Black Friday acties

Jaaaaa, het is bijna zover: Black Friday 2020. En daar horen natuurlijk hele gave acties bij! Vorig jaar heb ik ‘gewoon’ een kortingsactie gedaan en dat viel ontzettend in de smaak, maar dit jaar wil ik er iets extra’s aan toevoegen. Wel zo leuk toch?!

BLACK FRIDAY ACTIES BIJ DUTCH DIGITAL NOMAD

De Black Friday actieperiode van DDN loopt dit jaar van donderdag 26 november t/m maandag 30 november. Zo weet ik zeker dat iedereen die mee wíl doen, ook genoeg tijd heeft om zich aan te melden.

En je vraagt jezelf misschien al af… wat komt er dan in de aanbieding Grysilde? Nou, heel veel:

VAN 9 TOT 5 NAAR VRIJHEID
In de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus leer ik je alle skills en vaardigheden die je nodig hebt om je eigen online bedrijf op te zetten, waardoor jij de vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je maar wilt! En wat nog mooier is: de skills die je in deze cursus leert zijn ook precies de skills waarvoor anderen jou als freelancer willen inhuren! #win Reguliere prijs is €997,-, maar tijdens Black Friday slechts €497,-

BOOST YOUR BUSINESS
Laat je bedrijf groeien zonder er persé harder voor te hoeven werken. Door middel van het Boost Your Business programma gaan we ervoor zorgen dat jij groeit van een enthousiaste freelancer naar een zelfverzekerde ondernemer. Dit programma gaat diep in op de psychologie achter het koopproces, mindset, sales en nog veel meer. Reguliere prijs is €1397,-, maar tijdens Black Friday slechts €597,-

Als je de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus en het Boost Your Business programma samen koopt, profiteer je van nóg meer korting. Je betaalt normaal €1914,- voor beide, maar tijdens Black Friday slechts €874,-

LIVE VIP-DAG (1-op-1 coaching)
Tijdens de Live VIP-dag gaan we een hele dag samenwerken. We gaan het hebben over je mindset, je bedrijf en jezelf als ondernemer. Wat zijn op dit moment de struggles die je ervaart? Wat kun je daaraan veranderen, zodat je veel sneller kunt groeien als ondernemer. En nóg belangrijker: hoe jij kunt gaan ondernemen op een manier die bij je past. Want er bestaat geen one-size-fits-all methode als het gaat om online ondernemen. Aan het einde van de dag weet je precies met welke actiepunten je aan de slag kunt gaan, waardoor je bedrijf in een stroomversnelling komt. Reguliere prijs is €897,-, maar tijdens Black Friday €657,-

Dit zijn dus kortingen van meer dan 50% 😱 En goedkoper gaat het NOOIT meer worden!

SNELLE BESLISSERS

MAAAAAR…. dit is niet het enige! Want dit jaar wil ik speciaal voor de snelle beslissers iets extra’s aanbieden. Dit krijg je dus alleen als je je op donderdag 26 november 2020 aanmeldt:

– De eerste 10 deelnemers krijgen een hele toffe verrassing (dit komt per post binnen)
– Uit de snelle beslissers trek ik 1 winnaar die een live VIP-dag krijgt t.w.v. €897,-*

Black Friday acties bij Dutch Digital Nomad - foto door Studio Phylicia

BLACK FRIDAY ACTIES BIJ PARTNERS

Maar goed, ik ben natuurlijk niet de enige met mooie Black Friday aanbiedingen, dus ik wil er in deze blog nog een paar uitlichten die perfect aansluiten op mijn eigen aanbiedingen. Want mocht je gaan beginnen met het opzetten van je eigen bedrijf, dan is de kans groot dat je zelf een WordPress website wilt gaan maken of wilt gaan werken met de designprogramma’s van Adobe, zoals Photoshop, Illustrator en Indesign.

Divi

Divi is een super populair WordPress thema dat is ontwikkeld door Elegant Themes. Het is ideaal voor beginners en daarom werken veel mensen met dit thema. Dit maakt het dus niet alleen praktisch voor jezelf, maar ook wanneer iemand jou als freelancer wil inhuren. Dan heb je namelijk ervaring met het Divi thema. Daarnaast gebruik ik zelf ook Divi en zijn de videotutorials die in de cursussen voorkomen gebaseerd op dit WordPress thema.

Tijdens Black Friday stunten ze echt ontzettend met de prijzen en ze geven zelfs gigantische prijzen weg. Zo kun je er bijvoorbeeld een gratis iMac winnen!

Ga hier naar de Black Friday actie voor Divi.

ADOBE CREATIVE CLOUD

En ook Adobe stunt met kortingen tijdens Black Friday. Mocht je zelf aan de slag willen gaan met design (dus bijv. Photoshop, logo’s maken in Illustrator of e-books maken in Indesign), dan kun je tijdens Black Friday je slag slaan. Je krijgt namelijk 20% korting als je je voor de eerste keer bij ze aanmeldt.

Ga hier naar de Black Friday actie van Adobe.

*De Live VIP-dag die je kunt winnen bestaat uit een complete dag 1-op-1 coaching op een leuke locatie inclusief lunch en drankjes. Samen gaan we een hele dag werken aan je bedrijf en jou als ondernemer. Er wachten prachtige inzichten en mooie transformaties op je! De winnaar wordt op vrijdag 27 november om 16.00 uur live bekendgemaakt via Instagram Live. De winnaar ontvangt ook een bericht per e-mail.

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.