Bekend van:

VN logo - pers Dutch Digital Nomad

Bekend van:

Pers banner mobiel - Dutch Digital Nomad in de media
JIJ WILT BIGGER. BETTER. BOLDER.

Je bent klaar om jezelf te zien groeien, maar iets houdt je nu nog tegen. Je weet wat je wilt doen als ondernemer, maar je aanbod verkoopt minder goed dan dat je had gehoopt.

Het kan ‘m in de kleinste dingen zitten waardoor je nog niet de resultaten behaalt waar je zo naar verlangt. Zo valt er vaak nog winst te behalen op een salespagina en in je online zichtbaarheid. Of misschien is het wel je mindset die je (onbewust) in de weg zit.

In The Breakthrough Bundle krijg je alles wat je nodig hebt voor een grote doorbraak. Denk aan een 1:1 sessie met Grysilde (wat normaal alleen in haar €7.500 mentorship traject zit) en uitgebreide feedback op je website en social media, waardoor je je sales kunt boosten.

PAST DE BIGGER. BETTER. BOLDER. MASTERMIND BIJ MIJ?

The Breakthrough Bundle is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe doorbraak. Je wilt next level gaan met je online bedrijf. Je wilt helderheid hebben over wat je volgende stappen zijn en je wilt vol zelfvertrouwen ondernemen.

Daarnaast voel je dat je het liefst 1:1 met Grysilde wil samenwerken waarin ze je kan coachen op je knelpunten én een schop onder je kont kan geven. Je resoneert met de manier waarop ze teacht en hoe ze op social media verschijnt en je wilt net zulke resultaten behalen als haar coachees.

Je wilt het liefst doorgroeien naar een bedrijf waarmee je consistent droomklanten aantrekt en steady 5-10k maanden kunt draaien.

PS. Het is ook ideaal voor je als je het 1:1 mentorship traject voor nu een te grote stap vindt.

1 op 1 traject Dutch Digital Nomad
Klantresultaten
Klantresultaten
Social proof OBA
Social proof 1 op 1
Herken je dit

Het mooie van The Breakthrough Bundle is dat je alles als bundel kunt kopen (met maar liefst 50% korting!), maar ook als losse elementen. Hieronder zie je wat er allemaal inclusief is in The Breakthrough Bundle. Klik op de desbetreffende link als je een los element wilt kopen. Klik op de gele button als je de hele bundel wilt!

1:1 Breakthrough Session

We hebben een 1:1 sessie via Zoom van 75 minuten waarin we aan de slag gaan met datgene waar jij hulp bij kunt gebruiken. Struggle je met zichtbaarheid? Met je doelgroep? Je aanbod? Je prijzen? Je mindset? Wil je even sparren? Of weet je gewoon niet goed welke stappen je nu moet zetten om verder te komen? In deze 1:1 sessie kun je me álles vragen. Niets is te gek

Voor de sessie vul je een vragenlijst in zodat ik jou en je bedrijf al goed leer kennen en we tijdens de 1:1 sessie meteen de diepte in kunnen gaan. Zo gaan we het maximale uit de 1:1 Breakthrough Session halen.

Los aanschaffen voor maar €197

Salespage audit

Je salespagina is de meest belangrijke pagina op je website, want dit is dé plek waar klanten converteren. Bij de Salespage audit krijg je uitgebreide feedback op je salespagina. Hierdoor ontdek je – letterlijk en figuurlijk – waar nog winst te behalen valt.

Om de meest waardevolle feedback van Grysilde te ontvangen, vul je vóór de audit een formulier in waarin je je doelgroep en aanbod duidelijk toelicht.

Los aanschaffen voor maar €129

Homepage audit

Binnen 2 seconden besluit iemand of ‘ie wel of niet op je website blijft hangen. Daarom is het hebben van een goede homepagina zo belangrijk. Bij de Homepage audit krijg je daarom uitgebreide feedback op je homepagina, zodat je bezoekers makkelijker kunt omzetten in betalende klanten.

Om de meest waardevolle feedback van Grysilde te ontvangen, vul je vóór de audit een formulier in waarin je je doelgroep en aanbod duidelijk toelicht.

Los aanschaffen voor maar €87

Over mij audit

Zodra iemand op het punt komt om met jou samen te werken, lezen ze maar al te graag de ‘over mij’ pagina. Maar hoe zorg je er nou voor dat mensen door die pagina het extra duwtje in de rug krijgen om te converteren? Bij de Over mij audit krijg je uitgebreide feedback op je over mij pagina.

