Boost Your Business

Laat je bedrijf groeien zonder trial-and-errors en zonder er harder voor te hoeven werken. Met dit programma gaan we ervoor zorgen dat jij groeit van een enthousiaste freelancer naar een zelfverzekerde ondernemer.

Aanmelden voor programma

Herken je dit?

Jij bent…

R

… online ondernemer en je zet minder dan €50.000 per jaar om, of je wilt voor jezelf beginnen

R

… op zich lekker bezig met je bedrijf, maar je hebt het gevoel dat er weinig groei in zit of je bent net begonnen en je wilt vanaf de start al keihard gaan met je bedrijf

R

… niet zeker van hoe je meer klanten moet aantrekken zonder dat het je veel extra tijd en geld gaat kosten

R

… iemand die droomt van een online bedrijf waarmee je jouw dromen kunt verwezenlijken

Maar wil je dit?

Jij wilt…

R

… veel meer mensen helpen met jouw producten of diensten

R

… meer inkomen genereren zonder dat je hoeft in te leveren op je vrije tijd

R

… meer vertrouwen en zekerheid hebben in je bedrijf en in jezelf

R

… de inkomsten van je bedrijf flink laten groeien ten opzichte van waar je nu staat

Ondernemen vanuit vrijheid

Je hebt waarschijnlijk al flink wat uren gestoken in het opzetten van je bedrijf en in het uitproberen van verschillende strategieën, maar je loopt er tegenaan dat je niet weet hoe je (nog meer) kunt gaan groeien. Heb je nu dan echt al je plafond bereikt? Of moet je een andere aanpak gaan hanteren? Je weet gewoon niet waar je je op moet focussen.

Daarnaast voel je dat je je niet wilt verliezen in het werk. Je bent juist gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde en het is niet de bedoeling dat je al je vrije tijd nu kwijtraakt aan het bedrijf.

Je staat nu voor een tweesprong. Kies jij voor de bekende en veilige afslag die resulteert in dat je het zelf blijft ‘uitvogelen’, waarbij je veel tijd kwijtraakt aan het uitzoeken van hoe je succesvol kunt ondernemen en waarbij je steeds weer in nieuwe trial-and-error situaties terecht komt… Of kies jij voor de afslag die ervoor zorgt dat je in een korte periode alle handvaten krijgt toegereikt waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien? Als je kiest voor deze afslag ga jij vol vertrouwen je bedrijf runnen en verkrijg je meer vrijheid, in plaats van dat jouw to-do lijst alsmaar langer wordt. 

Alle succesvolle ondernemers denken na over de lange termijn en zien in dat investeren in je bedrijf geen geld kost, maar juist geld oplevert. En vergeet niet: “those who pay, pay attention”. Als jij ergens voor betaalt, is jouw drijfveer groter om ervoor te zorgen dat jij waar krijgt voor je geld. Je zult er alles aan doen om het het geld waard te laten zijn. Op het moment dat je dit kunt inzien, ben jij klaar voor verandering en grote groei.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je vol enthousiasme jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en dat jouw business dromen alsmaar groter worden.

Grysilde

Hi, ik ga je coachen!

Grysilde

Hi, ik ga je coachen!

Een paar jaar geleden maakte ik voor mezelf de switch van werknemer naar ondernemer. Ik had al een paar jaar in de online marketing gewerkt en deze skills kon ik verder gaan ontwikkelen als ondernemer. Dit ging met ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

In mijn ondernemersjaren kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dit ‘perfecte leventje’ heb weten op te bouwen. Dit is de ommekeer in mijn ondernemerspad geworden. Ik begon mensen uit te leggen hoe ze, net als ik, online geld konden gaan verdienen, wat uiteindelijk resulteerde in de Dutch Digital Nomad Academy. Doordat de cursussen als warme broodjes over de toonbank gingen, werd het aantal cursisten (en hun bijbehorende vragen) steeds groter.

Ik kreeg vragen over ondernemen an sich, mindset, strategie, bedrijfsgroei en ga zo maar door. Al deze leuke vragen hebben ertoe geleid dat ik steeds meer de drive begon te voelen om mensen persoonlijk te gaan helpen. Ervoor te zorgen dat ze meer omzet gaan draaien, dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze een groter vertrouwen krijgen in zichzelf en hun bedrijf.

