CURSUS CREATIE BLUEPRINT

Creëer een legere agenda en doorbreek je
inkomstenplafond met een online cursus

+ nu met de exclusieve masterclass van Kim Munnecom:
“Mindset shifts voor een 6-figure business”

CURSUS CREATIE BLUEPRINT

Creëer een legere agenda en doorbreek je
inkomstenplafond met een online cursus

+ nu met de exclusieve masterclass van Kim Munnecom:
“Mindset shifts voor een 6-figure business”

CURSUS CREATIE BLUEPRINT

Creëer een legere agenda en doorbreek je
inkomstenplafond met een online cursus

+ nu met de exclusieve masterclass van Kim Munnecom:
“Mindset shifts voor een 6-figure business”

HERKEN JE DIT?

Jij wilt…

N

… de kennis die je nu vaak 1-op-1 overbrengt, bundelen in een handige cursus die door de massa gekocht kan worden

N

… niet zomaar een online cursus maken, maar je wilt ook weten hoe je die verkoopt en dan ook nog het liefst op de automatische piloot

N

zoveel mogelijk mensen helpen! En door gebruik te maken van een online cursus zit er geen limiet aan het aantal personen dat jij kunt helpen

N

… juist minder uren gaan werken, zodat je een legere agenda krijgt

N

… het liefst (semi-)passief inkomen genereren, zodat je meer tijd hebt voor andere zaken en je je inkomstenplafond kunt doorbreken

Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan voor de Cursus Creatie Blueprint, incl. de exclusieve masterclass van Kim Munnecom!

DOORBREEK JE INKOMSTENPLAFOND

Met een online cursus kun je semi-passief geld verdienen. Als alles eenmaal up-and-running is, kun je afschalen qua uren werk en krijg je er een legere agenda en extra inkomsten voor terug.

Het mooiste van het hebben van een schaalbaar product is dat je geen inkomstenplafond meer hebt. Als je uurtje-factuurtje werkt, kun je maar een maximum aantal klanten helpen, waar dus ook een maximum inkomen aan hangt. Maar bij het verkopen van een online cursus is dat niet het geval. Zo kun je honderden – of zelfs duizenden – mensen tegelijkertijd helpen!

In de Cursus Creatie Blueprint gaan we aan de slag met mijn signature OMEGA-formule, waardoor je niet alleen leert hoe je een cursus opzet, maar ook leert werken met de verschillende programma’s en software tools. En daarnaast leer je ook hoe je de cursus kunt verkopen, zelfs geautomatiseerd. Want wat heb je aan een online cursus als je niet weet hoe je die moet verkopen?

Dit is dan ook hetgeen wat mijn cursus – over het maken van een online cursus – onderscheidt van anderen.

In deze video vertel ik je wat meer over Cursus Creatie Blueprint en voor wie de cursus geschikt is.

INHOUD

Wat je gaat leren

In deze cursus zitten 14 modules, met daarin 49 waardevolle lessen, waarin we steeds een ander onderwerp onder de loep nemen. Ook kom je bij veel lessen werkboeken of sheets tegen, die je helpen om de lesstof nog beter onder de knie te krijgen. Plus, als je je nu aanmeldt, krijg je ook nog twee te gekke bonussen van mij én je krijgt gratis toegang tot de exclusieve masterclass van Kim Munnecom waarin je leert welke mindset shifts je mag maken als je een 6-figure business wilt runnen!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije

Module 1: Introductie

Waarom zou je met een online cursus starten? En waar moet je goed om denken als je je eerste online cursus maakt? De eerste module is een leuke introductie in wat er allemaal nog gaat komen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije 2

Module 2: Cursus bedenken

Je kunt bijna overal wel een cursus over maken, maar lang niet alles zal goed aanslaan. Er komt dus veel meer bij kijken dan een beetje creatief nadenken. Is jouw idee wel winstgevend? En zitten mensen hier wel op te wachten?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 3

Module 3: Ideale klant + markt

Welk probleem los jij op? Welk resultaat behalen mensen na het volgen van jouw cursus? Moet je een nieuwe markt aanboren of betreed je een bestaande markt? Als je dit (en meer) helder hebt, heb je een goede fundering te pakken.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 6

