Cursus Creatie Blueprint

Zeg vaarwel tegen uurtje-factuurtje werken en ontwikkel je eigen online cursus waarmee je de massa kunt helpen, impact kunt maken en je je inkomstenplafond kunt doorbreken.

Cursus Creatie Blueprint

Zeg vaarwel tegen uurtje-factuurtje werken en ontwikkel je eigen online cursus waarmee je de massa kunt helpen, impact kunt maken en je je inkomstenplafond kunt doorbreken.

Herken je dit?

N

Je ambieert een vrij leven als online ondernemer, maar je hebt nu het gevoel dat je nog veel uren moet werken om een hoog inkomen te verdienen

N

Je wilt impact maken en zoveel mogelijk mensen helpen door jouw kennis te delen, maar weet niet waar je moet beginnen

N

Je vraagt je af of mensen wel op jou zitten te wachten als coach en of ze jouw cursus wel willen kopen

Maar wil je dit?

N

Je wilt minder uren gaan werken en jouw online cursus op de automatische piloot verkopen

N

Je wilt moeiteloos ondernemen, volop genieten van je vrijheid en 100% achter je eigen bedrijf staan

N

Je wilt het liefst in korte tijd (semi-)passief inkomen gaan genereren en je omzet verdubbelen

Doorbreek je inkomstenplafond

Met een online cursus kun je semi-passief geld verdienen. Als alles eenmaal up-and-running is, kun je afschalen qua uren werk en krijg je er veel vrije tijd en extra inkomsten voor terug.

Het mooiste van het hebben van een schaalbaar product is dat je geen inkomstenplafond meer hebt. Als je uurtje-factuurtje werkt, kun je maar een maximum aantal klanten helpen, waar dus ook een maximum inkomen aan hangt. Maar bij het verkopen van een online cursus is dat niet het geval. Zo kun je honderden – of zelfs duizenden – mensen tegelijkertijd helpen!

In de Cursus Creatie Blueprint gaan we aan de slag met mijn signature OMEGA-formule, waardoor je niet alleen leert hoe je een cursus opzet, maar ook leert werken met de verschillende programma’s en software tools. En daarnaast leer je ook hoe je de cursus kunt verkopen, zelfs geautomatiseerd. Want wat heb je aan een online cursus als je niet weet hoe je die moet verkopen?

Dit is dan ook hetgeen wat mijn cursus – over het maken van een online cursus – onderscheidt van anderen.

Wat je gaat leren

Inhoud

In de Cursus Creatie Blueprint zitten 14 modules met daarin veelzijdige lessen, waarin we steeds een ander onderwerp onder de loep nemen. Ook kom je bij veel lessen werkboeken of sheets tegen, die je helpen om de lesstof nog beter onder de knie te krijgen.

Plus, niet te vergeten: je krijg ook nog twee te gekke bonussen én toegang tot de uitgebreide kennisbank met daarin 36 modules / 90 lessen waarmee je je online skills kunt uitbreiden en bijschaven (t.w.v. €1997,-).

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije

Module 1: Introductie

Waarom zou je met een online cursus starten? En waar moet je goed om denken als je je eerste online cursus maakt? De eerste module is een leuke introductie in wat er allemaal nog gaat komen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije 2

Module 2: Cursus bedenken

Door drie essentiële stappen te doorlopen ga jij een winstgevend cursusidee bedenken waar jouw doelgroep met smart op zit te wachten, waardoor je het moeiteloos kunt verkopen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 3

Module 3: Ideale klant + markt

Als je jouw ideale klant en markt helder hebt, kun je je doelgroep veel beter aanspreken. Hierdoor voelen ze zich gezien en gehoord en zullen ze sneller uit vertrouwen iets bij jou kopen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 6

Module 4: Cursus outline

Wat wil je allemaal behandelen in je cursus? En hoe kun je ervoor zorgen dat het een logisch geheel wordt, zodat cursisten mindblowing resultaten gaan behalen met behulp van jouw cursus?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 5

Module 5: Soorten cursussen

Ontdek welk platform ideaal past bij jou en jouw cursus, waardoor het allemaal nog beter uit de verf komt. Ga je voor een online academy incl. community of een social cursus? It’s up to you.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 7

Module 6: Academy tools

Publiceer je online cursus! Door middel van videotutorials kun je stap voor stap nadoen wat er op jouw scherm gebeurd, zodat jij je online cursus live krijgt. Zelf voor A-technische mensen is het peanuts.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 7: Content creatie

Waar haal je al je inspiratie vandaan? Hoe kun je content verzamelen en vervolgens gaan samenvoegen in een overzichtelijke les/module? Hoe kun je je video editten en hoe zorg je ervoor dat je website niet te traag wordt door alle video’s?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 8: Prijs bepalen

