1-op-1 coaching

Wil jij een eigen bedrijf starten of wil je jezelf en je bedrijf naar een volgend niveau tillen, maar weet je niet goed hoe? Stop dan met ‘aanklungelen’ en laat mij je hierbij helpen. Samen gaan we zorgen voor meer groei, vrijheid en vertrouwen in je eigen bedrijf én jezelf!

Aanmelden

Herken je dit?

Jij bent…

R

… een enthousiaste ondernemer die momenteel minder dan €50.000 per jaar omzet OF je wilt je eigen bedrijf opzetten, maar weet niet goed hoe

R

… op zoek naar een sparringspartner die jou overal bij kan helpen

R

… iemand die zijn of dromen dromen niet onder stoelen of banken schuift

Maar wil je dit?

Jij wilt…

R

… vanuit zelfvertrouwen en zonder belemmeringen ondernemen

R

… meer vrijheid creëren en tegelijkertijd een hoger inkomen genereren

R

… met de volle 100% gaan voor meer ontwikkeling, sales en groei

Volg je ondernemershart

Ken je het gezegde “Doen waar je blij van wordt”? Vast wel. Dit is niet alleen belangrijk in je persoonlijke leven, maar ook in het bedrijfsleven. Er is namelijk geen super succesvolle ondernemer te vinden die niet blij wordt van datgene wat hij/zij doet. Dit is dan ook het eerste waar je bij moet stilstaan als je ondernemer bent. Doe jij wel echt datgene waar jij ultiem gelukkig van wordt?

Waarschijnlijk heb je ook al flink wat tijd gestoken in het onderzoeken van hoe je je bedrijf kunt opzetten of hoe je verder kunt groeien met je eigen onderneming… Maar je komt er niet helemaal uit. Je wilt een hoger inkomen genereren, zonder daarop in te leveren op de vrijheid die je hebt als ondernemer. Want de reden waarom jij bent gaan ondernemen is omdat jij (hoogstwaarschijnlijk) verlangde naar meer vrijheid.

Je bent nu op het punt aangekomen dat je twee kanten op kunt gaan. Je kunt kiezen voor de bekende en veilige weg die resulteert in dat je alles zelf blijft ‘uitvogelen’ en waarbij je veel tijd kwijtraakt aan het uitzoeken van hoe je succesvol kunt ondernemen… Of je kiest voor de weg die ervoor zorgt dat je in een korte periode alle handvaten krijgt toegereikt waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Ben jij al op dit punt aanbeland? Zie jij als ondernemer in dat het investeren in een coach je geen geld kost, maar op de lange termijn juist geld oplevert? Dan ben je klaar om het coachingstraject in te gaan en dan kan ik je helpen.

Ik sta elke dag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je mag mij teksten en advertenties toesturen voor feedback en ga zo maar door. Ik ben gedurende 3 maanden lang jouw coach én sparringspartner. Samen gaan we ervoor zorgen dat je vol enthousiasme en vertrouwen je bedrijf flink laat groeien.

Grysilde

Hi, ik ga je coachen!

Grysilde

Hi, ik ga je coachen!

Een paar jaar geleden maakte ik voor mezelf de switch van werknemer naar ondernemer. Ik had al een paar jaar in de online marketing gewerkt en deze skills kon ik verder gaan ontwikkelen als ondernemer. Dit ging met ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

In mijn ondernemersjaren kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dit ‘perfecte leventje’ heb weten op te bouwen. Dit is de ommekeer in mijn ondernemerspad geworden. Ik begon mensen uit te leggen hoe ze, net als ik, online geld konden gaan verdienen, wat uiteindelijk resulteerde in de Dutch Digital Nomad Academy. Doordat de cursussen als warme broodjes over de toonbank gingen, werd het aantal cursisten (en hun bijbehorende vragen) steeds groter.

Ik kreeg vragen over ondernemen an sich, mindset, strategie, bedrijfsgroei en ga zo maar door. Al deze leuke vragen hebben ertoe geleid dat ik steeds meer de drive begon te voelen om mensen persoonlijk te gaan helpen. Ervoor te zorgen dat ze meer omzet gaan draaien, dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze een groter vertrouwen krijgen in zichzelf en hun bedrijf.

Ik zal je dus niet ‘gewoon’ de trucs leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij van een enthousiaste freelancer gaat groeien naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof erin dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook voldoening en vrijheid.

Wat anderen zeggen…

1-op-1 coaching Tamara Belt recensie

Tamara Belt
1-op-1 coaching

“Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan de online cursussen gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.”

Inclusief

Wat je mag verwachten

Inclusief

Wat je mag verwachten

We gaan gedurende 12 weken intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Hiervoor gaan we aan de slag met nieuwe strategieën die je kunt toepassen, je mindset, zichtbaarheid en veel meer. Het is ideaal voor mensen die graag een bedrijf willen opzetten of hun bedrijf willen laten groeien, maar niet weten hoe ze dat voor elkaar krijgen.

Wil jij bijvoorbeeld hulp krijgen bij het adverteren op social media? Dan ben ik je sparringspartner op dat gebied. Wil je leren hoe je betere content kunt schrijven? Dan gaan we daar mee aan de slag!