Module 4: Cursus outline

Tijd om met de outline aan de slag te gaan. Hoe zie je de cursus voor je? Wat wil je er allemaal in kwijt? Hoeveel modules en lessen ga je aanbieden en hoe kun je ervoor zorgen dat alles mooi in elkaar overloopt?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 5

Module 5: Soorten cursussen

Je kunt op heel veel verschillende manieren een online cursus aanbieden. Voordat we met het techgedeelte gaan beginnen, staan we hier dus bij stil. Op die manier weet je precies op welk platform jij je hierna kunt richten.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 7

Module 6: Academy tools

Tech-time! In deze module laat ik je zien hoe je je cursus online kunt krijgen op verschillende platformen. Door de videoles erbij te pakken, kun je zelf alles stap voor stap nadoen, zodat jij je online cursus live krijgt.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 7: content creatie

Waar haal je al je inspiratie vandaan? Hoe kun je content verzamelen en vervolgens gaan samenvoegen in een overzichtelijke les/module? Hoe kun je je video editten en hoe zorg je ervoor dat je website niet te traag wordt door alle video’s?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 8: Prijs bepalen

Dit is lastiger dan je denkt. Wat is een goede prijs voor jouw cursus? Je moet niet te hoog gaan zitten, maar ook zeker niet te laag. Wat wil jouw doelgroep ervoor betalen en kun je het voor die prijs ook daadwerkelijk verkopen?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 9

Module 9: Verkopen van de cursus

Nu je de cursus af hebt, is het tijd om ‘m te verkopen, want anders heb je er zo weinig aan 😉 Hoe zorg je ervoor dat mensen bij jou de cursus willen volgen? Alles komt aan bod, van checkoutpagina tot converterende teksten en websites.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 10: Maak het passief

Een van de mooiste modules! Het passief maken van je online cursus. We gaan aan de slag met automatiseringen, opvolgproducten, upselling en downselling en ga zo maar door. Jouw cursus kan zich hierna vanzelf gaan verkopen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 11: Interactief werkboek maken

Geen must, maar zeker een waardevolle toevoegen aan je online cursus: een interactief werkboek. Ik laat je zien hoe je een werkboek kunt ontwerpen en hoe je deze vervolgens interactief kunt maken.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 12: Werken met een pilotgroep

Voordat je daadwerkelijk je cursus lanceert is het slim om te werken met een pilotgroep. Deze groep deelnemers ’test’ jouw online curus, waarnaar jij nog verbeteringen kunt aanbrengen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 13: Cursisten helpen en motiveren

Je wilt natuurlijk dat al je cursisten de cursus helemaal afmaken en het liefst ook geweldige resultaten behalen. Daarom is het belangrijk om ze te helpen en te motiveren. In deze module gaan we daarmee aan de slag.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 14: Algemene voorwaarden

Misschien niet het leukste om te doen, maar wel belangrijk! Je zult algemene voorwaarden moeten opstellen voor jouw online cursus, zodat je in de toekomst geen ‘gedonder’ kunt krijgen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Bonus 1: Haal het meeste uit je bonussen

Hoe kun je ervoor gaan zorgen dat je bonussen je nog iets extra’s opleveren? Of hoe zorg je ervoor dat mensen overstag gaan, puur en alleen door de bonus die je aanbiedt? Dat komt allemaal aan bod in deze bonusmodule. Hoe toepasselijk!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 11

Bonus 2: Ontwikkel een signature methode

Door een signature methode te ontwikkelen kun je je cursus nog veel gemakkelijker aan de man brengen. In deze bonusmodule gaan we daar lekker op deepdiven, zodat jij jouw eigen signature methode kunt gaan ontwikkelen.

