GRATIS CURSUS

In enkele stappen leer je welke skills je al bezit, welke skills ervoor zorgen dat je inkomen genereert, en hoe je kunt starten met je eigen bedrijf waardoor je kunt werken waar en wanneer je wilt.

Al meer dan 3000 ambitieuze online ondernemers in de dop zijn jou voorgegaan! Leer vandaag nog wat jouw online skills zijn, welke skills je geld kunnen opleveren en hoe je jouw bedrijf kunt starten.

In slechts 4 simpele stappen kun jij een leven vol vrijheid tegemoet treden en vaarwel zeggen tegen het 9-5 leventje.

Lukt het inschrijven niet? En krijg je ook geen mailtje in je spambox? Stuur dan een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl met daarin je eigen e-mailadres. Ik zal je dan handmatig toegang geven tot de introductiecursus.

WIE IS JOUW MENTOR?

Vacature contentmarketeer voor Dutch Digital Nomad - Foto door Oh Zo Mooi
Ik ben Grysilde, de oprichter van Dutch Digital Nomad. Een poos geleden heb ik zelf de overstap gemaakt van mijn 9-5 kantoorbaan naar het nomadische leven. Het leek mij namelijk wel wat: fulltime reizen & online werken.

En… you know what? Ik zou het niet meer anders willen!

Ik ben als online ondernemer begonnen door mijn eigen bedrijf op te starten: Freckles’ Media. En ik had nooit durven dromen dat ik binnen een paar maanden tijd al een inkomen zou hebben van meer dan €3.000,- per maand!

Met Dutch Digital Nomad wil ik anderen inspireren om óók te kiezen voor een leven als online ondernemer en ze te leren hoe ze deze overstap kunnen maken.

FACEBOOKCOMMUNITY

met gratis tips en hulp

In onze Facebook community zitten allemaal ambitieuze online ondernemers (of online ondernemers in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR

… net als vele anderen
Recensie Dutch Digital Nomad 3

Hele leuke en leerzame cursus. Grysilde legt alles duidelijk en uitgebreid uit en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je haar altijd een berichtje kan sturen!

– Nina

Testimonial Dutch Digital Nomad

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

– Luciënne

Review Dutch Digital Nomad 3

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

– Kimberly

Recensie Dutch Digital Nomad 2

De cursus was heel leerzaam. Grysilde laat je kennis maken met verschillende tools, zodat je daarna er zelf mee aan de slag kan. Je volgt alles wat ze doet op haar beeldscherm, zodat je per stap ziet wat je moet doen voor het eindresultaat.

– Milou

Review Dutch Digital Nomad 4

De cursus is erg praktisch en biedt handvatten om voor jezelf aan de slag te gaan. De uitleg is simpel, begrijpelijk en erg fijn om naar te luisteren. Je gaat zowel creatief aan de slag met (web)design als met online marketing. Erg handig!

– Wesley

Review Dutch Digital Nomad

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

– Sarina

Review Dutch Digital Nomad 2

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

– Laura

Testimonial Dutch Digital Nomad 2

Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken. Veel nieuwe skills opgedaan, top!

– Joshua