Zoals je ziet is het 1-op-1 coachingsprogramma flexibel aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Tijdens een eerste kick-off sessie bespreken we dan ook waar jij de meeste hulp bij kunt gebruiken en aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk plan voor je op. Hier gaan we gedurende 12 weken flink mee aan de slag. 

Bij het 12-weekse 1-op-1 coachingsprogramma krijg je:

Kick-off sessie

Tijd voor een uitgebreide kennismaking en om eens goed in jouw bedrijf te duiken. Waar kan jij de komende tijd hulp bij gebruiken?

Persoonlijk plan op maat

Je krijgt een persoonlijk maatplan dat past bij jouw wensen en behoeften. Op deze manier leer jij de lessen die je nodig hebt om te groeien.

Toegang tot al het online lesmateriaal

Je krijgt levenslang toegang tot al het lesmateriaal van de Dutch Digital Nomad Academy (dit heeft een totale waarde van maar liefst €4972,-)

Elke twee weken online coaching

Tijd om te kijken hoe je ervoor staat, welke onderwerpen nog aandacht van je nodig hebben en je mag me natuurlijk AL je vragen stellen!

Je mag 24/7 je vragen stellen

Kom je ergens even niet uit? Laat het me dan weten. Via het communicatie-platform kun je me al je vragen stellen, waardoor ik je snel verder kan helpen.

Online mastermind groep

Tevens krijg je toegang tot een mastermind groep van like-minded ondernemers waarin je met elkaar kunt sparren.

Stel je eens voor dat…

R

… je helemaal jezelf kan zijn en met een oprecht gevoel jezelf ‘durft’ te verkopen

R

… je drie maanden lang een ‘coach on call’ hebt die je alles mag vragen (vraag feedback, spar over nieuwe ideeën etc.)

R

… je na deze drie maanden een ijzersterk bedrijf hebt staan wat alleen nog maar meer zal groeien

R

… je bedrijf zo lekker gaat groeien dat je er eigenlijk mensen bij moet aannemen

R

… er geen droom meer te klein is voor jou. “Wat nou €50.000 omzet? Ik ga voor veel meer!”

R

… je inkomen weet te genereren op manieren die je nog niet voor mogelijk had gehouden

R

… je in een handomdraai jouw leads komt omzetten in sales

R

… je jouw klanten en hun koopgedrag door en door kent, waardoor je nooit meer om inkomen verlegen zit

Waarde

1-op-1 coaching

Al het online lesmateriaal
incl. tools t.w.v. €4972,-

Levenslang toegang tot al het online lesmateriaal incl. tools, werkboeken etc.

1-op-1 coaching incl.
maatplan t.w.v. €1297,-

Met het persoonlijke maatplan en de 1-op-1 coaching ga jij snel grote sprongen maken.

24/7 communicatie
platform t.w.v. €567,-

Heb je vragen? Stel ze! Ik beantwoord ze z.s.m. zodat jij weer verder kunt werken.

Een leuke verrassing
wanneer we starten

Een goed begin is het halve werk, toch?! Samen gaan we zorgen voor enorme groei!

Investering

€1900,- exclusief BTW

Betaling in 3 termijnen van €650 excl. BTW, of
6 termijnen van €325,- excl. BTW is ook mogelijk.

Als je met mij gaat samenwerken heb je drie maanden lang een ‘coach on call’ en kan ik je overal bij helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

Hmmm

Ja maar…

Krijg ik ook korting als ik me al heb aangemeld voor een andere cursus?

Maar natuurlijk! Anders zou het niet eerlijk zijn toch 😉 Stuur hiervoor even een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en geef daarin aan in welk coachingsprogramma jij interesse hebt en welke cursus(sen) je al gevolgd hebt. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten hoeveel korting jij krijgt op het programma.

Wanneer start het 1-op-1 coachingsprogramma?

De startdatum is altijd in overleg. Eerst gaan we kijken of we een goede match zijn en of je in aanmerking komt voor het 1-op-1 coachingsprogramma. Zijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan plannen we een datum in!

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij het aanvragen van coaching?

Dit coachingsprogramma is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat wij een goede match zijn en dat het coachingsprogramma goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit is de reden waarom ik je een paar vragen stel. Aan de hand daarvan wordt je al dan niet uitgenodigd voor het 1-op-1 coachingsprogramma.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe vinden de kick-off en de coachingsmomenten plaats?

Zowel de kick-off sessie als de andere coachingsmomenten vinden online plaats. Via Zoom, Whereby of Google Hangouts gaan we lekker videobellen en stomen we jou klaar voor succes!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kan de €1900,- excl. BTW in één keer voldoen, of je kunt ervoor kiezen om drie termijnen van €650,- excl. BTW te betalen, of zes termijnen van €325,- excl. BTW.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

Aanmelden voor 1-op-1 coaching

Vul de onderstaande vragen in en binnen 24 uur laat ik je weten of je in aanmerking komt voor het gratis kennismakingsgesprek.

Mocht er vervolgens van beide kanten een klik zijn, dan kunnen we een startdatum inplannen voor het coachingstraject.

10 + 11 =