Fulltime reizen, of lekker op vakantie, maar toch je favoriete tijdschriften lezen?

Fulltime reizen, maar toch je Nederlandse tijdschrift lezen

We hebben het allemaal weleens gedaan. Een flinke stapel boeken of tijdschriften meenemen op vakantie omdat je dan lekker wilt lezen. Althans, dat geldt voor mij in ieder geval!

De afgelopen weken was ik weer even lekker op vakantie (geen fulltime reizen, maar nét zo leuk) en mocht ik de app Tijdschrift.nl gratis proberen. En ik moet bekennen dat ik er rete-enthousiast over ben.

Onbeperkt toegang tot 75 tijdschriften

Tijdschrift.nl is een app waarin je 75 verschillende tijdschriften kunt vinden. Van LINDA. tot Autoweek en van National Geographic tot Donald Duck, er is voor ieder wat wils. Je kunt de app zowel op je telefoon als tablet installeren en je hebt onbeperkt toegang tot alle tijdschriften.

Ook kun je, als je aan het lezen bent, een bladwijzer toevoegen. Hierdoor kun je rustig het tijdschrift aan de kant leggen, een paar baantjes in het zwembad trekken, en vervolgens weer verder lezen vanaf het punt waar je bent gebleven.

Gratis toegang voor vrienden/familie

Deel jij je Netflix-account ook met je vrienden of familie? Dat kan met Tijdschrift.nl ook, want een leuk voordeel van Tijdschrift.nl is dat je het account met meerdere mensen kunt gebruiken. Zo kun je op vijf apparaten tegelijkertijd zijn ingelogd. Handig voor als je reismaatjes of familie ook graag gebruik willen maken van hetzelfde account.

Afbeelding Tijdschrift.nl - Fulltime reizen en lekker lezen

Voor op vakantie of thuis

Misschien heb jij nog een leuk tripje gepland staan dit jaar, of blijf je door alle perikelen liever thuis. In beide gevallen kun je je helemaal uitleven met deze app. Je hebt met de app dus toegang tot maar liefst 75 verschillende tijdschriften, dus er zit sowieso iets leuks voor je tussen.

Vind je het lekker om in het vliegtuig of in de tuin te gaan lezen, maar heb je daar geen (of slechte) wifi? Zorg er dan voor dat je het tijdschrift van tevoren download, zodat je het offline kunt lezen. Ideaal toch!

Probeer het een maand lang gratis uit

Twijfel je of deze app iets voor je is? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode van één maand. Je kunt in die maand alle tijdschriften lezen die je maar wilt. Wil je er daarna gebruik van blijven maken? Dan word je voor €9,99 per maand abonnee.

Geen verkeerde deal, toch?! Helemaal niet als je er bij stilstaat dat een leuk reismagazine, zoals de Lonely Planet, al snel €5,99 kost. Doe je daar nog een LINDA. bovenop? Dan kom je al ruim boven dat tientje per maand uit.

PS. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen. Ideaal voor als je ergens niet lang aan vast wilt zitten.

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.