Mindset Mastery

Nooit meer kiezen tussen twee dingen, maar het beide krijgen. Manifesteer meer overvloed in je leven en krijg ALLES waar je zo naar verlangt.

Mindset Mastery

Nooit meer kiezen tussen twee dingen, maar het beide krijgen. Manifesteer meer overvloed in je leven en krijg ALLES waar je zo naar verlangt.

Herken je dit?

N

Je hebt al wel eens gehoord van dingen als de Law of Attraction maar hebt nog niet het idee dat dit voor jou werkt

N

Je ziet op Instagram dat anderen zo’n moeiteloos leven in overvloed leiden. Dit wil jij ook maar je hebt nog geen idee hoe je dat moet doen

N

Je hebt grote dromen, maar elke keer word je weer geteisterd door die negatieve stem in je hoofd waardoor je dingen uitstelt. Je merkt dat je vaak meer in de angst en onzekerheid zit dan in vertrouwen

N

Je wil zoveel mogelijk bereiken in het ondernemerschap, maar hebt het gevoel dat je zoveel dingen MOET

N

Je hebt nu nog vaak het gevoel dat je moet kiezen tussen je dromen (of een goede business of een lege agenda bijv)

N

Je wilt je zelfverzekerder voelen. Minder twijfelen en meer doen!

N

Je wilt je altijd goed voelen, ongeacht wat er zich allemaal afspeelt in je leven

N

Je wilt moeiteloos ondernemen (helemaal op jouw manier), hier volop van genieten en nog veel meer geld gaan verdienen

N

Je wilt én een fijne relatie én een booming business én een mooi huis én een gezond lichaam etc

Het is EN EN, niet OF OF

Het is ons al vrij jong aangeleerd dat we niet alles kunnen hebben in het leven.

Als kind mocht je 1 snoepje uitkiezen, mocht je óf op gymnastiek óf op voetbal, mocht je wel dat nieuw speeltje, maar moest je eerst de vorige weg doen, etc.

Niet zo heel gek dat we als volwassen de overtuiging hebben dat je niet alles kunt hebben in het leven.

Maar niets is minder waar. We leven in een wereld vol overvloed en er is genoeg voor iedereen.

Wil jij graag een ijzersterke business hebben, passief inkomen verdienen, de wereld over reizen, een fijne relatie hebben, je gezond en fit voelen en een prachtig huis hebben in Nederland (of waar dan ook ter wereld)? Dat kan. Je hoeft niet te kiezen. Je kunt alles hebben waar je zo naar verlangt.

Het enige ‘probleem’ is dat de meeste mensen daar nog niet de juiste mindset voor hebben… en daar wil ik jou nu bij gaan helpen.

Ik wil jou zo’n fantastische mindset leren hebben, dat jij ALLES kunt aantrekken in je leven waar je zo naar verlangt.

Ben jij klaar voor een leven in overvloed? Meld je dan aan voor de Mindset Mastery.

Wat je gaat leren

Inhoud

Deze cursus is gemaakt voor zowel starters als gevorderden en bevat 6 modules met daarin hele waardevolle lessen, waarin we beginnen bij de basis en steeds verder de verdieping opzoeken. Ook deel ik mega praktische oefeningen waarmee jij meer overvloed kunt aantrekken in je leven!

Plus, als je je nu aanmeldt krijg je ook nog eens toegang tot 5 bonussen en de uitgebreide kennisbank met daarin 36 modules / 90 lessen waarmee je je online skills kunt uitbreiden en bijschaven (t.w.v. €1997,-)!!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 1: De fundering

Alles begint bij de basis, zo ook deze cursus. Want wat is Law of Attraction nou eigenlijk en hoe kun je iets manifesteren in je leven? Als je de basis snapt, zal je sneller de resultaten aantrekken die je wilt.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije 2

Module 2: Money mindset

Een must voor ondernemers, want vaak zit er een blokkade op het ‘geldstuk’. Na deze module heb jij een ijzersterke money mindset en kun je veel meer geld aantrekken in je leven.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnmarije

Module 3: Mindset van een succesvolle ondernemer

Hoe kun je het meeste succes boeken als ondernemer? Door te gaan denken en handelen als een succesvolle ondernemer. Tijd om in actie te komen dus!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 9

Module 4: Voelen ipv denken

Manifesteren doe je met je gevoel en dat komt vanuit je hart, niet vanuit je hoofd. Pas als je weet in te tunen op je gevoel, wordt je een magneet voor alles wat je wilt manifesteren.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Module 5: Van tekort naar overvloed

Door een overvloed mindset te kweken, ga jij  overal het positieve van zien. Jij voelt je altijd goed – no matter what… en dat is de grootste manifestatiekracht!