Ik zal je dus niet ‘gewoon’ de trucs leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij van een enthousiaste freelancer gaat groeien naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof erin dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook voldoening en vrijheid.

Inclusief

Wat je mag verwachten

Inclusief

Wat je mag verwachten

Tijdens dit 12-weekse programma gaan we flink deepdiven. We gaan aan de slag met onder andere strategieën, mindset, marketing ‘geheimen’ en zoveel meer. Daarnaast sluit het Boost Your Business programma perfect aan bij de andere cursussen en modules uit de
Dutch Digital Nomad Academy. Je kunt ervoor kiezen om het Boost Your Business programma te volgen inclusief toegang tot al het andere lesmateriaal, of exclusief. Neem je het pakket af zonder de andere cursussen, dan krijg je een korting van €400,-!

Bij dit 12-weekse programma krijg je:

Wekelijkse nieuwe, diepgaande lessen

Deze lessen gaan ervoor zorgen dat je een enorme groei doormaakt als ondernemer.

Elke twee weken online coaching met Q&A

Laat mij weten met welke vragen je zit en dan ga ik die tijdens een live Q&A sessie beantwoorden.

Mastermind groep van like-minded ondernemers

Toegang tot een mastermind groep waarin je met elkaar kunt sparren en 24/7 al je vragen mag stellen.

Optioneel: toegang tot al het andere online lesmateriaal

Je krijgt levenslang toegang tot alle online cursussen + losse modules in de academy t.w.v. €3284,-

Inhoud

Wat je gaat leren

Inhoud

Wat je gaat leren

Tijdens het programma komen er elke week nieuwe lessen online. Per week focussen we ons op een bepaald onderwerp, waar je vervolgens mee aan de slag gaat. Mocht je tijdens het proces vragen hebben, stel ze dan gerust, want dan gaan we ze tijdens de zes live Q&A sessies behandelen. Niet alleen nuttig voor jezelf, maar ook voor de anderen die de Q&A sessie bekijken. Je leert namelijk ontzettend veel van de vragen die anderen stellen.

Module 1: Je why

In deze module gaan we aan de slag met het helder krijgen van jouw ‘why’. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw drijfveer en wat is jouw unieke verhaal?

Module 2: Niche en doelgroep bepalen

Een doelgroep kiezen doe je niet zomaar, hier zit een heel proces achter. Stap voor stap gaan we jouw niche en doelgroep bepalen.

Module 3: IJzersterke content schrijven

Het schrijven van content is iets waar meer achter zit dan ‘lekker rammen op het toetsenbord’. Ik leer je hoe je ijzersterke, converterende content kunt schrijven.

Module 4: Product aanbod

Tijd om aan de slag te gaan met het product aanbod. Zowel het instapproduct als de hele productladder gaan aan bod komen in deze lessen.

Module 5: Website

Is de opbouw van je landingspagina’s goed en profiteer je al optimaal van wat jouw website te bieden heeft? Deze week zetten we jouw website goed op poten.

Module 6: Salesfunnel

Salesfunnels zijn onmisbaar. Zonder een goede salesfunnel gaat jouw bedrijf niet groeien. Daarom leer ik je er deze week alles over.

Module 7: Marketing

Marketing bestaat uit een combinatie van vele tools en technieken. We duiken o.a. in de wereld van adverteren op social media, koopgedrag en e-mailmarketing.

Module 8: Tarief en pitch

Weet wat je waard bent en weet jezelf te presenteren. Na deze week kun je vol zelfvertrouwen vertellen wie je bent, wat je doet en waar je mensen mee kunt helpen.

Module 9: Salesplan

Een dikke jaaromzet draaien gebeurt niet zomaar. Daarom besteden we veel tijd aan het in elkaar zetten van een goed doordacht salesplan.

Module 10: I love sales

Velen zien ‘sales’ als een eng of spannend iets. Ik ga ervoor zorgen dat verkopen niet meer voelt als ‘sales’, maar als iets wat plezier is en wat vanzelf gaat.