Om de meest waardevolle feedback van Grysilde te ontvangen, vul je vóór de audit een formulier in waardoor Grysilde jou en je bedrijf beter leert kennen.

Los aanschaffen voor maar €87

Social media audit

Social media is de plek om nieuwe klanten en volgers aan te trekken. Daarom wil je meteen duidelijk maken voor wie je er bent en waar je ze mee kunt helpen. Maar zet jij je online zichtbaarheid al goed in? Valt er niet nog meer winst te behalen? Bij de Social Media audit krijg je uitgebreide feedback op je social media kanaal. Hierdoor ontdek je wat je nog kunt doen om je (nieuwe) volgers om te zetten in betalende klanten.

Om de meest waardevolle feedback van Grysilde te ontvangen, vul je vóór de audit een formulier in waarin je je doelgroep en aanbod duidelijk toelicht.

Los aanschaffen voor maar €97

Mindset mastery cursus

Strategie en mindset gaan hand in hand, dus als toevoeging op de strategische audits en de 1:1 Breakthrough Session krijg je ook nog eens toegang tot de complete Mindset Mastery cursus (6 modules / 20 lessen). Hierin leer je wat nodig is om een succesvolle ondernemers-mindset te krijgen, waarmee je keihard kunt blijven groeien.

Los aanschaffen voor maar €297

That's what she said
That's what she said
review cursus creatie blueprint 2
Herken je dit

Je zit boordevol ideëen, maar je weet niet hoe je ze strategisch kunt implementeren, waardoor je je compleet overwhelmed voelt.

Je leeft nu voornamelijk nog van maand naar maand en probeert ervoor te zorgen dat er genoeg geld in het laatje komt.

Je deelt wel content, maar vraagt jezelf steeds af of dit wel goed genoeg is en of deze content wel voor nieuwe klanten gaat zorgen. Want wat moet je eigenlijk zeggen om mensen klant te laten worden? > Deze dagelijkse struggle zorgt er zelfs voor dat je je gaat afvragen of dit wel voor je is weggelegd.

Je verlangt naar meer vrijheid, een hoger inkomen en meer plezier in je dagelijkse werk

Je wilt helderheid voelen en vanuit zelfvertrouwen ondernemen op een manier die bij je past

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Een constante stroom aan klanten en inkomen.

Jouw business dromen kunnen allemaal uitkomen

Een strategie die klopt. Een aanbod dat makkelijk verkoopt. Bezoekers en volgers die converteren. 

Met de juiste hulp en support kunnen er GROTE shifts gaan plaatsvinden. 

Klantresultaten van starters zonder bedrijf
Klantresultaten van starters zonder bedrijf

Ik wist nog niet wat ik als ondernemer wilde doen en hoe ik dit ging doen. Maar nu 3 maanden later werk ik als Virtual Assistant, heb ik drie leuke opdrachtgevers en verdien ik nu meer dan ik in loondienst verdiende! Verder heb ik geleerd dat als je iets echt wilt, je dit ook gaat lukken. Mede daarom zou ik coaching van Grysilde absoluut aanraden aan anderen.

Indy Zonnevijlle

Tijdens de coaching heb ik 3 vaste klanten gevonden en ben ik nu bezig met een 4e. Naast dat ik nu een volwaardig bedrijf heb waar ik inkomen uit haal, is mijn mindset ook enorm gegroeid.

Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Vroeger zag ik werken als straf en was het weekend mijn beloning, maar nu geniet ik oprecht van elke dag, of dat nu een maandag of een zaterdag is!

Rita Oliveira

Toen we startten met de coaching had ik nog niet eens online bedrijf, maar na slechts 3 maanden had ik al een fulltime salaris voor die maand!

Ik raad de coaching van Grysilde aan iedereen aan! Zonder haar had ik namelijk nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf!

Tamara Belt

Hi ik ben Grysilde
Hi ik ben Grysilde

… en ik werk al sinds 2014 in de online marketing. Eerst jarenlang in loondienst en vanaf 2017 als zelfstandig ondernemer. Door deze jarenlange ervaring in marketing en sales weet ik precies wat je wel (en niet) moet doen om te groeien met je online bedrijf.

Daarom heb ik in 2019 de switch gemaakt om startende ondernemers te helpen bij het succesvol opzetten én opschalen van hun online bedrijf.
En met succes, want dit doen we op een relaxte manier, met marketingstrategieën die voor jou werken.

