FAQ

Op deze pagina geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op!

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?
Je hebt levenslang toegang inclusief alle updates die in de toekomst uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of school bijvoorbeeld.
Hoe wordt de online cursus aangeleverd?
De cursussen zijn opgenomen als video en leiden jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden.
Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?
Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit gelijk te doen, maar daardoor leer je de skills wel sneller.
Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Maar je kunt er ook voor kiezen om gratis aan de slag te gaan met Mailchimp.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Deze is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een klant.

In de design programma’s maken we veel van de programma’s uit de Adobe Creative Suite, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. (Tip: als je nog student bent kun je vaak korting krijgen!)

Verder dien je rekening te houden met kosten zoals je domeinnaam, hosting en eventuele advertentiekosten.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?
Dat verschilt ontzettend per persoon. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Sommigen zijn binnen 3 dagen al klaar, anderen nemen er een maand de tijd voor.
Ik wil alle cursussen volgen. Met welke kan ik het beste beginnen?
Goede vraag! Ik raad altijd aan om eerst de Virtual Assistant Skills Cursus of de (Web) Design Skills Cursus te volgen voordat je aan de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus begint.

Voordat je echt je bedrijf kunt starten is het handig als je de VA- of design skills al beheerst. In de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus leer ik je vervolgens hoe je al die skills in de praktijk kunt brengen.