Cursussen en 
coaching

Door middel van onderstaande cursussen en trajecten help ik startende ondernemers naar meer vrijheid en +100k omzet. Dit doen we door een ijzersterke fundering neer te zetten en door te pakken op de strategieën die goed bij jouw bedrijf passen.

Personal branding - foto door StudioAnnemarije

Boost Your Business programma

Start een succesvol online bedrijf zodat je meer vrijheid, omzet en plezier gaat ervaren in je leven. In deze cursus focussen we ons op alle aspecten die nodig zijn om een succesvol online bedrijf te krijgen.

Zowel voor starters als ondernemers die nu moeite hebben met het succesvol maken van hun bedrijf

Grysilde - Dutch Digital Nomad

Cursus Creatie Blueprint

Leer hoe je zelf een online cursus kunt maken én verkopen. Je leert van A tot Z hoe je een winstgevende cursus maakt en hoe je deze op de automatische piloot kunt gaan verkopen, waardoor jij nog meer vrijheid en inkomen krijgt!

Ideaal wanneer je niet meer uurtje-factuurtje wilt werken of meteen een schaalbaar bedrijf wilt neerzetten met een semi-passieve inkomstenstroom

Mindset Mastery - Dutch Digital Nomad

Mindset Mastery

Hierin leer ik je alles wat nodig is om een succesvolle ondernemersmindset te krijgen en om meer overvloed te manifesteren in je leven. Je hoeft niet meer te kiezen tussen dingen, maar kunt vanaf nu altijd gaan voor EN EN.

Strategie en mindset gaan hand in hand. Alleen als je beide onder de knie krijgt kun je sky-high gaan als online ondernemer

Starters Workation Bali - ddn

Workation Bali

Combineer je ondernemersreis met een onvergetelijke all inclusive workation naar het paradijselijke Bali. Tijdens deze workation werk je niet alleen aan je bedrijf, maar ook aan jezelf als ondernemer en persoon. Na afloop ga je als een 2.0 versie van jezelf weer terug naar huis.

1 op 1 traject Dutch Digital Nomad

1-op-1 coaching

Dit 1-op-1 coachingstraject is alleen geschikt voor mensen die in zes maanden tijd grote stappen willen zetten. Of je nu al een online bedrijf hebt of nog vanaf 0 moet beginnen… In dit flexibele coachingstraject op maat help ik je om in zes maanden tijd je doelen te bereiken.

Zij gingen jou al voor

Voor ik begon met de coaching had ik al wel een website en een hoop ideeën. Ik had nog geen klanten en dat is waar ik enorm tegen aan liep. Ook had ik mijn bedrijf nog niet groots bekend gemaakt. Ik had geen flauw idee hoe ik daar allemaal aan moest beginnen. Dat was ook het doel wat ik had met Grysilde. 

Ik vond het coachingstraject top! De duur van de gesprekken was precies lang genoeg voor mij. Maar mocht het langer nodig zijn dan was dat ook geen enkel punt. Ik vond het erg prettig dat Grysilde via WhatsApp te bereiken was en reageerde daarop erg snel en uitgebreid.

Tijdens het 1:1 traject heb ik mijn twee allereerste klanten mogen helpen met het opzetten van huisstijlen en flyers voor hun eigen bedrijf. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb iedereen kunnen vertellen over wat ik doe.

Dus een hele dikke vette dankjewel Grysilde!

Joy Rigault

1-op-1 coaching

De Cursus Creatie Blueprint was voor mij de perfecte manier om te starten met de opzet van mijn eigen illustratie cursus die ik later dit jaar ga lanceren!

Grysilde neemt je van A tot Z mee in het proces om je eigen cursus te bedenken, te ontwikkelen en te lanceren. Zo krijg je tips over het bedenken van een cursus, hoe je de opzet kunt vormgeven maar ook over de verschillende platforms waarin je jouw cursus kunt aanbieden.

Super fijn is dat je altijd toegang houdt tot de cursus, dus je kunt later altijd nog dingen terugzoeken en terugkijken. Bedankt Grysilde!

Christa Doel

Cursus Creatie Blueprint

Het Boost Your Business programma is speciaal voor iedereen die nog meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. In het programma krijg je extra verdieping op de online cursussen. Je krijgt niet alleen extra info over bijvoorbeeld een converterende website maken, maar mindset komt ook aan bod! Superinteressant. Grysilde kan alles heel duidelijk uitleggen. Zo kun je het gelijk toepassen. Zelfs voor mensen met online marketingervaring is het programma echt een toevoeging om meer uit je bedrijf te halen.
Tamara Belt

Boost Your Business

Toen ik begon met het 1:1 traject, stond ik al wel ingeschreven bij de KVK, maar had ik nog geen website of klanten.

Tijdens het 1:1 traject werden de meeste vragen al via WhatsApp beantwoord, dus bij de coachingscalls was er meer ruimte voor wat meer praktische vragen rondom het ondernemen. 

