FAQ

Op deze pagina geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op!

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of school bijvoorbeeld 😉

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je juist meer geld gaan opleveren. Want vraag jezelf eens af hoeveel tijd je anders kwijt bent aan het zelf allemaal uitzoeken en uitproberen?

Ik bied je een superhandige shortcut aan, voor een superscherpe prijs.

Ik wil de cursus volgen vanuit mijn huidige baan. Kan mijn werkgever de cursus betalen?
Yes, dat kan. Vaak wil een werkgever hiervoor een factuur ontvangen, dus stuur gerust een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kan ik een factuur maken voor jouw werkgever.
Hoe wordt de online cursus aangeleverd?

Het lesmateriaal is opgenomen als video en leidt jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden.

Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?

Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit direct te doen, maar daardoor krijg je de skills wel sneller onder de knie.

Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Als je aan de slag gaat met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Maar je kunt er ook voor kiezen om gratis aan de slag te gaan met Mailchimp.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Deze is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een opdrachtgever.

Daarnaast maken we in de design programma’s veel gebruik van de programma’s uit de Adobe Creative Suite, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. (Tip: als je nog student bent kun je vaak korting krijgen!) Wil je niet investeren in de Adobe programma’s, dan kom je met de gratis tool van Canva ook een heel eind!

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?

Dat verschilt ontzettend per persoon. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Weet dat je alles op je eigen tempo kunt volgen en dat je levenslang toegang houdt tot het online lesmateriaal.

Ik wil zowel 'Boost Your Business' als 'Cursus Creatie Blueprint' volgen. Wat is de beste volgorde?

Goede vraag! Ik raad altijd aan om eerst het Boost Your Business programma te volgen en daarna aan te slag te gaan met de Cursus Creatie Blueprint.