1-OP-1 COACHING
VOOR STARTERS

We gaan drie maanden lang samenwerken waarbij jij een ‘coach on call’ hebt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf snel van de grond komt en dat je klaar bent voor een flinke stroomversnelling.

1-OP-1 COACHING
VOOR STARTERS

We gaan drie maanden lang samenwerken waarbij jij een ‘coach on call’ hebt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf snel van de grond komt en dat je klaar bent voor een flinke stroomversnelling.

BEKEND VAN:

BEKEND VAN:

Je voelt aan alles dat je MEER wilt

Je wilt meer vrijheid.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer je hart volgen.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt minder stress. Minder gedoe. Minder vaak je wekker zetten. Minder vaak het gevoel hebben dat je niet alles uit het leven haalt.

Je wilt je eigen bedrijf opzetten, maar weet niet precies hoe.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Een constante stroom aan klanten en inkomen.

Ik help je om je bedrijf op zo’n manier op te zetten, dat je niet verzuipt in het werk, maar je bedrijf wel keihard blijft groeien. Hierbij maken we geen gebruik van pusherige marketingstrategieën, maar gaan we werken op een manier die bij jou past.

Wat je mag verwachten van het 1-op-1 traject

We gaan gedurende drie maanden intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Hiervoor gaan we aan de slag met nieuwe strategieën die je kunt toepassen, je mindset, zichtbaarheid en veel meer. Het is ideaal voor mensen die graag een bedrijf willen opzetten of hun bedrijf willen laten groeien, maar niet weten hoe ze dat voor elkaar krijgen.

Zoek je bijvoorbeeld hulp bij het adverteren op social media? Dan ben ik je sparringspartner op dat gebied. Wil je leren hoe je betere content kunt schrijven? Dan gaan we daar mee aan de slag!

Zoals je ziet is het 1-op-1 coachingsprogramma flexibel aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Tijdens een eerste kick-off sessie bespreken we dan ook waar jij de meeste hulp bij kunt gebruiken en aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk plan op. Hier gaan we gedurende drie maanden flink mee aan de slag.

Bij het 1-op-1 coachingstraject krijg je:

7

Kick-off sessie

Tijd voor een uitgebreide kennismaking en om eens goed in jouw bedrijf te duiken (als je al een bedrijf hebt). Waar kan jij de komende tijd hulp bij gebruiken?

7

Persoonlijk plan op maat

Je krijgt een persoonlijk maatplan dat past bij jouw wensen en behoeften. Op deze manier gaan we precies met datgene aan de slag dat bij jou voor groei zorgt.

7

Toegang tot al het online lesmateriaal

Je krijgt tijdens het coachingstraject toegang tot al het lesmateriaal van de Dutch Digital Nomad Academy.

7

Elke twee weken online coaching

Tijd om te kijken hoe je ervoor staat, welke onderwerpen nog aandacht van je nodig hebben en je mag me natuurlijk AL je vragen stellen!

7

Je mag 24/5 je vragen stellen

Kom je ergens even niet uit? Laat het me dan weten. Via e-mail en WhatsApp kun je me al je vragen stellen, waardoor ik je snel verder kan helpen.

Je bedrijf succesvol opzetten en keihard groeien

Om snel grote stappen te kunnen zetten, moet je durven te investeren. Dit is iets wat ik uit ervaring kan vertellen. Tot het moment dat ik niet durfde te investeren groeide ik een klein beetje per maand. Maar vanaf het moment dat ik er met de volle 100% voor durfde te gaan, groeide mijn bedrijf razendsnel.

Dit is iets wat ik jou ook maar al te graag wil leren. Ik weet hoe fijn het is om een goedlopend bedrijf te hebben. Ik weet hoe fijn het is om elke ochtend met plezier op te staan. Ik weet hoe fijn het is om te kunnen werken waar en wanneer je maar wilt. Ik weet hoe fijn het is om je vrij te voelen. En dit alles wil ik graag met je delen.

In dit coachingstraject gaan we er samen dan ook alles aan doen om jouw bedrijf te laten groeien. Het is een flexibel coachingstraject, waardoor we echt kunnen kijken naar waar jij hulp bij nodig hebt.

Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

Plan een gratis matchcall in en dan gaan we samen kijken wat er nodig is om jouw bedrijf van de grond te krijgen en of ik jou daar in een persoonlijk 1-op-1 traject bij kan helpen.

PS. Je zit nergens aan vast. De matchcall is 100% vrijblijvend.

Matchcall inplannen

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan het online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden coaching had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.

Tamara Belt

1-op-1 coaching

review cursus creatie blueprint 2
review cursus creatie blueprint 1

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!

Karin Mulder

1-op-1 coaching

Grysilde is een nuchtere, gestructureerde en gepassioneerde business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak en helpt je bij al je vragen. Daarnaast stuurt ze je ook aan waar ze dat nodig acht en weet ze van aanpakken. Ik heb onze samenwerking daarom als zeer prettig ervaren!

Gabriella Thurkow

1-op-1 coaching

EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Grysilde…

en ik help ondernemers met het opzetten en opschalen van hun online bedrijf, waardoor ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen. En zodra de business staat en steady loopt is het tijd om het bedrijf op te schalen, zodat ze een legere agenda kunnen creëren en hun inkomstenplafond kunnen doorbreken.

Mijn eigen ondernemersreis begon in 2017. Destijds had ik echt geen flauw benul van wat ik aan het doen was, maar ik ging wel als een speer.

Niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen drie maanden als freelancer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, mijn agenda stond behoorlijk vol.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer werken.

Binnen no-time haalde ik met dit businessmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren en opschalen.

Daar is geen team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad

HMMMM

Ja maar …

Ik ben nog niet gestart met ondernemen. Is 1-op-1 coaching dan wel slim?

Ik coach zowel starters (dus mensen die nog nooit een eigen bedrijf hebben gehad) als ondernemers. Hierdoor kan ik je aan de start uitstekend helpen, maar ook als je doorgroeit als ondernemer. Het voordeel hiervan is dat je niet met verschillende coaches hoeft te werken, wanneer je weer een nieuw niveau in je business bereikt, maar dat ik je hierbij kan blijven helpen.

Wat ik wel ‘eis’ van de starters is dat je klaar bent om je dromen na te jagen en dat je voor next-level succes wilt gaan.

Hiervoor heb je een échte ondernemersmindset en vurige ambitie nodig. Dit wil zeggen dat je er vol voor wilt gaan en je niet bang bent om te investeren en jezelf en je bedrijf.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij de matchcall?

1-op-1 coaching is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat je veel waarde gaat halen uit mijn cocching en dat wij ook goed bij elkaar passen. Dit is de reden waarom ik je van te voren al een paar vragen stel.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je meer vrijheid hebben? Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ en twijfelen?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Waar vindt de matchcall (en coaching) plaats?

Zowel de matchcall als de coachingsessies vinden altijd online plaats. Dit bespaart ons beiden reistijd en dat helpt weer mee aan het creëren van een legere agenda.

Is de matchcall echt gratis?

Ja. Het is écht gratis. Tijdens de matchcall kijken of we een match zouden zijn voor een vier maanden durend 1-op-1 coachingstraject (dit traject is uiteraard wel tegen betaling)