Grysilde is als coach vriendelijk, begripvol en een rolmodel. Doordat ze zelf ook als vertaler heeft gewerkt, wist ze precies welke stappen ik als freelance vertaler moest zetten. Ze kan goed strategisch denken maar ook vanuit gevoel. En dat ze mijn tekst nog wilde nakijken nadat het traject al voorbij was liet ook zien dat ze echt ‘the extra mile’ gaat voor haar coachees en dat waardeerde ik ontzettend! Wanneer ik er klaar voor ben om een schaalbaar verdienmodel op te zetten, dan weet ik haar weer te vinden 🙂

Tijdens ons 1:1 traject heb ik drie vaste opdrachtgevers gevonden en ben ik nu bezig met een vierde, waar ik een goed gevoel over heb. Ik kende de platforms etc. waar ik opdrachten kon vinden al wel, maar durfde niet ergens op te reageren want wie was ik nou als net afgestudeerde zonder ervaring? Dat was mijn belemmerende overtuiging. Maar nadat ik via jou mijn eerste opdracht binnenhaalde, volgde de rest vanzelf! Naast dat ik nu een volwaardig bedrijf heb waar ik inkomen uit haal, is mijn mindset dus ook enorm gegroeid.

Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Ik had zelf al de stap gezet om meteen na mijn studie fulltime te gaan ondernemen. Maar met jouw hulp is het gelukt om er daadwerkelijk inkomen uit te halen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. 

Vroeger zag ik werken als straf en was het weekend/vakantie mijn beloning, maar nu geniet ik oprecht van elke dag, of dat nu een maandag of een zaterdag is. Ik vind ondernemen super leuk om te doen en verdien er ook nog eens geld mee om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Dit is jarenlang mijn droom geweest en mede dankzij jouw hulp is het nu eindelijk realiteit geworden! Mijn dank is groot 🙂

Rita Oliveira

1-op-1 coaching

Het Boost Your Business programma is een top programma als je wilt beginnen met het opzetten van een eigen bedrijf maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, zoals in mijn geval. De lessen zijn duidelijk uitgelegd door Grysilde en de werkboeken aan het einde van de lessen zijn heel handig om een goed beeld te krijgen van je doelen!

Nina Teweis

Boost Your Business

review cursus creatie blueprint 1

Inmiddels zit ik midden in het Boost Your Business programma, wat net als de kennisbank echt mega waardevol is. Nadat je in de kennisbank alle online skills hebt aangeleerd, krijg je in het Boost Your Business programma alle informatie om dan ook daadwerkelijk te starten als ondernemer. Wat extra fijn is zijn de live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen die je misschien krijgt tijdens te cursus. Al met al een aanrader!

Sanne Rustenberg

Boost Your Business

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!

Karin Mulder

1-op-1 coaching

Ik heb de wens om als VA/Digital Nomad te gaan werken en deze cursus is hiervoor een perfecte start/aanvulling. Ik ben nu ongeveer op de helft en erg tevreden tot nu toe. Heldere inhoud, duidelijke filmpjes en leuke opdrachten waarmee je meteen de theorie kunt koppelen aan de praktijk. Ik kan niet wachten om de cursus verder vervolg te geven en kijk er naar uit nog meer kennis op te doen. Daarnaast is Grysilde goed bereikbaar bij vragen en krijg je snel een antwoord. Kortom, dikke aanrader!!
Joyce Michielsen

Boost Your Business

Deze cursus is echt een aanrader. Zelfs zonder enige kennis van zaken, wordt dit al snel duidelijk tijdens het volgen van de cursus. De lessen zijn helder en overzichtelijk. Je kan de cursus volgen in je eigen tempo en dus precies precies naar wens inplannen. Ik ben nu bijna klaar met de cursus en voel me al redelijk een professional op diverse vlakken van het aanbod. Ik zou het iedereen aanbevelen als je in de nabije toekomst voor jezelf wilt beginnen en/of als je jezelf verder wilt ontwikkelen.
Tim Zwiers

Boost Your Business

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als online ondernemer. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als digital nomad aan de slag wilt!

Luciënne Veenstra

Boost Your Business

Ik vond het een erg nuttige cursus en het heeft me geholpen de juiste stappen te zetten in mijn bedrijf. Echt een aanrader voor iedereen die een online cursus wil maken. Ga vooral zo door, Grysilde.

Yolanda Arkesteijn

Cursus Creatie Blueprint

Ik heb mijn laatste baan opgezegd en ben begonnen aan deze cursus! En wauw! Wat heb ik zin om voor mezelf te gaan beginnen, lekker op de tijden wanneer ik dat wil, vanuit thuis of het gezellige cafeetje in het dorp. Ik heb zoveel geleerd en de uitleg is goed en duidelijk. Het lesmateriaal blijft levenslang bruikbaar, dus makkelijk om af en toe even terug te kijken (oja, hoe moest het ook alweer).

Esmee Linders

Boost Your Business

Duidelijk verteld en duidelijk uitgelegd. Alles wat is uitgelegd kun je makkelijk zelf in de praktijk brengen. Weet je het niet meer? Dan kun je altijd de modules als naslagwerk gebruiken.

Ellen van Steen

Boost Your Business

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

Kimberly van Asselt

Boost Your Business

Ik ben bij Grysilde de kennisbank ingedoken om te starten als digital nomad. In duidelijke video's vertelt zij alles wat je moet weten voor een goede start als digital nomad of VA. Je veel verschillende skills waar je direct mee aan de slag kunt.

Sanne Rustenberg

Boost Your Business

Wat is Boost Your Business een fijne en complete cursus! Van mindset tot praktisch aan de slag, alles zat er in om mijn bedrijf en hoe ik er naar kijk een boost te geven. Regelmatig pak ik er weer eens een module bij, want herhaling is key. Grysilde legt het ook heel fijn en toegankelijk uit allemaal. Als jij je bedrijf naar een volgend niveau wil tillen dan kan ik deze cursus zeker aanraden! Dankjewel Grysilde voor deze top cursus! 
Eline Haex

Boost Your Business

De Cursus Creatie Blueprint heeft mij werkelijk ALLE tools gegeven om een goede online training te kunnen maken voor ouders van hoogbegaafde kinderen.

Grysilde legt alle stappen die je moet nemen duidelijk en in begrijpelijke taal uit. De cursus is zo compleet en heeft mij zelfs geholpen om mijn eigen training goed te kunnen lanceren.

Op dit moment ben ik een nieuwe training aan het ontwikkelen en heb ik weer de cursus bekeken om een waanzinnige cursus te maken. Ik vind het fijn dat ik levenslang toegang heb en dat ik de modules kan blijven terugkijken.

Saskia Huizer

Cursus Creatie Blueprint

Ik heb veel geleerd rond marketing en sales, waarom doe ik wat ik doe, hoe maak ik een goed salesplan, hoe schrijf ik goede converterende teksten etc. Grysilde weet in de video’s in de modules de leerstof heel duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Je merkt aan alles dat ze kennis van zaken heeft. Ook de live Q&A’s zijn een waardevolle aanvulling! Naast de (inhoudelijk) goede kwaliteit vind ik het super waardevol om te merken dat Grysilde zich blijft ontwikkelen op het vlak van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is dat absoluut een aanvulling!
Marianne Touw

Boost Your Business

review cursus creatie blueprint 3
Ik vind Grysilde echt een vakvrouw! Haar cursussen zitten van A tot Z helemaal top in elkaar en ze leerde mij echt een hoop skills als beginnende ondernemer. Ook haar podcast is een aanrader om te luisteren. Hierin deelt ze heel veel waarde!! Kortom; wil je groeien als ondernemer dan ben je hier 100% aan het juiste adres.
Simone Haans

Boost Your Business

Ik heb Boost Your Business gekocht, omdat ik het gevoel had dat er meer in het leven is dan voor een baas werken. Deze cursus is zo uitgebreid!
Van het maken van logo's naar het designen van een website. Alle basisonderdelen komen in deze cursus aanbod. Grysilde legt het helder en duidelijk uit! Ze weet waar ze over praat.
Het fijne aan deze cursus is, dat als je het even niet meer weet, altijd de video's terug kan kijken.
Lynn Bosten

Boost Your Business

Ik kan iedereen aanraden om het Boost Your Business programma bij Grysilde te gaan volgen. Zeker als je net gestart bent met je eigen bedrijf en je alle basiskennis hebt opgedaan, zorgt dit programma letterlijk voor een boost! Je duikt nóg meer de diepte in en zo zijn er straks geen geheimen voor je op het gebied van online ondernemen.

Karin Mulder

Boost Your Business

review cursus creatie blueprint 2

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

Sarina Kist

Boost Your Business

Grysilde is een nuchtere, gestructureerde en gepassioneerde business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak en helpt je bij al je vragen. Daarnaast stuurt ze je ook aan waar ze dat nodig acht en weet ze van aanpakken. Ik heb onze samenwerking daarom als zeer prettig ervaren!

Gabriella Thurkow

1-op-1 coaching

Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan het online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden coaching had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.

Tamara Belt

1-op-1 coaching

Ik heb zoveel geleerd tijdens de cursus. Echt een aanrader als een goed begin van je carrière als online ondernemer, maar ook zeker om je kennis omtrent marketing en een eigen website opzetten bij te spijkeren. Ik vloog door de cursus heen. Grysilde legt alles duidelijk uit en is fijn om naar te luisteren. En ik kan altijd even een module terugkijken wanneer het nodig is. Zeker een aanrader!

Marinda Berends

Boost Your Business

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

Laura van Blanken

Boost Your Business

Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken. Veel nieuwe skills opgedaan, top!

Joshua Smit

Boost Your Business

Gratis tips en hulp

Facebookcommunity

In mijn Facebookcommunity zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!