1-op-1 traject

Kies voor meer vrijheid en groei door naar +100k omzet door middel van een hybride bedrijf met passieve inkomstenstromen én 1:1 diensten.

1-op-1 traject

Kies voor meer vrijheid en groei door naar +100k omzet door middel van een hybride bedrijf met passieve inkomstenstromen én 1:1 diensten.

Je voelt aan alles dat je MEER wilt

Je wilt meer vrijheid.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer je hart volgen.
Je wilt meer impact maken.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt minder stress. Minder gedoe. Minder vaak je wekker zetten. Minder vaak het gevoel hebben dat je niet alles uit het leven haalt.

Je wilt keihard groeien met je eigen bedrijf, maar weet niet precies hoe.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Een constante stroom aan klanten en inkomen.

Ik help je om je bedrijf op zo’n manier in te richten, dat je niet verzuipt in het werk, maar je bedrijf wel keihard blijft groeien. Hierbij maken we geen gebruik van pusherige marketingstrategieën, maar gaan we werken op een manier die bij jou past.

We focussen ons op een hybride bedrijf. Een bedrijf waarbij we passieve online trajecten combineren met 1:1 (coaching)diensten.

Voor wie is dit traject?

Voor coaches of kennisondernemers (to be) die er geen zin in hebben om keihard te bikkelen om nieuwe klanten aan te trekken.

Je hebt op dit moment een goede baan (of goedlopend eigen bedrijf), maar toch knaagt het, want je voelt dat er MEER voor je is weggelegd.

Het mag op papier dan allemaal wel lijken te kloppen, maar er is een verlangen wat je niet langer wilt negeren. Je verlangt namelijk naar een slim bedrijf (ofwel: hybride bedrijf waarin we de verkoop van passieve online trajecten combineren met diepgaande 1:1 diensten). Een geautomatiseerd, duurzaam én authentiek bedrijf waarmee je impact kunt maken.

Maar naast die impact die je wilt maken, voel je ook sterk dat je omzet omhoog mag. Je groeit het liefst de 100k grens zo snel mogelijk voorbij, zonder daarbij in te leveren op je vrijheid en vrije tijd.

Het gemak en de eenvoud van een passieve inkomstenstroom lonkt, maar je wilt het 1:1 contact met klanten niet verliezen.

Met de juiste hulp en een flinke dosis ambitie weet je dat dit voor jou ook weggelegd is.

Samen gaan we er in dit 6-maanden traject voor zorgen dat je hybride bedrijf in een stroomversnelling komt.

Op naar meer diepgang en impact met 1:1 klanten en op naar meer rust, eenvoud en vrijheid door passieve inkomstenstromen.

1 op 1 traject Dutch Digital Nomad

Wat je mag verwachten van het 1-op-1 traject

We gaan gedurende zes maanden intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Hiervoor gaan we aan de slag met nieuwe strategieën die je kunt toepassen, je mindset, automatiseren en veel meer. Het is ideaal voor uurtje-factuurtje ondernemers die op zoek zijn naar een meer relaxte manier van ondernemen, of starters die meteen de keuze willen maken voor een hybride bedrijf.

Het 1-op-1 traject is flexibel aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Tijdens een eerste kick-off sessie bespreken we dan ook waar jij de meeste hulp bij kunt gebruiken en aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk plan op. Hier gaan we gedurende zes maanden flink mee aan de slag.

Bij het 1-op-1 coachingstraject krijg je:

7

Kick-off sessie

In deze kick-off van 1,5 uur gaan we uitgebreid kennismaken en duiken we eens goed in jouw bedrijf (als je al een bedrijf hebt). Waar kan jij de komende tijd hulp bij gebruiken?

7

Persoonlijk plan op maat

Je krijgt een persoonlijk maatplan dat past bij jouw wensen en behoeften. Op deze manier gaan we precies met datgene aan de slag dat bij jou voor groei zorgt.

7

Toegang tot al het online lesmateriaal

Je krijgt tevens toegang tot al het lesmateriaal in de Dutch Digital Nomad Academy.

7

Elke twee weken online coaching

In een call van 30 min kijken we hoe je ervoor staat, welke onderwerpen nog aandacht nodig hebben en kun je me natuurlijk AL je vragen stellen!

7

Je mag 24/5 je vragen stellen

Kom je ergens even niet uit? Laat het me dan weten. Via e-mail en WhatsApp kun je me al je vragen stellen, waardoor ik je snel verder kan helpen.

En nu?

Je voelt dat je alles in huis hebt om je bedrijf nog harder te laten groeien, alleen wil je je niet een slag in de rondte werken en leer je graag van iemand die dit pad al eens bewandeld heeft.

Je hebt er namelijk geen zin in om 10x harder te gaan werken. Je wilt slimmer werken. Je bedrijf vóór je laten werken en daarmee meer omzet draaien – zonder in te leveren op je vrijheid.

