Een high level mastermind van 3 maanden waarin we je vertrouwen en omzet gaan boosten. Dit is dé mastermind waar je als online dienstverlener / coach in wilt zitten als je een kick-ass aanbod wilt verkopen, consistent klanten wilt aantrekken, een ready-to-buy audience wilt opbouwen én als je klaar bent om de 3.0 versie van jezelf aan de wereld te laten zien.

Ben je klaar voor een online business waarmee je consistent 5-10k per maand verdiend? 

Bigger. Better. Bolder. MASTERMIND

Een high level mastermind van 3 maanden waarin we je vertrouwen en omzet gaan boosten. Dit is dé mastermind waar je als online dienstverlener / coach in wilt zitten als je een kick-ass aanbod wilt verkopen, consistent klanten wilt aantrekken, een ready-to-buy audience wilt opbouwen én als je klaar bent om de 3.0 versie van jezelf aan de wereld te laten zien.

Ben je klaar voor een online business waarmee je consistent 5-10k per maand verdiend? 

Bekend van:

VN logo - pers Dutch Digital Nomad

Bekend van:

Pers banner mobiel - Dutch Digital Nomad in de media
JIJ WILT BIGGER. BETTER. BOLDER.

Je bent klaar met playing small.
Je bent niet gaan ondernemen om een bedrijfje te hebben, maar je wilt keihard voorbij de 100k per jaar groeien op een manier die bij je past. Daarnaast maak je er geen geheim van dat je je dromen achterna gaat en je hebt de ambitie om een grote impact maken.

Maar naast dat je streeft naar meer, wil je ook minder.

  Je wilt minder stress. Minder gedoe. Minder vaak het gevoel hebben dat je niet alles uit je business haalt.

  PAST DE BIGGER. BETTER. BOLDER. MASTERMIND BIJ MIJ?

  Je bent hier niet voor niets uitgekomen. Je wilt next level gaan met je online bedrijf.

  Daarnaast voel je al dat je met mij wilt samenwerken in een intiem coachingsprogramma waarin ik je kan coachen op je knelpunten én een schop onder je kont kan geven. Je resoneert met de manier waarop ik teach en hoe ik op social media verschijn en je wilt net zulke resultaten behalen als mijn voorgaande coachees.

  Je wilt een ijzersterk aanbod, prijzen én bedrijfsmodel hebben waar je op kunt bouwen. Je bent klaar om te leren hoe je je USP’s kunt inzetten en hoe je krachtig kunt verschijnen op social media, waardoor je consistent droomklanten aantrekt en steady 5-10k maanden kunt draaien met je online business.

  Maar even super praktisch: de mastermind past bij dienstverlenende ondernemers (zoals VA’s, webdesigners, marketeers, fotografen etc.), coaches en kennisondernemers (to be) die er geen zin in hebben om zelf het wiel uit te vinden en die klaar zijn om nu écht ALL IN te gaan!

  1 op 1 traject Dutch Digital Nomad
  Klantresultaten
  Klantresultaten
  Social proof OBA
  Social proof 1 op 1
  Herken je dit

  Je hebt het gevoel dat je keihard je best doet – je bent zichtbaar, post content en voert alle strategieën uit die je om je heen hoort… maar de consistente klantenstroom blijft uit.

  Je zit boordevol ideëen, maar je weet niet hoe je ze strategisch kunt implementeren, waardoor je je compleet overwhelmed voelt.

  Je leeft nu voornamelijk nog van maand naar maand en probeert ervoor te zorgen dat er genoeg geld in het laatje komt.

  Inspiratie komt met pieken en dalen, waardoor het lastig is om consistent waarde te delen met je doelgroep.

  Je deelt wel content, maar vraagt jezelf steeds af of dit wel goed genoeg is en of deze content wel voor nieuwe klanten gaat zorgen. Want wat moet je eigenlijk zeggen om mensen klant te laten worden? > Deze dagelijkse struggle zorgt er zelfs voor dat je je gaat afvragen of dit wel voor je is weggelegd.

  Je verlangt naar meer vrijheid, een hoger inkomen en meer plezier in je dagelijkse werk

  Je wilt een geautomatiseerd, duurzaam én authentiek bedrijf hebben, waarmee je impact kunt maken

  Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Een constante stroom aan klanten en inkomen.

