Mijn grootste verlangens voor 2021

We zijn nu een maandje onderweg en het is hoog tijd om mijn verlangens voor 2021 met je te delen. Ik heb twee verschillende typen verlangens, namelijk op business en op persoonlijk vlak.

Het woord voor 2021 business-wise is verdubbelen. Ik wil het aantal klanten verdubbelen. Ik wil mijn omzet verdubbelen. Maar ook op persoonlijk vlak wil ik verdubbelen, bijvoorbeeld de rust en geniet momentjes. Ik wil het aantal sport- en wandelmomenten verdubbelen. Maar ik wil ook meer boeken lezen en dat soort dingen. Ik wil meer meer meer, maar wel op zo’n manier dat de balans goed blijft.

Er mag naast het werken meer genoten worden. Dat gaat zeker lukken nu we een hondje hebben.

Een terugblik

Het woord voor 2021 is dus verdubbelen. 2021 gaat het jaar worden van exponentiële groei.

Afgelopen jaren ben ik al flink gegroeid. In 2019 had ik een jaaromzet van zo’n € 32.000, -. Daar stonden niet heel veel kosten tegenover. Die probeer ik altijd laag te houden.

2020 was een topjaar met een omzet van ongeveer € 80.000, -. Dat was dus al een dikke vette verdubbeling. Het aantal leads op mijn e-maillijst is ook gigantisch gegroeid de afgelopen jaren. Ik begon met 400 leads en ik ben gegroeid naar 3000. Het aantal klanten is van 75 in 2019 naar 205 in 2020 gegaan.

Zoals je kunt lezen heb ik afgelopen jaren al een fantastische groei doorgemaakt. Dit wil ik de komende jaren opschalen. Ik weet inmiddels welke knopjes ik mag indrukken en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik ook daadwerkelijk alles kan wat ik wil.

Het zou geweldig zijn als jij dit ook voor jouw bedrijf ontdekt. Inzien wat werkt en wat jij moet doen om te groeien. Daarna hoef je alleen nog maar op te schalen. Door bijvoorbeeld je advertentiekosten op te schroeven of het aantal posts of stories. Hierdoor ga je meer impact maken. Je gaat meer mensen naar je toe trekken en zult ook meer verkopen genereren. Het mooiste is om dat knopje te vinden en vervolgens op te schalen.

Meer weten over mijn persoonlijke doelen. Lees dan snel verder onder de foto.

Doelen en verlangens 2021- Dutch Digital Nomad

Persoonlijke verlangens

Ook op persoonlijk vlak heb ik dromen en doelen voor het komende jaar.

Eén van de grootste verlangens is om samen met Wytze te investeren in vastgoed. We willen een pand kopen voor de verhuur, dit is puur voor de investering. Ik verwacht niet dat we dit in 2021 al realiseren, maar we kunnen dit jaar al wel veel voorwerk doen. Dit doen we door bijvoorbeeld een cursus te volgen en ons te verdiepen in hoe het werkt. Misschien al wat panden bezichtigen om er feeling bij te krijgen. En dan in 2022 dan ook echt ons eerste pand te kopen. Tenzij het in 2021 al zo voorspoedig gaat en onze bedrijven zo hard groeien, dat we gewoon in 2021 al een pand kunnen kopen. Als dat kan dan doen we het ook.

Naast het vastgoed hebben we nog een grote investering die we willen doen en dat is het kopen van een camper. Deze heeft voorrang op het vastgoed. We hadden op de planning staan om in maart 2021 voor twee maanden naar Bali te vertrekken. Alleen nu met de corona  maatregelen en het toegenomen aantal besmettingen door de nieuwe variant, hebben wij besloten om de reis te verplaatsen naar het najaar van 2021.

In plaats daarvan willen we deze zomer met een camper op reis gaan. En dan kunnen Baijka ook meenemen. We willen haar ook veel van de wereld laten zien, in ieder geval van Europa. We kunnen haar meenemen in de camper. Zo kan zij ook mee op lange reizen en hoeven we haar niet onder te brengen bij mijn ouders.

Mijn doelen en verlangens zijn zowel zakelijk als privé glashelder. Opschalen, maar ook meer rust momenten pakken en daarvan genieten. Vaker een boek openslaan, ontspannen en echt even uitschakelen.

Ik hoop dat jij hier ook voor durft te kiezen. Als jij echt je rust weet te pakken, dan kun je daarna ook echt lekker gaan. Vlammen dus, dat zie ik ook echt als een groot voordeel. Als je je rust pakt, kun je er daarna weer helemaal tegenaan. Je krijgt dan ook meer gedaan.

Wat zijn jouw grootste verlangens voor 2021, op zowel business als persoonlijk vlak? Deel dit met me op Instagram of deel het op je eigen feed. Door het te delen en hardop te zeggen, slinger je het de wereld in en is de kans groter dat je het ook daadwerkelijk gaat bereiken.

Deze blog is geschreven naar aanleiding van een podcast die is opgenomen. Wil je na het lezen van deze blog nog meer horen over dit onderwerp? Dan kan ik je aanraden om de podcast te luisteren. Dit kan gratis via SpotifySoundcloud, Apple Podcast en andere platformen.

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.