BOOST YOUR BUSINESS

Laat je bedrijf groeien zonder er harder voor te werken. Met deze cursus zorgen we ervoor dat jij moeiteloos je online bedrijf kunt opschalen en tegelijkertijd een legere agenda krijgt. #hallovrijheid!

BEKEND VAN:

BEKEND VAN:

Herken je dit?

N

Je bent een dienstverlenende ondernemer (zoals coach, fotograaf, designer, marketeer, VA, etc.) OF je wilt voor jezelf beginnen

N

Je hebt het gevoel dat er te weinig groei zit in je bedrijf of dat het niet snel genoeg gaat

N

Je weet niet zeker hoe je meer klanten moet aantrekken zonder dat het je veel extra tijd en geld gaat kosten

N

Je droomt van een online bedrijf waarmee je jouw dromen kunt verwezenlijken, maar je hebt alleen nog geen idee hoe je dit moet doen

Maar wil je dit?

N

Je wilt veel meer mensen helpen met jouw online producten of diensten

N

Je wilt een hoger inkomen genereren zonder dat je daarvoor hoeft in te leveren op je vrije tijd

N

Je wilt ondernemen op een manier die helemaal bij je past en geen dingen doen die niet goed voelen

N

Je wilt het liefst in korte tijd je omzet en winst gaan verdubbelen!

JE WILT MEER

Je wilt meer klanten.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer groeien.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt een minder volle agenda. Minder uren werken. Minder stress. Minder ‘leuren’ om klanten. Minder onzekerheid.

Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je wilt niet inleveren op je vrijheid.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Systemen die het werk vóór je doen.

Wil je dat? Dan is het tijd om je bedrijf zo op te schalen, dat je er een legere agenda voor terugkrijgt, maar je bedrijf wel keihard blijft groeien.

In deze video vertel ik je nog wat meer over het Boost Your Business programma en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

Wie gaat jou coachen?

Hi! Ik ben Grysilde en ik ben gek op reizen, heerlijk eten en online marketing. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 leventje thuis.

Elke werkdag een wekker zetten, van 9 tot 5 binnen zitten, slechts 24 vakantiedagen per jaar kunnen gebruiken en elke keer weer aftellen naar het weekend of een volgende vakantie… Ik had het gevoel dat ik elke dag op de automatische piloot stond.

Ik voelde dat er een gelukkiger leven voor mij was weggelegd, want 1 ding wist ik zeker: ik ga dit niet zo blijven doen totdat ik met pensioen mag.

Je moet niet leven naar de weekenden en vakanties, maar je moet leven voor elke dag. Elke dag moet een feestje zijn, dus op een gegeven moment gooide ik het roer drastisch om.

En ja, dit was doodeng, want ik gaf in 1 klap m’n financiële zekerheid op. Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. Dan wordt de frustratie en pijn van in dezelfde situatie blijven hangen groter dan de angst voor verandering.

Dit resulteerde erin dat ik mijn eigen online bedrijf startte… maar ik wist nog helemaal niet 100% zeker wat ik precies wilde doen met mijn bedrijf. Ik kom namelijk ook helemaal niet uit een ondernemersomgeving, dus het was echt een grote stap.

Maar gelukkig had ik binnen no-time alles waar ik zo naar verlangde.

Mijn inkomen steeg, ik kon op reis gaan wanneer (en hoe vaak) ik wilde, ik kon werken waar en wanneer ik wilde én ik deed ook nog eens werk wat ik echt ontzettend leuk vond.

Daarom heb ik er nu mijn missie van gemaakt om meer mensen hiermee te helpen. Het is namelijk ook echt niet zo moeilijk als veel mensen denken. Je moet alleen even weten welke stappen je moet nemen en wanneer.

En als ik het kan, kan jij het ook!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Het Boost Your Business programma is speciaal voor iedereen die nog meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. In het programma krijg je extra verdieping op de online cursussen. Je krijgt niet alleen extra info over bijvoorbeeld een converterende website maken, maar mindset komt ook aan bod! Superinteressant. Grysilde kan alles heel duidelijk uitleggen. Zo kun je het gelijk toepassen. Zelfs voor mensen met online marketingervaring is het programma echt een toevoeging om meer uit je bedrijf te halen.
Tamara Belt

Boost Your Business

Het Boost Your Business programma is een top programma als je wilt beginnen met het opzetten van een eigen bedrijf maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, zoals in mijn geval. De lessen zijn duidelijk uitgelegd door Grysilde en de werkboeken aan het einde van de lessen zijn heel handig om een goed beeld te krijgen van je doelen!