En voor meer omzet hoef je niet high-end te ondernemen of massa te draaien met enorme advertentiebudgetten.

Groei zit hem in slimmer werken. Strategie optimaliseren. Scherper zijn in je boodschap. En daar help ik je graag mee.

Plan je gratis matchcall in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om daar te komen. We kijken daarbij ook meteen of het 1:1 traject goed bij je past.

PS. Je zit nergens aan vast. De matchcall is 100% vrijblijvend.

Let op: Het 1:1 traject is niet voor iedereen geschikt. Het past bij je als je…

✓ niet bang bent om te investeren in jezelf en je bedrijf

✓ een aanbod hebt en online programma’s of begeleidingstrajecten verkoopt (of dit binnenkort wilt doen)

✓ flink wilt groeien qua omzet (naar +100k), zonder daarvoor je vrijheid en vrije tijd op te geven

Matchcall inplannen

Wat anderen zeggen

Toen ik begon met het 1:1 traject, stond ik al wel ingeschreven bij de KVK, maar had ik nog geen website of klanten.

Tijdens het 1:1 traject werden de meeste vragen al via WhatsApp beantwoord, dus bij de coachingscalls was er meer ruimte voor wat meer praktische vragen rondom het ondernemen. 

Grysilde is als coach vriendelijk, begripvol en een rolmodel. Doordat ze zelf ook als vertaler heeft gewerkt, wist ze precies welke stappen ik als freelance vertaler moest zetten. Ze kan goed strategisch denken maar ook vanuit gevoel. En dat ze mijn tekst nog wilde nakijken nadat het traject al voorbij was liet ook zien dat ze echt ‘the extra mile’ gaat voor haar coachees en dat waardeerde ik ontzettend! Wanneer ik er klaar voor ben om een schaalbaar verdienmodel op te zetten, dan weet ik haar weer te vinden 🙂

Tijdens ons 1:1 traject heb ik drie vaste opdrachtgevers gevonden en ben ik nu bezig met een vierde, waar ik een goed gevoel over heb. Ik kende de platforms etc. waar ik opdrachten kon vinden al wel, maar durfde niet ergens op te reageren want wie was ik nou als net afgestudeerde zonder ervaring? Dat was mijn belemmerende overtuiging. Maar nadat ik via jou mijn eerste opdracht binnenhaalde, volgde de rest vanzelf! Naast dat ik nu een volwaardig bedrijf heb waar ik inkomen uit haal, is mijn mindset dus ook enorm gegroeid.

Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Ik had zelf al de stap gezet om meteen na mijn studie fulltime te gaan ondernemen. Maar met jouw hulp is het gelukt om er daadwerkelijk inkomen uit te halen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. 

Vroeger zag ik werken als straf en was het weekend/vakantie mijn beloning, maar nu geniet ik oprecht van elke dag, of dat nu een maandag of een zaterdag is. Ik vind ondernemen super leuk om te doen en verdien er ook nog eens geld mee om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Dit is jarenlang mijn droom geweest en mede dankzij jouw hulp is het nu eindelijk realiteit geworden! Mijn dank is groot 🙂

Rita Oliveira

1-op-1 coaching

Het 1-op-1 coachingstraject van Grysilde is echt een aanrader voor de startende als reeds gestarte ondernemers die nu echt meters willen gaan maken. Haar kennis is mega waardevol om grote stappen te zetten. Met een goed plan van aanpak, tussentijdse opdrachten en daarop fijne en gerichte feedback heb ik na elke coachingscall weer mooie stappen kunnen maken. Onwijs dankbaar dat deze business coach op mijn pad is gekomen.

Simone Haans - Mooiste Dans

1-op-1 coaching

Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan het online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden coaching had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.

Tamara Belt

1-op-1 coaching

review cursus creatie blueprint 2

Voor ik begon met de coaching had ik al wel een website en een hoop ideeën. Ik had nog geen klanten en dat is waar ik enorm tegen aan liep. Ook had ik mijn bedrijf nog niet groots bekend gemaakt. Ik had geen flauw idee hoe ik daar allemaal aan moest beginnen. Dat was ook het doel wat ik had met Grysilde. 

Ik vond het coachingstraject top! De duur van de gesprekken was precies lang genoeg voor mij. Maar mocht het langer nodig zijn dan was dat ook geen enkel punt. Ik vond het erg prettig dat Grysilde via WhatsApp te bereiken was en reageerde daarop erg snel en uitgebreid.

Tijdens het 1:1 traject heb ik mijn twee allereerste klanten mogen helpen met het opzetten van huisstijlen en flyers voor hun eigen bedrijf. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb iedereen kunnen vertellen over wat ik doe.

Dus een hele dikke vette dankjewel Grysilde!

Joy Rigault

1-op-1 coaching

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!

Karin Mulder

1-op-1 coaching

Grysilde is een nuchtere, gestructureerde en gepassioneerde business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak en helpt je bij al je vragen. Daarnaast stuurt ze je ook aan waar ze dat nodig acht en weet ze van aanpakken. Ik heb onze samenwerking daarom als zeer prettig ervaren!