  That's what she said
  That's what she said
  review cursus creatie blueprint 2
  Je bent klaar voor verandering - bbb mastermind
  Je bent klaar voor verandering - bbb mastermind

  Helderheid

  Je hebt een super strak en helder aanbod, prijzen én bedrijfsmodel staan, waarmee je kunt doorgroeien naar 10k maanden zonder dat het je gaat uitputten.

  MAGNETISCH

  Door sterke positionering en converterende content krijg je vanzelf steeds meer aanvragen van klanten binnen, want klanten naar jou toe ipv dat je achter hen aan moet.

  omzetgroei

  Zeg maar dag tegen het omzetplafond en groei met je bedrijf door naar de 10k maanden, zonder dat je daar +40 uur per week voor hoeft te werken.

  Vertrouwen

  Door de helderheid, aantrekkingskracht én bedrijfsgroei krijg je steeds meer zelfvertrouwen en stap je in de rol van de CEO, waardoor je nóg meer kunt groeien.

  Jouw business dromen kunnen allemaal uitkomen

  Als je je aansluit bij de Bigger. Better. Bolder. MASTERMIND kun je je zelfvertrouwen én inkomen zien exploderen!

  Met de juiste hulp en support – samen met jouw drive om te knallen – weet ik dat er GROTE shifts gaan plaatsvinden. 

  Wat je mag verwachten van de 3 maanden mastermind

  Exclusieve live masterclasses

  Tijdens de tweewekelijkse live masterclasses (van Grysilde of andere experts) zullen er grote doorbraken worden gerealiseerd. Dit is hét moment om nieuwe informatie tot je te nemen, want de masterclasses bevatten content die nog nooit eerder is gedeeld!

  Exclusieve live Q&A's

  Om de week krijg je een live Q&A via Zoom van max 1,5 uur. Hierin kun je Grysilde al je vragen stellen en kan ze je coachen op knelpunten en belemmerende overtuigingen.

  WhatsApp support

  Je komt met een groep like-minded ondernemers in een WhatsApp groep waarin je vragen kun stellen, wins kunt delen, samen kunt sparren én waarin Grysilde tussen maandag – donderdag (van 10.00 – 16.00 uur) aanwezig is om mee te denken en je te helpen!

  Optioneel: incl. online leeromgeving

  Je hebt de keuze om voor €750 extra de hele online leeromgeving erbij te kopen (levenslang toegang). Deze optie krijg je aangeboden nadat je je hebt aangemeld voor de mastermind.

  Optioneel: 3 x een 1:1 coachingsessie

  Voor slechts €397 extra krijg je 3 keer een 1:1 sessie met Grysilde van 75 minuten. Deze optie krijg je aangeboden nadat je je hebt aangemeld voor de mastermind.

  Klantresultaten van starters zonder bedrijf
  Klantresultaten van starters zonder bedrijf

  Ik wist nog niet wat ik als ondernemer wilde doen en hoe ik dit ging doen. Maar nu 3 maanden later werk ik als Virtual Assistant, heb ik drie leuke opdrachtgevers en verdien ik nu meer dan ik in loondienst verdiende! Verder heb ik geleerd dat als je iets echt wilt, je dit ook gaat lukken. Mede daarom zou ik het coachingstraject absoluut aanraden aan anderen.

  Indy Zonnevijlle

  Tijdens de coaching heb ik 3 vaste klanten gevonden en ben ik nu bezig met een 4e. Naast dat ik nu een volwaardig bedrijf heb waar ik inkomen uit haal, is mijn mindset ook enorm gegroeid.

  Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Vroeger zag ik werken als straf en was het weekend mijn beloning, maar nu geniet ik oprecht van elke dag, of dat nu een maandag of een zaterdag is!

  Rita Oliveira

  Toen we startten met het coachingstraject had ik nog niet eens online bedrijf, maar aan het eind van het 3 maanden traject had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand!

  Ik raad de coaching van Grysilde aan iedereen aan! Zonder haar had ik namelijk nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf!

  Tamara Belt

  Hi ik ben Grysilde
  Hi ik ben Grysilde

  … en ik werk al sinds 2014 in de online marketing. Eerst jarenlang in loondienst en vanaf 2017 als zelfstandig ondernemer. Door deze jarenlange ervaring in marketing en sales weet ik precies wat je wel (en niet) moet doen om te groeien met je online bedrijf.