Nina Teweis

Boost Your Business

Inmiddels zit ik midden in het Boost Your Business programma, wat net als de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus, een zeer waardevolle cursus is. Nadat je in die cursus de skills hebt aangeleerd, krijg je in het Boost Your Business programma alle informatie om dan ook daadwerkelijk te starten als ondernemer. Wat extra fijn is zijn de live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen die je misschien krijgt tijdens te cursus. Al met al een aanrader!

Sanne Rustenberg

Boost Your Business

Wat een fijne en complete cursus! Van mindset tot praktisch aan de slag, alles zat er in om mijn bedrijf en hoe ik er naar kijk een boost te geven. Regelmatig pak ik er weer eens een module bij, want herhaling is key. Grysilde legt het ook heel fijn en toegankelijk uit allemaal. Als jij je bedrijf naar een volgend plan wil tillen dan kan ik deze cursus zeker aanraden! Dankjewel Grysilde voor deze top cursus!
Eline Haex

Boost Your Business

Ik heb veel geleerd rond marketing en sales, waarom doe ik wat ik doe, hoe maak ik een goed salesplan, hoe schrijf ik goede converterende teksten etc. Grysilde weet in de video’s in de modules de leerstof heel duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Je merkt aan alles dat ze kennis van zaken heeft. Ook de live Q&A’s zijn een waardevolle aanvulling! Naast de (inhoudelijk) goede kwaliteit vind ik het super waardevol om te merken dat Grysilde zich blijft ontwikkelen op het vlak van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is dat absoluut een aanvulling!
Marianne Touw

Boost Your Business

Ik kan iedereen aanraden om het Boost Your Business programma bij Grysilde te gaan volgen. Zeker als je net gestart bent met je eigen bedrijf en je alle basiskennis hebt opgedaan, zorgt dit programma letterlijk voor een boost! Je duikt nóg meer de diepte in en zo zijn er straks geen geheimen voor je op het gebied van online ondernemen.

Karin Mulder

Boost Your Business

review cursus creatie blueprint 3

INHOUD

Wat je mag verwachten

Tijdens dit programma gaan we flink deepdiven. We gaan aan de slag met onder andere strategieën, mindset, marketinggeheimen en zoveel meer. Daarnaast sluit het Boost Your Business programma perfect aan bij de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus en de Cursus Creatie Blueprint.

Verder krijg je elke 2 weken een live Q&A sessie van max. een uur waarin je me al je vragen kunt stellen. Deze sessie vindt plaats in een besloten Facebookgroep. Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen indienen en de Q&A op een later moment terugkijken.

Per module focussen we ons op een bepaald onderwerp, waar je vervolgens mee aan de slag gaat. Mocht je tijdens het proces vragen hebben, stel ze dan gerust, want dan gaan we ze tijdens de live Q&A sessies behandelen. Niet alleen nuttig voor jezelf, maar ook voor de anderen die de Q&A sessie bekijken. Je leert namelijk ontzettend veel van de vragen die anderen stellen.

Module 1: Je why

Door je why helder te hebben, weet je wat jou drijft. Dit zorgt voor passie en inspiratie in je bedrijf en zo gaat je werk nooit vervelen, maar voelt het altijd aan als een hobby.

Module 2: Niche en doelgroep bepalen

Leer hoe je beter je ideale klant kunt aanspreken en daardoor ook makkelijker aantrekken, waardoor je alleen nog maar met droomklanten samenwerkt.

Module 3: IJzersterke content schrijven

Met killer content wek je sneller vertrouwen op en zegt de klant sneller JA omdat je haar zo goed aanspreekt; ofwel je trekt moeiteloos nieuwe klanten aan!

Module 4: Product aanbod

Leer je hoe je een logisch aanbod maakt en verkoopt waardoor klanten er geen nee tegen willen én kunnen zeggen en waardoor ze steeds terugkomen voor meer.

