LIVE VIP-DAG

We gaan een hele dag deepdiven in wie jij bent, wat je wilt met je bedrijf en hoe je dat kunt bereiken. Tijdens deze 7-uur durende 1-op-1 coachingsdag gaan we zorgen voor mega grote transformaties.

WIL JE …

N

… een hele dag samenwerken met mij (Grysilde) en ervoor zorgen dat je online bedrijf in een stroomversnelling komt?

N

… op een leuke locatie, inclusief hapjes en drankjes, werken aan je bedrijf?

N

… de helderheid vinden die je nu nog niet hebt en met een concreet actieplan weer huiswaarts keren?

LIJKT HET JE FIJN OM …

N

… precies te weten welke stappen jij mag gaan nemen om te groeien met je bedrijf?

N

… misschien wel een schaalbaar product te maken, waardoor je passief inkomen kunt genereren?

N

… samen te werken met iemand die al jaren onderneemt en deze stappen al heeft gezet?

DE TRANSFORMATIE

In één dag tijd kan er onzettend veel gebeuren… en al helemaal tijdens de Live VIP-dag, want dan krijg je 7 uur lang 1-op-1 coaching inclusief gezelligheid, hapjes, drankjes en een lekkere lunch.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Want je gaat met mij deze dag deepdiven om helderheid te creeeren over jezelf, je bedrijf, waar je heen wilt qua groei en welke stappen je daar precies voor mag zetten.

Misschien wil je wel een passieve inkomstenbron genereren of wil je je productaanbod omgooien. Of wellicht struggle je op dit moment heel erg met het vinden van klanten… Wat de knelpunten op dit moment ook mogen zijn; ik weet zeker dat je aan het einde van de dag precies weet wat jou te doen staat om je doelen te behalen.

Om snel grote stappen te kunnen zetten, moet je durven te investeren. Dit is iets wat ik uit ervaring kan vertellen. Tot het moment dat ik niet durfde te investeren groeide ik een klein beetje per maand. Maar vanaf het moment dat ik er met de volle 100% voor durfde te gaan, groeide mijn bedrijf razendsnel.

In deze video vertel ik je nog wat meer over de Live VIP-dag en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

INCLUSIEF

Wat je mag verwachten

We gaan een hele dag samenwerken, van 10.00 tot 17.00 uur. Hierdoor hebben we veel tijd om te gaan deepdiven. We gaan het hebben over je mindset, je bedrijf en jezelf als ondernemer. Wat zijn op dit moment de struggles die je ervaart? En wat kun je daaraan veranderen, zodat je veel sneller kunt groeien als ondernemer. En nóg belangrijker: hoe jij kunt gaan ondernemen op een manier die bij je past.
Want er bestaat geen one-size-fits-all methode als het gaat om online ondernemen.

Om 17.00 uur weet je precies met welke actiepunten je aan de slag kunt gaan, waardoor je bedrijf in een stroomversnelling komt en waardoor jij als ondernemer niet meer vast komt te zitten.

We gaan:

– Een hele dag samenwerken van 10.00 tot 17.00 uur, op een toffe locatie inclusief hapjes, drankjes en een lunch
– Je bedrijf analyseren en kijken waar je naartoe wilt groeien
– Het hebben over je aanbod, prijzen, zichtbaarheid, marketing, social media, website, enzovoort
– Aan de slag met de punten waar jij hulp bij kunt gebruiken, zodat jij – en jouw bedrijf – flink kunnen groeien
– Van jouw vlammetje een vuur maken, waardoor jij unstoppable word
– Vol inspiratie, creativiteit en motivatie aan de slag
– Een duidelijk actieplan opstellen, zodat je er thuis verder mee kunt

PAST DIT BIJ JOU?