Module 11: Money mindset

Deze module is de kers op de taart. Door de money mindset te beheersen ga jij de omzetten halen waar jij zo naar verlangt. Geen droom is te klein!

Module 12: Samenvatting

Die hele grote berg nuttige informatie van de afgelopen 11 weken is samengevat, zodat je alles nog eens kunt nalopen en het vers in je geheugen blijft plakken.

Stel je eens voor dat…

R

… je precies weet hoe het koopgedrag van klanten in elkaar steekt en je daardoor nooit meer om sales verlegen zit

R

… je weet wat voor advertenties goed werken op social media en daardoor geen verlies meer draait op je advertenties

R

… je een ijzersterk productaanbod hebt staan waardoor klanten naar jou terug blijven komen voor meer

R

… jouw e-maillijsten alsmaar blijven groeien door alle mensen die interesse tonen in jouw producten en diensten

R

… je weer helemaal vertrouwen in jezelf en je bedrijf krijgt

R

… je zonder angsten zichtbaar durft te zijn op social media en dat je groter dan ooit durft te dromen

R

… je weer meer gaat genieten van de vrijheid waar je zo naar verlangt en dat je meer tijd krijgt om te gaan reizen

R

… je niet meer op zoek hoeft te gaan naar klanten, maar dat ze naar jou toe komen

R

… je zonder aarzelen durft te verkopen, want ‘sales’ is niet eng meer, maar is juist een erg leuk onderdeel van jouw bedrijf

R

… je met je eigen online bedrijf je grootste dromen kunt laten uitkomen

Waarde

Boost Your Business

Boost Your Business - Wat je krijgt

12 nieuwe modules
t.w.v. €997,-

Deze 12 nieuwe modules zorgen ervoor dat je een enorme groei gaat doormaken.

Boost Your Business - Wat je krijgt

Live online coaching
t.w.v. €897,-

Al je vragen worden twee keer per maand live behandeld tijdens een live Q&A sessie.

Boost Your Business - Wat je krijgt

Tools, werkboeken & meer
t.w.v. €697

Met de handige werkboeken, handleidingen en templates houdt niets je meer tegen om te groeien.

Optioneel: al het online lesmateriaal
t.w.v. €3284,-

Levenslang toegang tot alle online cursussen + losse modules in de Academy.

Investeringen Dutch Digital Nomad Boost Your Business

Investering

Zonder de andere cursussen: €497,- exclusief BTW.
Betaling in 3 termijnen van €185,- excl. BTW is ook mogelijk.

Inclusief al het andere lesmateriaal: €897,- exclusief BTW.
Betaling in 3 termijnen van €325,- excl. BTW is ook mogelijk.

Als je met mij gaat samenwerken leer ik jou hoe je vol vertrouwen je bedrijf kunt runnen, hoe je meer vrijheid krijgt en hoe je met de juiste tools en strategieën je bedrijf flink kunt laten groeien.

Hmmm

Ja maar…

Wanneer start Boost Your Business?

Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen. Elke twee weken vindt er een live Q&A sessie plaats in een besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe kan ik de live Q&A's bekijken?

Elke twee weken komt er een live Q&A. Deze zal worden gehouden binnen een besloten Facebookgroep, waar alleen deelnemers van het programma toegang tot hebben. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je de Q&A op een later moment terugkijken.

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door het programma. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Ga je voor het programma inclusief al het andere lesmateriaal? Dan kan je de €897,- excl. BTW in één keer voldoen, of je kunt ervoor kiezen om drie termijnen van €325,- excl. BTW te betalen.

Ga je voor het Boost Your Business programma, exclusief het andere lesmateriaal? Dan kun je het bedrag van €497,- excl. BTW in één keer voldoen of in drie termijnen van €185,- excl. BTW te betalen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

Aanmelden Boost Your Business

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Boost Your Business programma! Kies hieronder of je het programma inclusief of exclusief de andere cursussen wilt volgen en of je het bedrag in 1 x wilt voldoen of in 3 termijnen.

Ik kan niet wachten tot we gaan beginnen! LET’S GO!