Inmiddels heb ik al meer dan 1830 cursisten mogen verwelkomen in mijn online leeromgeving, meer dan 80 mensen live gecoacht én heb ik duizenden ondernemers (to be) geholpen met mijn gratis content zoals de podcast, Instagram, e-books en verschillende masterclasses.

Nu is het tijd om al mijn kennis en ervaring aan jou door te geven in de Breakthrough Bundle.

Marketing masterclass - Dutch Digital Nomad 2
Veelgestelde vragen - mastermind
Veelgestelde vragen - mastermind
Voor wie is de Breakthrough Bundle geschikt?

De Breakthrough Bundle is voor:

  • dienstverlenende ondernemers (zoals VA’s, designers, copywriters, docenten, marketeers, fotografen, editors, content creators etc.) en coaches die 1-op-1 met mensen werken, in groepsverband met mensen werken en/of die een schaalbare business hebben en bijv. een online cursus verkopen
  • toppers die klaar zijn met aanmodderen en hun bedrijf serieus willen nemen
  • ondernemers die niet bang zijn om in zichzelf te investeren (The Breakthrough Bundle is nu tijdelijk aan te schafen met 50% korting!)
  • als je 1:1 met Grysilde wilt werken
Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor The Breakthrough Bundle:

Na aanmelding ontvang je een mail met: (1) een link waarmee je de 1:1 Breakthrough Session in kunt plannen en (2) een link naar het vragenformulier. Dit formulier dien je 48 uur voor de sessie in te vullen, zodat Grysilde zich alvast kan verdiepen in jou en je bedrijf.

Daarnaast ontvang je na aanmelding ook direct de inloggegevens voor de online academy, zodat je de Mindset Mastery cursus kunt gaan volgen. Hier houdt je levenslang toegang tot.

De audits ontvang je max 7 dagen ná de 1:1 sessie, want dan kent Grysilde jou en je bedrijf het beste.

Aanmelden voor losse audits:

Kies je niet voor de hele bundel, maar een of meerdere losse audits? Dan krijg je na aanmelding een e-mail met daarin een link naar het formulier wat je kunt invullen. Door dit formulier in te vullen krijgt Grysilde een goed beeld bij jou en je bedrijf, waardoor ze je uitgebreid feedback kan geven.

De losse audit(s) ontvang je binnen 14 dagen.

Aanmelden losse 1:1 Breakthrough Session:

Wil je alleen een 1:1 Breaktrough Session voor maar €197? Dan ontvang je na aanmelding een mail met: (1) een link waarmee je de 1:1 Breakthrough Session kunt inplannen en (2) een link naar het vragenformulier. Dit formulier dien je 48 uur voor de sessie in te vullen, zodat Grysilde zich alvast kan verdiepen in jou en je bedrijf.

Aanmelden Mindset Mastery cursus:

Na aanmelding krijg je meteen de inloggegevens in je inbox en kun je starten met de cursus. Je houdt onbeperkt toegang.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets geïnteresseerd in The Breakthrough Bundle of een losse 1:1 Breakthrough Session. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je je niet meer laten tegenhouden door onzekerheden? Wil je nu echt eens doorpakken?

Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ en twijfelen?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik alles blijf doen zoals ik het nu ook doe?

(2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél in actie kom en in mezelf ga investeren? Hoe zou mijn bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust, omzet en vrijheid in je bedrijf.

Wanneer vindt de 1:1 sessie plaats? En wanneer krijg ik mijn audit?

De 1:1 Breakthrough Session kun je zelf inplannen nadat je je hebt aangemeld.

De audit (vanuit de bundel) ontvang je max 7 dagen na de 1:1 sessie.

De losse audits (zonder 1:1 sessie) ontvang je binnen 14 dagen na aanvraag.

Wat is de investering en kan ik in termijnen betalen?

De investering in The Breakthrough Bundle bedraagt tijdelijk slechts €447 ex btw (of 2 maandtermijnen van €247 ex btw). Dat is een korting van maar liefst 50%!!

Klik hier om je aan te melden voor de complete bundel.

Prijzen van losse elementen, incl. aanmeldlinkjes:

  • 1:1 Breakthrough Session = €197 ex btw (klik hier)
  • Salespage audit = €129 ex btw (klik hier)
  • Homepage audit = €87 ex btw (klik hier)
  • Over mij audit = €87 ex btw (klik hier)
  • Social media audit = €97 ex btw (klik hier)
  • Mindset Mastery cursus = €297 ex btw (klik hier)

Trek de bubbels maar uit de kast want je staat op het punt om een grote doorbraak te krijgen!