FAQ

Op deze pagina geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op!

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of school bijvoorbeeld 😉

Wat is de VIP week, hoe lang duurt het en wat kan ik verwachten?

De VIP week is van 13 t/m 20 september.

Tijdens deze week krijg je toegang tot een besloten Instagram community. We duiken dan met zijn allen het lesmateriaal in en ik zal jullie voorzien van nog meer tips en informatie in de stories en posts op dit Instagram account. Het is niet zo dat je de hele dag op Instagram hoeft te zitten, want de stories worden opgeslagen in de highlights en het Instagram account blijft een maand lang beschikbaar, zodat je alles rustig kunt bekijken.

Zo’n VIP week in een besloten Instagram community is de perfecte plek om te sparren met mede-cursisten, mooie samenwerkingen aan te gaan en leuke connecties te leggen. Tijdens zo’n week ben je namelijk niet in je eentje bezig met het succesvol opzetten en laten groeien van je bedrijf, maar doen we dit samen.

Ook krijg je tijdens de VIP week 4(!) live sessies via Zoom. Tijdens deze masterclasses en Q&A’s kun je al je vragen aan mij stellen.

Je hoeft er niet live bij aanwezig te zijn, want de live sessies worden opgenomen en komen in de online leeromgeving te staan waar je onbeperkt alles terug kan kijken.

Het is natuurlijk wel leuk als je probeert erbij aanwezig te zijn en met regelmaat komt kijken in de community, want dit is de enige week waarin ik volop beschikbaar ben om AL jullie vragen te beantwoorden en lekker mee te denken!

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar kijk er eens anders naar. Kijk eens naar wat het je oplevert in plaats van wat het je kost.

Als jij een vrij leven als online ondernemer kan hebben, is dat dan die eenmalige investering waard?

Als jij een semi-passieve inkomstenstroom kunt opzetten, zodat je geld kunt verdienen terwijl je reist of slaapt, is dat dan die eenmalige investering waard?

Als jij je droomleven kan leiden, is dat dan die eenmalige investering waard?

Plus, als je het in perspectief plaatst valt het alles mee. Je kunt de investering al terugverdienen door twee of drie nieuwe klanten aan te trekken 🙂

Krijg ik een BTW-factuur en is de cursus aftrekbaar?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% btw terugvragen aan de Belastingdienst. Ook kun je de hele investering in de cursus aftrekken als zakelijke kosten.

Ik wil de cursus volgen vanuit mijn huidige baan. Kan mijn werkgever de cursus betalen?

Yes, dat kan. Vaak wil een werkgever hiervoor een factuur ontvangen, dus stuur gerust een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kan ik een factuur maken voor jouw werkgever.

Hoe wordt de online cursus aangeleverd?

Het lesmateriaal is opgenomen als video en leidt jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden en op de computer kunt invullen.

Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?

Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit direct te doen, maar daardoor krijg je de skills wel sneller onder de knie.

Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Als je aan de slag gaat met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Je kunt hiervoor eerst een gratis proefperiode aanvragen van 14 dagen.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Deze is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een opdrachtgever.

Wil je een online cursusomgeving bouwen incl. converterende check-outpagina’s? Dan zijn de softwareprogramma’s van Plug&Pay (check-out) en Huddle (online leeromgeving ideaal).

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?

Dat verschilt ontzettend per persoon en de cursus die je volgt. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Weet dat je alles op je eigen tempo kunt volgen en dat je levenslang toegang houdt tot het online lesmateriaal.