Cursus Creatie Blueprint - Kim Munnecom masterclass

Bonus 3: Exclusieve masterclass van Kim Munnecom

In deze masterclass leer je welke mindset shifts je mag (of eigenlijk moet) maken als je een 6-figure business wilt gaan runnen. Dit is perfect voor je als je graag je inkomstenplafond wilt gaan doorbreken!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Review Boost Your Business

Nina

“Hele leuke en leerzame cursus. Alles wordt duidelijk en uitgebreid uitgelegd en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je altijd een berichtje kan sturen!”

review Cursus Creatie Blueprint - Yolanda

Yolanda

“Ik vond het een erg nuttige cursus en het heeft me geholpen de juiste stappen te zetten in mijn bedrijf. Ga vooral zo door, Grysilde.”

Recensie Dutch Digital Nomad 2

Milou

“De cursus was heel leerzaam. Je maakt kennis met verschillende tools, zodat je daarna er zelf mee aan de slag kan. Je volgt alles wat er wordt gedaan op het beeldscherm, zodat je per stap ziet wat je moet doen voor het eindresultaat.”

Wie gaat jou coachen?

Hi! Ik ben Grysilde en ik ben al bijna vier jaar online ondernemer. Het leukste aan mijn werk vind ik Dutch Digital Nomad, dat al sinds januari 2019 mijn paradepaardje is. Sinds die tijd heb ik al heel veel cursisten en coachees mogen helpen bij het opzetten en opschalen van hun eigen online bedrijf.

De laatste maanden kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ze ook kon helpen bij het opzetten van een online cursus, zodat ze een legere agenda konden creëren en middels een schaalbaar product hun inkomstenplafond konden gaan doorbreken. En ja, daar kan je ik middels deze cursus dus mee helpen!

Met de Cursus Creatie Blueprint kun je zelf stap voor stap je eigen online cursus maken, waardoor je semi-passief inkomen kunt verdienen!

Ik deel niet alleen veel kennis over het bedenken van een cursus met je, maar laat je ook alle technische aspecten zien en hoe je de cursus na afloop kunt verkopen. Ofwel, alles wat je wilt leren komt aan bod! Want met alleen veel informatie kom je er niet; je moet het ook in de praktijk kunnen brengen 😉

Investeren en beleggen

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je na het volgen van deze cursus meer tijd, meer vrijheid én meer inkomen hebt

N

… je niet alleen een steengoede cursus hebt, maar dat je ook weet hoe je die cursus het beste kunt verkopen

N

… je tientallen, honderden, of zelfs duizenden mensen tegelijkertijd kunt helpen en inspireren

N

… je geen inkomstenplafond meer hebt!! Er zit geen maximum aan het aantal klanten dat je kunt binnenhalen

N

… je na verloop van tijd juist minder kunt gaan werken omdat alles automatisch verloopt

N

… je semi-passief geld verdient terwijl je slaapt, op reis bent of lekker aan het borrelen bent

SCHRIJF JE IN

Investering

review cursus creatie blueprint 1
review cursus creatie blueprint 3
review cursus creatie blueprint 2

HMMMM

Ja maar …

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de online academy. Er zijn al meteen een paar modules beschikbaar gesteld, zodat je al lekker aan de slag kunt gaan. Daarna wordt er per week een nieuwe module beschikbaar gesteld.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat snap ik wel. ‘Vroeger’ vond ik alles wat geld kostte ook te duur. Maar heb je de uitspraak “those who pay, pay attention” wel eens gehoord? Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld meer dan waard is! Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je veel meer geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je semi-passief inkomen genereren? Wil je nog meer vrijheid krijgen? Of blijf jij de komende tijd ‘gewoon’ uurtje-factuurtje werken?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn situatie gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. 

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door de cursus. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen, of in vier termijnen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja. Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Is er ook een Niet goed, geld terug garantie?

Ja. Je kunt binnen 14 dagen je geld terug vragen als de cursus niet bevalt. Wel vraag ik dan van je dat je alle lessen moet hebben gevolgd en ook alle opdrachten moet hebben gemaakt.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

DE KEUZE IS AAN JOU…

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je een legere agenda krijgt en je je inkomstenplafond gaat doorbreken?

Of kies je voor meer vrijheid en inkomen?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies hoe je een cursus maakt én verkoopt, waardoor je de vrijheid krijgt waar je zo naar verlangt, plus een lekker inkomen!

SCHRIJF JE IN

Investering