Gratis cursus

De vier lessen in de gratis cursus geven je een perfecte introductie tot het Digital Nomad leven wat je wilt gaan leiden. In vier stappen leer je welke skills jij al bezit, welke skills ervoor zorgen dat je inkomen genereert, en hoe je kunt starten met je eigen bedrijf.

Gratis Cursus

Dutch Digital Nomad Introductie

Gratis

Dutch Digital Nomad Introductie

Kennismaking

Wie is jouw mentor?

Hi!

Wie is jouw mentor?

Ik ben Grysilde, de oprichter van Dutch Digital Nomad. Een poos geleden heb ik zelf de overstap gemaakt van mijn 9-5 kantoorbaan naar het nomadische leven. Het leek mij namelijk wel wat: fulltime reizen & online werken.

En… you know what? Ik zou het niet meer anders willen!

Ik ben als digital nomad begonnen door mijn eigen bedrijf op te starten: Freckles’ Media. En ik had nooit durven dromen dat ik binnen een paar maanden tijd al een inkomen zou hebben van meer dan €3.000,- per maand!

Met Dutch Digital Nomad wil ik anderen inspireren om óók te kiezen voor een leven als digital nomad en ze te leren hoe ze deze overstap kunnen maken. 

Facebook community met gratis tips & hulp!

In onze Facebook community zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!

lid worden

Facebook community met gratis tips & hulp!

In onze Facebook community zitten allemaal ambitieuze digital nomads (of digital nomads in wording). Inspireer elkaar, stel vragen en help elkaar op weg naar een leven vol vrijheid en leuk werk!

lid worden
Reviews

Zij gingen jou al voor

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Met deze cursus krijg je ideeën wat je zou kunnen doen, maar ook hoe je een goede bedrijfsnaam bedenkt, KVK inschrijving, doelgroep en tarief bepalen en zelfs de boekhouding. Het is heel handig om alles op een rij te hebben en terug te kunnen kijken, als je dit zelf allemaal moet uitzoeken kost het je zeeën van tijd. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

Luciënne

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Het is een cursus die een beginner goed wegwijs maakt in de wereld van een VA. Grysilde geeft goede en duidelijke uitleg en motiveert. Haar stem is prettig om naar te luisteren waardoor je de informatie goed opslaat. Ik kan merken dat ze goed weet waar ze over praat en daardoor brengt ze de juiste informatie goed en duidelijk op je over op een prettige manier waardoor de informatie je bijblijft. Het is erg prettig dat je de cursus kan volgen in het tijdsbestek dat je zelf wilt. De modulen blijven opgeslagen en je kunt terugkijken waar, hoe en wanneer jij wilt. Is er iets niet duidelijk of ben je even afgeleid, dan kun je het zo weer opzoeken! Zelfs een eigen website maken wordt een fluitje van een cent.
Maddy

Virtual Assistant Skills Cursus

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan. Je merkt dat ze over heel veel ervaring beschikt en dat weet ze goed over te brengen. Ze deelt heel veel praktische informatie met je en vooral de transparante manier van lesgeven vond ik heel prettig. Als je echt een leven als Digital Nomad ambieert is dit een hele praktische cursus waar je al snel verder mee kunt komen in deze wereld.

Sarina

Web (Design) Skills + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Hoewel ik al enige tijd als marketeer aan het werk ben, heb ik veel kunnen opsteken van de cursussen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn sterke punten en waar ik naartoe wil streven als ZZP’er. Ik ken Grysilde van toen ze nog een ‘gewone’ kantoorbaan had, nu streeft ze haar doelen na, werkt ze volledig voor zichzelf, vanuit plekken over de hele wereld en richt ze haar leven precies zo in als zij zelf wilt. Om jaloers op te worden! Als je naar hetzelfde streeft, kan ik deze cursussen zeker aanraden. Alles duidelijk uitgelegd, je krijgt handige tips en je kan het gemakkelijk volgen waar en wanneer je maar wilt.

Liesa

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus