Online Cursussen

Verdiep je in één of meer online cursussen en leer hoe jij (net als ik!) binnen 2 maanden tijd al €3.000,- per maand kunt verdienen als digital nomad!

Online Cursussen

Start jouw avontuur als een Dutch Digital Nomad

Cursussen

Start jouw avontuur als een Dutch Digital Nomad

Virtual Assistant Skills Cursus

De meest belangrijke skills voor een Virtual Assistant komen in deze cursus aan bod. E-mailmarketing, social media management, creëren van landing pagina’s, het opzetten van een WordPress website & meer!

(Web) Design Skills Cursus

Je leert alle ins en outs van de Adobe Creative Suite, het designen van logo’s, moodboards, styleboards en social media graphics. Daarnaast duiken we in de creatie van marketing materialen & meer!

Fulltime Reizen & Online Werken Cursus

In deze cursus gaan we verder in op hoe jij een bestaan kunt opbouwen als digital nomad. Een KvK inschrijving regelen, klanten werven & de beste bestemmingen voor digital nomads!

Facebook community met gratis tips & hulp!

In onze Facebook community zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!

lid worden

Facebook community met gratis tips & hulp!

In onze Facebook community zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!

lid worden
Reviews

Zij gingen jou al voor

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Met deze cursus krijg je ideeën wat je zou kunnen doen, maar ook hoe je een goede bedrijfsnaam bedenkt, KVK inschrijving, doelgroep en tarief bepalen en zelfs de boekhouding. Het is heel handig om alles op een rij te hebben en terug te kunnen kijken, als je dit zelf allemaal moet uitzoeken kost het je zeeën van tijd. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

Luciënne

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Het is een cursus die een beginner goed wegwijs maakt in de wereld van een VA. Grysilde geeft goede en duidelijke uitleg en motiveert. Haar stem is prettig om naar te luisteren waardoor je de informatie goed opslaat. Ik kan merken dat ze goed weet waar ze over praat en daardoor brengt ze de juiste informatie goed en duidelijk op je over op een prettige manier waardoor de informatie je bijblijft. Het is erg prettig dat je de cursus kan volgen in het tijdsbestek dat je zelf wilt. De modulen blijven opgeslagen en je kunt terugkijken waar, hoe en wanneer jij wilt. Is er iets niet duidelijk of ben je even afgeleid, dan kun je het zo weer opzoeken! Zelfs een eigen website maken wordt een fluitje van een cent.
Maddy

Virtual Assistant Skills Cursus

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan. Je merkt dat ze over heel veel ervaring beschikt en dat weet ze goed over te brengen. Ze deelt heel veel praktische informatie met je en vooral de transparante manier van lesgeven vond ik heel prettig. Als je echt een leven als Digital Nomad ambieert is dit een hele praktische cursus waar je al snel verder mee kunt komen in deze wereld.

Sarina

Web (Design) Skills + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Hoewel ik al enige tijd als marketeer aan het werk ben, heb ik veel kunnen opsteken van de cursussen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn sterke punten en waar ik naartoe wil streven als ZZP’er. Ik ken Grysilde van toen ze nog een ‘gewone’ kantoorbaan had, nu streeft ze haar doelen na, werkt ze volledig voor zichzelf, vanuit plekken over de hele wereld en richt ze haar leven precies zo in als zij zelf wilt. Om jaloers op te worden! Als je naar hetzelfde streeft, kan ik deze cursussen zeker aanraden. Alles duidelijk uitgelegd, je krijgt handige tips en je kan het gemakkelijk volgen waar en wanneer je maar wilt.

Liesa

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus