CURSUSSEN EN

COACHING

Door middel van onderstaande cursussen en coachingsprogramma’s help ik jou om een leven vol vrijheid te creëren. Werken waar en wanneer je wilt? Yes, please!

Dutch Digital Nomad - van 9 tot 5 naar vrijheid 4

VAN 9 TOT 5 NAAR VRIJHEID CURSUS

In deze cursus leer ik je alle skills en vaardigheden die je nodig hebt om je eigen online bedrijf op te zetten, waardoor jij de vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je maar wilt!

Dutch Digital Nomad - online cursus en coaching - eigen bedrijf starten 2

BOOST YOUR BUSINESS PROGRAMMA

Laat je bedrijf groeien zonder er persé harder voor te hoeven werken. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij groeit van een enthousiaste freelancer naar een zelfverzekerde ondernemer.
Cursus creatie blueprint - Foto door StudioAnnemarije

CURSUS CREATIE BLUEPRINT

Leer hoe je zelf een online cursus kunt maken én verkopen. Je leert van A tot Z hoe je een winstgevende cursus maakt en hoe je deze op de automatische piloot kunt gaan verkopen, waardoor jij nog meer vrijheid en inkomen krijgt!

1-op-1 coaching VIP traject bij Dutch Digital Nomad

VIP-TRAJECT

Dit traject is alleen geschikt voor de gepassioneerde ondernemers die keihard willen groeien met hun bedrijf én als persoon. In een 6 maanden lang 1-op-1 coachingstraject gaan we aan de slag met strategie en mindset, zodat je sky-high kunt gaan als online ondernemer.

Dutch Digital Nomad - online cursus en coaching - eigen bedrijf starten 3

LIVE VIP-DAG

We gaan een hele dag samenwerken, waardoor we flinke stappen kunnen zetten. Tijdens de 7-uur durende coachingssessie analyseren we waar je nu staat en waar je heen wilt. Aan de hand daarvan maken we een actieplan, zodat je aan het eind helderheid hebt.

Starters Workation Bali - ddn

WORKATION BALI

Combineer je ondernemersreis met een onvergetelijke all inclusive workation naar het paradijselijke Bali. Tijdens deze workation werk je niet alleen aan je bedrijf, maar ook aan jezelf als ondernemer en persoon. Na afloop ga je als een 2.0 versie van jezelf weer terug naar huis.

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR

… net als vele anderen

Recensie Dutch Digital Nomad 3

Hele leuke en leerzame cursus. Grysilde legt alles duidelijk en uitgebreid uit en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je haar altijd een berichtje kan sturen!

– Nina

Testimonial Dutch Digital Nomad

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

– Luciënne

Review Dutch Digital Nomad 3

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

– Kimberly

Recensie Dutch Digital Nomad 2

De cursus was heel leerzaam. Grysilde laat je kennis maken met verschillende tools, zodat je daarna er zelf mee aan de slag kan. Je volgt alles wat ze doet op haar beeldscherm, zodat je per stap ziet wat je moet doen voor het eindresultaat.

– Milou

Review Dutch Digital Nomad 4

De cursus is erg praktisch en biedt handvatten om voor jezelf aan de slag te gaan. De uitleg is simpel, begrijpelijk en erg fijn om naar te luisteren. Je gaat zowel creatief aan de slag met (web)design als met online marketing. Erg handig!

– Wesley

Review Dutch Digital Nomad

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

– Sarina

Review Dutch Digital Nomad 2

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

– Laura

Testimonial Dutch Digital Nomad 2

Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken. Veel nieuwe skills opgedaan, top!

– Joshua

FACEBOOKCOMMUNITY

met gratis tips en hulp

In mijn Facebookcommunity zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!