je inkomen. Je kunt zoveel mensen helpen als je wilt en daar zit geen max aan!

Maar… je zet natuurlijk niet zomaar een succesvolle cursus neer. Daar komt het een en ander bij kijken, waaronder het bedenken van een winstgevend cursusidee. Dat is waar het allemaal mee begint.

Schrijf je in voor de gratis mini-cursus en bedenk een winstgevend cursusidee dat perfect aansluit bij jouw passie en expertise… want dan heb je goud in handen!

Lukt het inschrijven niet? En krijg je ook geen mailtje in je spambox? Stuur dan een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl met daarin je eigen e-mailadres. Ik zal je dan handmatig toegang geven tot de mini-cursus “Een winstgevend cursusidee bedenken”.

review cursus creatie blueprint 1
review cursus creatie blueprint 3
review cursus creatie blueprint 2

Hi, ik ben Grysilde…

Vacature contentmarketeer voor Dutch Digital Nomad - Foto door Oh Zo Mooi

WIE GAAT JOU HIERBIJ HELPEN?

… oprichter van Dutch Digital Nomad en de maker van de online cursussen. Ik help mensen om de stap te zetten van een onvervullende 9 tot 5 baan naar een vrij leven als online ondernemer, waarin ze kunnen werken waar en wanneer ze willen. Ofwel: ik wil ze ultieme vrijheid laten ervaren.

Maar ik help ze niet alleen bij het opzetten van een bedrijf, maar ook het opschalen ervan. En weetje wat daar in mijn ogen bij hoort? Een schaalbaar product. Want met een schaalbaar product kun je je inkomstenplafond doorbreken en (semi-)passief inkomen verdienen. Dit zorgt ook meteen voor nog meer vrijheid in je bedrijf en in je leven. Win-win, toch?!

Inmiddels heb ik zelf al drie succesvolle cursussen op de markt gezet waarmee ik 5-figure lanceringen draai… en dit wil ik jou ook leren!

De eerste stap die jij daarvoor kunt zetten is het volgen van mijn gratis mini-cursus “Een winstgevend cursusidee bedenken”.

.