Bekend van:

VN logo - pers Dutch Digital Nomad

Bekend van:

Pers banner mobiel - Dutch Digital Nomad in de media
E-book - Digital nomad worden

Gratis e-book:

Digital nomad worden? De 11 stappen naar ultieme vrijheid

Verlang je naar een reislustig en waanzinnig mooi leven? En wil je het liefst de vrijheid hebben om te werken waar en wanneer je wilt?

Download dan mijn e-book “Digital nomad worden? De 11 stappen naar ulteime vrijheid” en ontdek wat erbij komt kijken als je de stap wilt maken naar het leven als digital nomad.

Herken je dit?

✔ Je hebt geen zin meer om voor een baas te werken en bent het energieslurpende 9 tot 5 leventje helemaal zat

✔ Je droomt ervan om meer van de wereld te zien en zonder geldzorgen de mooiste reizen te kunnen maken

✔ Je verlangt naar een succesvol eigen bedrijf dat je de vrijheid geeft om te werken waar en wanneer je wilt

✔ Je wilt ondernemen vanuit plezier en passie en je niet bezighouden met werkzaamheden die ‘moeten’ en die je niet zo leuk vindt

✔ Je wilt niet elke maand in onzekerheid zitten over hoeveel omzet er gaan binnenkomen, maar je wilt een digital nomad leven zonder geldzorgen leiden

In dit e-book deel ik de 11 stappen die je zult gaan zetten wanneer je als digital nomad gaat leven en geef ik je tips voor het starten van een eigen online bedrijf.

digital nomad in nyc

Na het lezen van het e-book weet je …

digital nomad in kuala lumpur

✔ Hoe je geld kunt verdienen als digital nomad, waardoor je niet met geldzorgen hoeft te leven

✔ Hoe je housing kunt vinden in het buitenland

✔ Of je je wel of niet moet uitschrijven uit Nederland en hoe dat zit met je eigen bedrijf (en KvK-inschrijving)

✔ Wat voor verzekeringen handig zijn om af te sluiten

✔ Hoe je een start kunt maken met je eigen online bedrijf en meer!

In dit e-book deel ik dus de 11 stappen die je zult zetten als beginnend digital nomad. Ook neem ik je mee in het starten van een succesvol online bedrijf. Dit is minder moeilijk dan je denkt, maar je moet wel even weten wat je moet doen.

Wil je gratis het e-book “Digital nomad worden? De 11 stappen naar ultieme vrijheid” ontvangen?

E-book - Digital nomad worden

Over Grysilde

Hi! Ik ben Grysilde en ik help starters en uurtje-factuurtje ondernemers met het slim opzetten en opschalen van hun bedrijf. Want als je de juiste marketingstrategieën inzet die passen bij jezelf én je bedrijf – ga je geheid keihard groeien.

Zo begon in 2017 mijn eigen ondernemersreis. Destijds had ik echt geen flauw benul van wat ik aan het doen was, maar ik ging wel als een speer.

Niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen enkele maanden als freelancer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, het koste me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer werken.

Binnen no-time haalde ik met dit nieuwe bedrijf dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uur per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren, opschalen en het ontzettend helder hebben van je doelgroep en boodschap.

Daar heb je geen compleet team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online (hybride) bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij wil helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad
Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad
E-book - Digital nomad worden

Ben jij klaar voor een vrij leven als digital nomad zonder geldzorgen?

Verlang je naar meer een reislustig en waanzinnig mooi leven? En wil je het liefst de vrijheid hebben om te werken waar en wanneer je wilt?

Download dan mijn e-book “Digital nomad worden? De 11 stappen naar ulteime vrijheid” en ontdek wat erbij komt kijken als je de stap wilt maken naar het leven als digital nomad.