Je wilt meer…

Ik schrijf deze blog vanuit mijn zonnige tuin. In Heerenveen is het op dit moment namelijk nog zonnig. Ben benieuwd hoe lang het lekkere weer nog aanhoudt, want de voorspellingen zijn niet al te goed 😌

Maar dat is niet waar ik het over wil hebben.

Ik vraag me namelijk af of jij ook aan alles voelt dat je MEER wilt.

Wil je meer klanten?
Wil je meer verdienen?
Wil je meer groeien?

Ja toch?

Maar tegelijkertijd wil je vaak ook minder.

Je wilt een minder volle agenda. Minder uren werken. Minder stress. Minder ‘leuren’ om klanten. Minder onzekerheid.

Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je wilt niet inleveren op je vrijheid.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Systemen die het werk vóór je doen.

Maar hoe kun je dat bereiken?

Je hoeft er in ieder geval niet harder voor te werken. Je hoeft niet 10x harder je best te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is slimmer werken.

Automatiseren. Opschalen.

En nee, hiervoor heb je geen grote marketingbudgetten nodig. En nee, je hoeft ook geen dingen te doen die niet bij je passen.

Veel ondernemers vinden het vaak lastig om een doorbraak te realiseren binnen hun bedrijf. Ze hebben namelijk last van ‘blinde vlekken’.

En dit is helemaal niet erg. Dit hoort er gewoon bij. Ik heb zelf ook nog steeds last van blinde vlekken als het gaat om mijn eigen bedrijf.

Dat is dan ook de reden waarom ik werk met een businesscoach. Zij wijst mij op mijn blinde vlekken, waardoor ik mijn bedrijf kan optimaliseren en weer verder kan groeien. 🚀

En dat is dan ook precies de reden waarom het voor jou ook slim zou zijn om een businesscoach in de arm te nemen.

Te beginnen met een waardevolle kennismaking. Ik kan tijdens een gratis strategiesessie namelijk al ontzettend veel voor je betekenen.

Zo focussen we ons in de strategiesessie op 3 punten.

1. Mindset ➡ Wat weerhoudt jou ervan om sky high te gaan als online ondernemer? Op welke manieren saboteer jij jezelf? We vegen al jouw belemmeringen van tafel.

2. Kansen ➡ Waar zie ik op dit moment de grootste kansen voor jou liggen? Waar kun jij mee aan de slag gaan om snel (en goed) te groeien?

3. Continuïteit ➡ Niet alleen is het belangrijk om te weten wat je mag doen om te groeien, maar nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat dit consistent zo door blijft gaan?

Samen maken we dus een fantastische start voor hoe jij je werk slimmer kunt uitvoeren, hoe je je strategieën kunt optimaliseren en hoe je je online bedrijf kunt opschalen.

Plan een gratis strategiesessie in en dan gaan we samen kijken wat er nodig is om jouw bedrijf op te schalen. Daarbij kijken we ook meteen of er een match is, zodat ik je hier persoonlijk (in een 1-op-1 traject) bij kan helpen.

PS. Je zit nergens aan vast. De strategiesessie is 100% vrijblijvend.

Let op: De strategiesessie is niet voor iedereen geschikt. Het past bij je als je…
✓ een inkomen hebt van minimaal €2.000,- per maand
✓ een dienstverlenende ondernemer bent (dus geen webshopeigenaar) en je al minimaal een half jaar bezig bent
✓ flink wilt groeien qua omzet, zonder daarvoor je vrijheid en vrije tijd op te geven

Plan hier een gratis strategiesessie in

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.