Gabriella Thurkow

1-op-1 coaching

Even voorstellen

Hi, ik ben Grysilde…

en ik help starters en uurtje-factuurtje ondernemers met het slim opzetten en opschalen van hun bedrijf. Hierbij focussen we ons op een hybride bedrijfsmodel waardoor je zowel passief geld kunt verdienen, als dat je klanten 1:1 kunt helpen.

Mijn eigen ondernemersreis begon in 2017. Destijds had ik echt geen flauw benul van wat ik aan het doen was, maar ik ging wel als een speer.

Niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen drie maanden als freelancer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, het koste me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer (en meer diepgaand) werken.

Binnen no-time haalde ik met dit bedrijfsmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren, opschalen en het ontzettend helder hebben van je doelgroep en boodschap.

Daar heb je geen compleet team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online (hybride) bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad

Hmmm

Ja, maar …

Waar gaan we tijdens het traject mee aan de slag?

Dat verschilt per persoon, want we focussen op dátgene wat JIJ nodig hebt om je doelen te behalen.

In ons traject focussen we ons voornamelijk op strategie, maar ook een stukje mindset, zodat je echt op alle fronten kunt groeien. Dit houdt in dat ik je echt help op alles op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en sales: van webinars geven tot aan high-end 1:1 trajecten verkopen via Instagram en ijzersterke contentstrategie. We gaan aan de slag met een strategie die bij jou past.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijv. het helder krijgen van je aanbod en boodschap, een  onderscheidende positionering, het schrijven van converterende salespagina’s, ijzersterke marketingstrategieën (webinars, funnels, podcasten, werken met een leadlijst e.d.), strategische content, converterende salesgesprekken en ga zo maar door.

Wat onderscheidt dit traject van andere trajecten?

De betrokkenheid tijdens het traject. Het is geen verkapt groepsprogramma, maar écht een betrokken 1:1 traject waarin we samen aan de slag gaan.

Je kunt me 24/5 vragen stellen en feedback vragen. Meestal reageer ik dan al binnen een paar minuten. Ik hou van snel schakelen zodat je op korte termijn verder kan en niet lang met vragen blijft zitten.

Daarnaast heb ik een maximum aantal ondernemers die ik coach, waardoor ik ook echt de beste kwaliteit kan leveren en betrokken ben bij jouw reis als ondernemer.

Ik ben nog niet gestart met ondernemen. Is 1-op-1 coaching dan wel slim?

Ik coach zowel starters (dus mensen die nog nooit een eigen bedrijf hebben gehad) als ondernemers (die nu voornamelijk nog uurtje-factuurtje werken en op zoek zijn naar meer vrijheid en omzet).

Hierdoor kan ik je aan de start uitstekend helpen, maar ook als je doorgroeit als ondernemer. Het voordeel hiervan is dat je niet met verschillende coaches hoeft te werken, wanneer je weer een nieuw niveau in je business bereikt, maar dat ik je hierbij kan blijven helpen.

Wat ik wel ‘eis’ van de starters is dat je klaar bent om je dromen na te jagen en dat je voor next-level succes wilt gaan. Je hebt er geen zin in om als dienstverlener te starten waarbij je moet bikkelen om klanten te vinden. Je wilt niet in het uurtje-factuurtje werk verzuipen, maar meteen gaan voor een winstgevend hybride bedrijf, waarbij je zowel passief geld kunt verdienen als ook 1:1 diensten kunt aanbieden waarbij je veel impact kunt maken met je klanten.

Hiervoor heb je een échte ondernemersmindset en vurige ambitie nodig. Dit wil zeggen dat je er vol voor wilt gaan en je niet bang bent om te investeren en jezelf en je bedrijf.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij de matchcall?

1-op-1 coaching is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat je veel waarde gaat halen uit mijn coaching en dat wij ook goed bij elkaar passen. Daarnaast is tijd tegenwoordig misschien nog wel kostbaarder dan geld, dus ik wil er zeker van zijn dat we onze tijd tijdens de call optimaal kunnen benutten.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je meer vrijheid hebben? Lijkt het je fijn om zowel passief als met 1:1 diensten je geld te verdienen?

Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ en twijfelen?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een half jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust, omzet en vrijheid in je bedrijf.

Waar vindt de matchcall (en coaching) plaats?

Zowel de matchcall als de coachingsessies vinden altijd online plaats. Dit bespaart ons beiden reistijd en dat helpt weer mee aan het creëren van een legere agenda en vrije tijd.

Wat is de investering en is er een betalingsregeling mogelijk?

De investering in het zes maanden durende 1:1 traject bedraagt €6.000,- ex btw (of als je in termijnen wilt betalen 6 x €1.075,- ex btw).

Als je graag in nog meer termijnen wilt betalen, dan kunnen we dat bespreken tijdens de gratis matchcall.

.