  Daarom heb ik in 2019 de switch gemaakt om startende ondernemers te helpen bij het succesvol opzetten én opschalen van hun online bedrijf.
  En met succes, want dit doen we op een relaxte manier, met marketingstrategieën die voor jou werken.

  Inmiddels heb ik al meer dan 1830 cursisten mogen verwelkomen in mijn online leeromgeving, meer dan 80 mensen live gecoacht én heb ik duizenden ondernemers (to be) geholpen met mijn gratis content zoals de podcast, Instagram, e-books en verschillende masterclasses.

  Nu is het tijd om AL mijn kennis en ervaring aan jou door te geven in de Bigger. Better. Bolder. MASTERMIND.

  Marketing masterclass - Dutch Digital Nomad 2
  Veelgestelde vragen - mastermind
  Veelgestelde vragen - mastermind
  Voor wie is de mastermind geschikt?

  De Bigger. Better. Bolder. MASTERMIND is voor:

  • starters die graag voorbij de 100k omzet per jaar willen groeien, zonder daarvoor in te leveren op hun vrijheid en vrije tijd
  • ondernemers (to be) die grootse ambities hebben en die weer geïnspireerd willen worden, het vuur weer willen voelen branden en ook een stok achter de deur willen hebben
  • dienstverlenende ondernemers (zoals VA’s, designers, copywriters, docenten, marketeers, fotografen, editors, content creators etc.) en coaches die 1-op-1 met mensen werken, in groepsverband met mensen werken en/of die een schaalbare business hebben en bijv. een online cursus verkopen
  • toppers die ALL IN willen gaan en buiten hun comfortzone durven te stappen
  • ondernemers die niet bang zijn om in zichzelf te investeren (deze mastermind is de eerste ronde €1497 en daarna gaat de prijs omhoog!)
  • als je 3 maanden lang samen met Grysilde en de mastermindgroep wilt gaan knallen
  Wanneer start de mastermind?

  We beginnen 2 januari 2023, zodat we meteen knallend het nieuwe jaar in kunnen 🔥

  De live Q&A’s en masterclasses vinden plaats op de donderdagen om 09.30 uur. Kun je hier niet live bij zijn? Dan kun je van tevoren je vraag indienen, zodat je altijd geholpen wordt. Ook ontvang je na iedere sessie een replay, die onbeperkt terug te kijken is.

  Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

  Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je je niet meer laten tegenhouden door onzekerheden? Wil je ondernemen vanuit passie en je vuurtje voelen branden?

  Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ en twijfelen?

  Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik alles blijf doen zoals ik het nu ook doe?

  (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél in actie kom en in mezelf ga investeren? Hoe zou mijn bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

  Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust, omzet en vrijheid in je bedrijf.

  Hoe vaak en waar vinden de Q&A's en masterclasses plaats?

  Zowel de live Q&A’s als masterclasses vinden plaats via Zoom. Elke week is er een live sessie. De ene week is er een live masterclass (door Grysilde of een expert) en de andere week is er een live Q&A.

  Kan ik ook kiezen voor een langer of korter traject?

  Korter dan drie maanden is niet mogelijk, maar het is wel mogelijk om na de 3 maanden te verlengen.

  En als je nu instapt profiteer je van de meest lage prijs, want tijdens de volgende ronde betaal je als nieuw mastermind lid een stuk meer. Stap je nu in, dan betaal je bij de volgende ronde nog de oude prijs 🙂

  Wat is de investering en kan ik in termijnen betalen?

  De investering in de drie maanden durende Bigger. Better. Bolder. MASTERMIND bedraagt €1.497 ex btw (of als je in maandtermijnen wilt betalen 3 x €547 ex btw).

  Optioneel: Je kunt er ook voor kiezen om levenslang toegang tot de complete leeromgeving erbij te krijgen voor slechts €750 ex btw (los kost dit meer dan €2.000!)

  Optioneel: Na aanmelding krijg je ook nog de optie om er 3 losse 1:1 coachingsessies met Grysilde bij te boeken. Dit zijn sessies van 75 minuten en kost in totaal €397 ex btw.

  Trek de bubbels maar uit de kast want je staat op het punt om een life-changing investering te doen!