Hoe de Wet van Aantrekking mij heeft geholpen en waarom ik nu gratis cursussen weggeef

 Lees verder om erachter te komen hoe je een gratis cursus kunt krijgen – alleen geldig op 19 en 20 juni 2021.

Begin 2020 hoorde ik voor het eerst over de Wet van Aantrekking. Ondanks dat ik het wat zweverig vond klinken, wilde ik er toch meer over weten. De Wet van Aantrekking – of Law of Attraction (LOA) – komt neer op dat je alles in je leven kunt aantrekken wat je maar wilt. Maar dat je ook alles wat je nu in je leven ervaart, zelf hebt aangetrokken. Ik vond dit zoiets bijzonders en op een of andere manier resoneerde het met mij.

IK PASTE DE WET VAN AANTREKKING ONBEWUST TOE

Toen ik erbij stil ging staan vielen er heel veel dingen op hun plek. Toen ik vroeger schooltjeziek was, voelde ik me na het ‘acteerwerk’ ook echt niet zo fit meer. Als ik een hele dag op de bank hang en zeg dat ik niet fit ben, voel ik me ook niet fit. Als ik maar blijf benoemen dat ik zenuwachtig ben, schiet ik alleen maar meer in de stress. Als ik dacht “Oooh, het is weer griepseizoen; ik zal wel ziek worden”, werd ik ziek. Ik trok dit aan.

Maar ik paste de LOA ook in positieve zin toe. Ik heb altijd verlangd naar veel vrijheid en voelde dat ik dat later in mijn leven zou bereiken; en guess what… I’m free as a bird! Als ik vroeger een kaatswedstrijd (een Friese sport) in ging met de overtuiging weer met de 1e prijs naar huis te gaan, won ik de 1e prijs. Als ik op sollicitatie mocht komen en niet in zag waarom ik niet aangenomen zou worden, werd ik aangenomen. Ik trok deze dingen onbewust allemaal aan.

Niet lang na deze inzichten zag ik op het Instagramkanaal van Kim Munnecom een toffe actie voorbijkomen voor haar nieuwe online training. Een training op het gebied van Law of Attraction. Ik weet niet goed waarom, maar ik voelde dat ik die wilde volgen, want ik had gewoon het idee dat het me zoveel zou brengen…

WAT IK BEREIKTE MET HET ACTIEF TOEPASSEN VAN DE WET VAN AANTREKKING

Tijdens deze training heb ik ZO ONTZETTEND VEEL geleerd. Ik zal wat dingen voor je opsommen:

– Ik kan van alle dingen de positieve kant zien (zonder dat ik hier bewust naar hoef te zoeken)
– Ik ben geen pleaser meer, maar ben mezelf op nummer 1 gaan zetten
– Ik heb grote stappen durven zetten als ondernemer
– Ik durf nu met gemak duizenden euro’s in mezelf te investeren en verdien dit altijd terug (afgelopen jaar heb ik meer dan 23k geïnvesteerd, terwijl ik dit vroeger nooooooit had gedaan)
– Ik durf groter dan ooit te dromen en ik weet en voel (oprecht!) dat dit allemaal uit gaat komen
– Ik verdien meer dan OOIT! En dit wordt de komende jaren alleen nog maar meer en meer en meer

En hoe dat er dan in voorbeelden uit ziet? Zo:

– Vorig jaar zette ik de intentie uit om in dat jaar €65.000 te verdienen. Dat is met gemak gelukt 😉 En dit jaar ben ik op weg naar de 100k!
– Ik bedacht een nieuw instapproduct en dit zou ervoor zorgen dat ik quitte zou spelen op mijn advertenties… en dat is gelukt!
– Ik voel me beter dan ooit en zit suuuuper lekker in mijn vel
– Ik sta elke dag met een fantastisch gevoel op en kan niet wachten om meer doelen en dromen uit te laten komen. I’m on FIRE
– Zonder dat ik ooit heb geadverteerd met met coachingsprogramma’s heb ik al daar al veel mensen mee mogen helpen
– Ik ga af op mijn eigen gevoel en doe mijn eigen ding. Ik hoef niet meer dezelfde stappen te doorlopen als een ander, want er is geen standaard proces waar ik me aan moet houden. Ik doe al mijn werk vanuit een lekker gevoel

Maaaaaar, nu komt het allerleukste…

 

Wet van Aantrekking - foto door StudioPhylicia

JIJ MAG EEN CURSUS BIJ MIJ UITKIEZEN, VOOR NIETS, NOPPES, NADA!

Kim lanceert nu – t/m zondag 20 juni 2021 – haar Law of Attraction Mastery cursus. Dit is dus dé cursus waardoor ik razend enthousiast ben geworden over de Wet van Aantrekking en waardoor ik dus zulke grote stappen heb kunnen zetten als ondernemer én persoon. Ik ben ZO enthousiast over deze cursus, dat ik bij haar al twee vervolgprogramma’s ben gaan volgen. Zo ga ik in november 2021 met haar mee op een Bali Retreat en heb ik deelgenomen aan haar Mastermind programma. Ik ben dus een ware fan en help haar graag met de nieuwe lancering van haar cursus. In de Law of Attraction Mastery helpt Kim je om net zulke grote stappen te maken als dat ik heb gedaan. Het is echt een dikke aanrader!

Als affiliatepartner van haar, bied ik extra bonusmateriaal aan tijdens deze lancering. Dus… als jij via DEZE LINK instapt in haar Law of Attraction Mastery, mag je bij mij 1 cursus naar keuze uitkiezen. Je kunt hierbij kiezen uit de Cursus Creatie Blueprint, de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus of het Boost Your Business programma. Hier houdt je vervolgens levenslang toegang tot.

HOE HET WERKT

Als je wilt instappen in de Law of Attraction Mastery van Kim Munnecom en daarbij wilt profiteren van mijn gratis bonsumateriaal, volg dan de onderstaande stappen:

1. Verwijder je cookies, klik vervolgens op DEZE LINK en meld je aan voor haar cursus
2. Die link zorgt er namelijk voor dat er een cookie wordt geplaatst waarmee in de gaten wordt gehouden via welke link jij je hebt ingeschreven voor Kim haar mastery. Als de cursus via mijn link in aangeschaft, krijg ik daar een commissie voor. En alleen dan kun jij gratis een cursus naar keuze bij mij uitkiezen.
3. Laat na afloop aan mij weten dat je je hebt ingeschreven voor de Law of Attraction Mastery en dan kan ik jou toegang geven tot de cursus naar keuze.

Je kunt je aanmelden t/m zondagavond (20 juni 2021) 23.59 uur.

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.