Module 5: Website

Laat nooit meer sales liggen door een super converterende webiste te hebben. We tacklen alle conversiekillers en zorgen dat jouw leads cosnsitent worden omgezet in klanten.

Module 6: Salesfunnel

Tijd om te gaan automatiseren! De salesfunnel geeft jou meer vrijheid en vrije tijd. Je kunt minder uren gaan werken omdat de funnel al het werk voor je doet.

Module 7: Marketing

SEO, teksten, Google, advertenties en nog veel meer komt aan bod, zodat je zelf niet meer achter klanten aan hoeft te gaan, maar klanten uit zichzelf naar jou toekomen!

Module 8: Tarief en pitch

Leer je hoe je vol zelfvertrouwen je tarieven kunt bepalen en hoe je jezelf en je diensten makkelijk kunt verkopen, waardoor klanten JA tegen je aanbod zeggen.

Module 9: Salesplan

Niets is fijner dan weten dat je de komende maanden gebakken zit qua inkomsten. Daarom gaan we met het salesplan ervoor zorgen dat jij helemaal geen stress meer ervaart.

Module 10: I love sales

Sales is leuk; niet eng en vervelend. Ik leer je hoe je sales kunt gaan omarmen, waardoor het ook voor jou een van de leukste dingen binnen je bedrijf wordt en waardoor je een JA krijgt in een salesgesprek ipv de standaard ‘ik denk er nog even over na’

Module 11: Money mindset

Deze module is ideaal voor ondernemers, omdat we vaak nog een blokkade hebben zitten op het ‘geldstuk’. Deze blokkades gaan we doorbreken zodat jij jouw inkomstenplafond ook kunt gaan doorbreken.

Module 12: Samenvatting

Die hele grote berg nuttige informatie van de afgelopen 11 weken is samengevat, zodat je alles nog eens kunt nalopen en het vers in je geheugen blijft plakken.

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je precies weet hoe het koopgedrag van klanten in elkaar steekt en je daardoor nooit meer om sales verlegen zit

N

… je weet wat voor advertenties goed werken op social media en daardoor geen verlies meer draait op je advertenties

N

… je een ijzersterk productaanbod hebt staan waardoor klanten geen nee willen én kunnen zeggen en steeds naar jou terug blijven komen voor meer

N

… jouw e-maillijsten alsmaar blijven groeien door alle mensen die interesse tonen in jouw producten en diensten

N

… je weer helemaal vertrouwen in jezelf en je bedrijf krijgt

N

… je zonder angsten zichtbaar durft te zijn op social media en dat je groter dan ooit durft te dromen

N

… je weer meer gaat genieten van de vrijheid waar je zo naar verlangt en dat je meer tijd krijgt om te gaan reizen of om door te brengen met je gezin

N

… je niet meer op om klanten hoeft te ‘leuren’, maar ze uit zichzelf naar jou toekomen

N

… je sales omarmt en zonder aarzelen durft te verkopen, waardoor je een ‘JA’ krijgt in een salesgesprek ipv de standaard ‘Ik denk er nog even over na…’

N

… je met je eigen online bedrijf je grootste dromen kunt laten uitkomen

SCHRIJF JE IN

Investering

Lijkt het je fijn om 1-op-1 door mij gecoacht te worden? Plan hier een gratis strategiesessie in om te kijken of we een match zijn en hoe ik jou verder kan helpen.

HMMMM

Ja maar …

Wanneer start Boost Your Business?

Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen. Elke twee weken vindt er een live Q&A sessie plaats in een besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe kan ik de live Q&A's bekijken?

Elke twee weken komt er een live Q&A van maximaal een uur. Deze zal worden gehouden binnen een besloten Facebookgroep, waar alleen deelnemers van het programma toegang tot hebben. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je van tevoren je vraag aan mij doorsturen en de Q&A op een later moment terugkijken.

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door het programma. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen, of in twaalf termijnen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

DE KEUZE IS AAN JOU…

M

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je meer vrijheid en inkomsten gaat genereren?

N

Of kies je voor meer vrijheid en inkomen?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies hoe je je bedrijf nog meer kunt laten groeien, waardoor je meer vrije tijd overhoudt en tegelijkertijd meer gaat verdienen!

SCHRIJF JE IN

Investering

Niet goed geld terug