Het is wel geschikt…

N

… voor ondernemers die vastzitten of ondernemers to be die een vliegende start willen maken

N

… voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en in actie willen komen om hun doelen na te streven

N

… voor mensen die graag een hele dag samen willen werken met mij 

N

… voor mensen die in één dag tijd MEGA grote stappen willen zetten en klaar zijn voor een transformatie

Het is NIET geschikt…

N

… voor mensen die niet gecoacht willen worden of alles zelf willen uitzoeken

N

… voor mensen die niet bereid zijn om in zichzelf – of hun bedrijf – te investeren

N

… voor mensen die geen zin hebben om in de actiemodus te komen

N

… voor mensen die het niet nodig vinden om zichzelf – of hun bedrijf – verder te ontwikkelen

Dutch Digital Nomad - online cursussen en coaching - eigen bedrijf beginnen 2

INVESTERING

€2397,- exclusief BTW

Betaling in 3 termijnen van €849 excl. BTW is ook mogelijk.

Als je de Live VIP-dag bij mij volgt, weet je zeker dat je met helderheid en een duidelijk actieplan weer huiswaarts keert. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

over 1-op-1 werken met mij

1-op-1 coaching Tamara Belt recensie

Tamara

“Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan haar online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.”

Review 1-op-1 coaching Dutch Digital Nomad - Gabrielle

Gabriëlle

“Grysilde is een nuchtere, gestructureerde, gepassioneerde en lieve business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak, helpt je bij vragen, stuurt waar nodig en weet van aanpakken. Ik heb onze samenwerking (tot nu toe) als zeer prettig ervaren!”

Review foto Karin voor Dutch Digital Nomad

Karin

“Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!”

Wie gaat jou coachen?

Een paar jaar geleden maakte ik voor mezelf de switch van werknemer naar ondernemer. Ik had al een paar jaar in de online marketing gewerkt en deze skills kon ik verder gaan ontwikkelen als ondernemer. Dit ging met ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

In mijn ondernemersjaren kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dit ‘perfecte leventje’, waarin ik kan werken waar en wanneer ik wil, heb weten op te bouwen. Dit is de ommekeer in mijn ondernemerspad geworden. Ik begon mensen uit te leggen hoe ze, net als ik, online geld konden gaan verdienen, wat uiteindelijk resulteerde in de Dutch Digital Nomad academy. Doordat de cursussen als warme broodjes over de toonbank gingen, werd het aantal cursisten (en hun bijbehorende vragen) steeds groter.

Ik kreeg vragen over ondernemen an sich, mindset, strategie, bedrijfsgroei en ga zo maar door. Al deze leuke vragen hebben ertoe geleid dat ik steeds meer de drive begon te voelen om mensen persoonlijk te gaan helpen. Ervoor te zorgen dat ze meer omzet gaan draaien, dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze een groter vertrouwen krijgen in zichzelf en hun bedrijf.

Ik zal je dus niet ‘gewoon’ de trucs leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij van een enthousiaste freelancer gaat groeien naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof erin dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook voldoening en vrijheid.

HMMMM

Ja maar …

Wanneer en waar vindt de Live VIP-dag plaats?

We spreken samen een datum af waarop het ons beide uitkomt. Ook hebben we het dan over de locatie.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij het aanvragen van de Live VIP-dag?

De Live VIP-dag is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat wij een goede match zijn en dat de Live VIP-dag goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit is de reden waarom ik je een paar vragen stel. Aan de hand daarvan gaan we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen en daarna volgt de rest.

Ik vind het een vrij grote investering...

‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kan de €2397,- excl. BTW in één keer voldoen, of je kunt ervoor kiezen om drie termijnen van €849,- excl. BTW te betalen.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

LIVE VIP-DAG AANVRAGEN

Vul de onderstaande vragen in en binnen 24 uur laat ik je weten of je in aanmerking komt voor het gratis kennismakingsgesprek.

Mocht er vervolgens van beide kanten een klik zijn, dan kunnen we een datum prikken voor de Live VIP-dag.

5 + 8 =