Prijs jezelf niet uit de markt door te hoog of te laag te gaan zitten met je online cursus. De prijs moet goed passen bij wat jouw doelgroep kan betalen, maar ook wat het daadwerkelijk waard is.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 9

Module 9: Verkopen van de cursus

Bij het verkopen van je cursus komt meer kijken dan een werkende check-outpagina hebben. Daarom tacklen we alle conversiekillers, waardoor jij nooit meer sales laat schieten en optimaliseren we je website voor conversies.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 10: Maak het passief

Een van de mooiste modules! Het passief maken van je online cursus. We gaan aan de slag met automatiseringen, opvolgproducten, upselling en downselling en ga zo maar door. Jouw cursus kan zich hierna vanzelf gaan verkopen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 11: Interactief werkboek maken

Geen must, maar zeker een waardevolle toevoeging: een interactief werkboek maken. Door gebruik te maken van een interactief werkboek slagen cursisten erin om betere resultaten uit jouw cursus te halen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 12: Werken met een pilotgroep

Voordat je daadwerkelijk je cursus lanceert is het slim om te werken met een pilotgroep. Deze groep deelnemers ’test’ jouw online curus, waarnaar jij nog verbeteringen kunt aanbrengen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 13: Cursisten helpen en motiveren

Je wilt natuurlijk dat al je cursisten de cursus helemaal afmaken en het liefst ook geweldige resultaten behalen. Daarom is het belangrijk om ze te helpen en te motiveren. In deze module gaan we daarmee aan de slag.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Module 14: Algemene voorwaarden

Misschien niet het leukste om te doen, maar wel belangrijk! Je zult algemene voorwaarden moeten opstellen voor jouw online cursus, zodat je in de toekomst geen ‘gedonder’ kunt krijgen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Bonus 1: Haal het meeste uit je bonussen

Hoe kun je ervoor gaan zorgen dat je bonussen je nog iets extra’s opleveren? Of hoe zorg je ervoor dat mensen overstag gaan, puur en alleen door de bonus die je aanbiedt? Dat komt allemaal aan bod in deze bonusmodule. Hoe toepasselijk!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 11

Bonus 2: Ontwikkel een signature methode

Door een signature methode te ontwikkelen kun je je cursus nog veel gemakkelijker aan de man brengen. In deze bonusmodule gaan we daar lekker op deepdiven, zodat jij jouw eigen signature methode kunt gaan ontwikkelen.

Wat anderen zeggen

“De Cursus Creatie Blueprint was voor mij de perfecte manier om te starten met de opzet van mijn eigen illustratie cursus die ik later dit jaar ga lanceren!

Grysilde neemt je van A tot Z mee in het proces om je eigen cursus te bedenken, te ontwikkelen en te lanceren. Zo krijg je tips over het bedenken van een cursus, hoe je de opzet kunt vormgeven maar ook over de verschillende platforms waarin je jouw cursus kunt aanbieden.

Super fijn is dat je altijd toegang houdt tot de cursus, dus je kunt later altijd nog dingen terugzoeken en terugkijken. Bedankt Grysilde!

Christa Doel

Cursus Creatie Blueprint

“Ik vond het een erg nuttige cursus en het heeft me geholpen de juiste stappen te zetten in mijn bedrijf. Ga vooral zo door, Grysilde.”
Yolanda - Blijvend Gezond

Cursus Creatie Blueprint

review cursus creatie blueprint 1

“Hele leuke en leerzame cursus. Alles wordt duidelijk en uitgebreid uitgelegd en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je altijd een berichtje kan sturen!”

Nina Teweis

Cursus Creatie Blueprint

review cursus creatie blueprint 2

De Cursus Creatie Blueprint heeft mij werkelijk ALLE tools gegeven om een goede online training te kunnen maken voor ouders van hoogbegaafde kinderen.

Grysilde legt alle stappen die je moet nemen duidelijk en in begrijpelijke taal uit. De cursus is zo compleet en heeft mij zelfs geholpen om mijn eigen training goed te kunnen lanceren.

Op dit moment ben ik een nieuwe training aan het ontwikkelen en heb ik weer de cursus bekeken om een waanzinnige cursus te maken. Ik vind het fijn dat ik levenslang toegang heb en dat ik de modules kan blijven terugkijken.

Saskia Huizer

Cursus Creatie Blueprint

“De Cursus Creatie Blueprint geeft een leuk en overzichtelijk stappenplan om je eigen cursus te bedenken, in elkaar te steken en te verkopen. De toegevoegde tutorials maken bepaalde technische zaken erg inzichtelijk waardoor de drempel om zelf dingen te gaan uitproberen ontzettend verkleind wordt. De blueprint zet niet alleen aan tot leren en nadenken maar vooral ook tot zelf dingen in de praktijk gaan brengen.”
Katrien Beuls

Cursus Creatie Blueprint

review cursus creatie blueprint 3
“De cursus was heel leerzaam. Je maakt kennis met verschillende tools, zodat je daarna er zelf mee aan de slag kan. Je volgt alles wat er wordt gedaan op het beeldscherm, zodat je per stap ziet wat je moet doen voor het eindresultaat.”
Milou Fleurkens

Cursus Creatie Blueprint

Wie jou gaat coachen

Hi! Ik ben Grysilde en ik ben gek op reizen, heerlijk eten en online marketing. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 leventje thuis.

Elke werkdag een wekker zetten, van 9 tot 5 binnen zitten, slechts 24 vakantiedagen per jaar kunnen gebruiken en elke keer weer aftellen naar het weekend of een volgende vakantie… Ik had het gevoel dat ik elke dag op de automatische piloot stond.

Ik voelde dat er een gelukkiger leven voor mij was weggelegd, want 1 ding wist ik zeker: ik ga dit niet zo blijven doen totdat ik met pensioen mag.

Je moet niet leven naar de weekenden en vakanties, maar je moet leven voor elke dag. Elke dag moet een feestje zijn, dus op een gegeven moment gooide ik het roer drastisch om.

En ja, dit was doodeng, want ik gaf in 1 klap m’n financiële zekerheid op. Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. Dan wordt de frustratie en pijn van in dezelfde situatie blijven hangen groter dan de angst voor verandering.

Dit resulteerde erin dat ik mijn eigen online bedrijf startte… maar ik wist nog helemaal niet 100% zeker wat ik precies wilde doen met mijn bedrijf. Ik kom namelijk ook helemaal niet uit een ondernemersomgeving, dus het was echt een grote stap.

Maar gelukkig had ik binnen no-time alles waar ik zo naar verlangde.

Mijn inkomen steeg, ik kon op reis gaan wanneer (en hoe vaak) ik wilde, ik kon werken waar en wanneer ik wilde én ik deed ook nog eens werk wat ik echt ontzettend leuk vond.

Daarom heb ik er nu mijn missie van gemaakt om meer mensen hiermee te helpen. Het is namelijk ook echt niet zo moeilijk als veel mensen denken. Je moet alleen even weten welke stappen je moet nemen en wanneer.

En als ik het kan, kan jij het ook!

Stel je eens voor dat …

N

… je na het volgen van deze cursus meer tijd, meer vrijheid én meer inkomen hebt puur en alleen door slimmer te gaan werken

N

… je niet alleen een steengoede cursus hebt ontwikkeld, maar dat je ook weet hoe je die cursus het beste (geautomatiseerd) kunt verkopen

N

… je tientallen, honderden, of zelfs duizenden mensen tegelijkertijd kunt helpen en inspireren, waardoor je heel veel impact kunt maken

N

… je geen inkomstenplafond meer hebt!! Er zit geen maximum aan het aantal klanten dat je kunt aantrekken, want je werkt met een schaalbaar product

N

… je na verloop van tijd juist minder kunt gaan werken omdat alles automatisch verloopt – je hoeft zelfs niet eens om klanten te ‘leuren’!

N

… je semi-passief geld verdient terwijl je slaapt, op reis bent of lekker aan het borrelen bent   #goals

Investering

Meld je aan

Hmmm

Ja, maar …

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de online academy. Alle modules zijn beschikbaar, waardoor je meteen lekker aan de slag kunt gaan en alles in je eigen tempo kunt volgen.

Wat houdt de kennisbank precies in?

In de kennisbank vind je 90 verschillende lessen die ingaan op alle basic skills die je als online ondernemer nodig hebt. Denk aan ‘hoe start je met webinars’, ‘hoe maak je een WordPress website’, ‘hoe maak je een logo’ of ‘hoe kun je winstgevend adverteren’ etc.

Tot voor kort werd deze kennisbank los als cursus verkocht voor €997. En nu krijg je dit dus gratis bij de Cursus Creatie Blueprint!

Klik hier voor een korte video waarin ik de uitgebreide kennisbank laat zien.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat snap ik wel. ‘Vroeger’ vond ik alles wat geld kostte ook te duur. Maar heb je de uitspraak “those who pay, pay attention” wel eens gehoord? Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld meer dan waard is! Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je veel meer geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je semi-passief inkomen genereren? Wil je nog meer vrijheid krijgen? Of blijf jij de komende tijd ‘gewoon’ uurtje-factuurtje werken?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn situatie gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. 

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door de cursus. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen, of in vier termijnen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja. Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

De keuze is aan jou …

M

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je meer vrijheid en inkomsten gaat genereren?

N

Of kies je voor meer vrijheid en inkomen?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies hoe je een cursus maakt én verkoopt, waardoor je de vrijheid krijgt waar je zo naar verlangt, plus een lekker inkomen!

Meld je aan