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 4

Module 6: Krachtige oefeningen

Ik teach je 8 krachtige oefeningen die je kunt inzetten om alles te manifesteren in je leven wat je maar wilt. En zo nuchter als ik zelf ben, zo praktisch zijn deze oefeningen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Bonus 1

Met deze visualisatievideo kun je op elk moment van de dag het gevoel van overvloed oproepen. Je voelt je instant dankbaar voor wat er allemaal al is en wat voor moois er nog gaat komen.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Bonus 2

Start de dag goed met een geleide ochtendmeditatie. In deze meditatie focussen we ons op dankbaarheid en zetten we een intentie voor de dag. Na 10 minuten ben je klaar voor een prachtige dag.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 8

Bonus 3

In de avond gaan we tijdens een geleide meditatie stilstaan bij wat we vandaag hebben gedaan en waar we dankbaar voor zijn, zodat we wederom in overvloed gaan denken en dat dus ook nog meer gaan aantrekken.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 11

Bonus 4

In deze geleide visualisatie breng ik je naar de ontmoetingsplek met je gids; jouw inner being. Je kunt zo vaak als je wilt terugkeren naar deze ontmoetingsplek om te spreken met jouw gids.

Cursus Creatie Blueprint - Foto door StudioAnnemarije 10

Bonus 5

Ook deel ik mijn must-read boeken met je om je nog meer te verdiepen in het manifesteren. Leuk als een cadeautje voor jezelf of een ander (over leven in overvloed gesproken).

Wat anderen zeggen

“Ik vond het een erg nuttige cursus en het heeft me geholpen de juiste stappen te zetten in mijn bedrijf. Ga vooral zo door, Grysilde.”
Yolanda - Blijvend Gezond

review mindset mastery
recensie mindset mastery
Naast de (inhoudelijk) goede kwaliteit vind ik het super waardevol om te merken dat Grysilde zich blijft ontwikkelen op het vlak van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is dat absoluut een aanvulling!
Marianne Touw

Ik vind Grysilde echt een vakvrouw! Haar cursussen zitten van A tot Z helemaal top in elkaar en ze leerde mij echt een hoop skills als beginnende ondernemer. Ook haar podcast is een aanrader om te luisteren. Hierin deelt ze heel veel waarde!! Kortom; wil je groeien als ondernemer dan ben je hier 100% aan het juiste adres.
Simone Haans

review cursus creatie blueprint 3

Ik vloog door de cursus heen. Grysilde legt alles duidelijk uit en is fijn om naar te luisteren. En ik kan altijd even een module terugkijken wanneer het nodig is. Zeker een aanrader!

Marinda Berends

Wie jou gaat coachen

Hi! Ik ben Grysilde en ik ben gek op reizen, heerlijk eten en online marketing. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 leventje thuis.

Elke werkdag een wekker zetten, van 9 tot 5 binnen zitten, slechts 24 vakantiedagen per jaar kunnen gebruiken en elke keer weer aftellen naar het weekend of een volgende vakantie… Ik had het gevoel dat ik elke dag op de automatische piloot stond.

Ik voelde dat er een gelukkiger leven voor mij was weggelegd, want 1 ding wist ik zeker: ik ga dit niet zo blijven doen totdat ik met pensioen mag.

Je moet niet leven naar de weekenden en vakanties, maar je moet leven voor elke dag. Elke dag moet een feestje zijn, dus op een gegeven moment gooide ik het roer drastisch om.

En ja, dit was doodeng, want ik gaf in 1 klap m’n financiële zekerheid op. Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. Dan wordt de frustratie en pijn van in dezelfde situatie blijven hangen groter dan de angst voor verandering.

Dit resulteerde erin dat ik mijn eigen online bedrijf startte… maar ik wist nog helemaal niet 100% zeker wat ik precies wilde doen met mijn bedrijf. Ik kom namelijk ook helemaal niet uit een ondernemersomgeving, dus het was echt een grote stap.

Maar gelukkig had ik binnen no-time alles waar ik zo naar verlangde.

Ik had én een veel hoger inkomen dan toen ik in loondienst werkte én ik kan reizen wanneer (en hoe vaak) ik wil én ik kan werken waar en wanneer ik wil én ik doe ook nog eens werk wat ik echt ontzettend leuk vind.

Dus ja, het bestaat echt. Je kunt EN EN hebben. Je hoeft niet te kiezen. Ik doe dat ook niet. Zowel op ondernemersvlak als persoonlijk. Ik leef een droomleven en jij kunt dat ook.

Jij kunt net als ik een fijne relatie hebben met je partner en familie, je fit voelen, een succesvolle business runnen en je mooiste dromen laten uitkomen.

We leven in een wereld vol overvloed. Omarm dat. Manifesteer dat voor jezelf.

Ik heb ik er in ieder geval mijn missie van gemaakt om meer mensen hiermee te helpen. Het is namelijk ook echt niet zo moeilijk als veel mensen denken. Je moet alleen even weten wat je hiervoor mag doen.

Stel je eens voor dat …

N

… je na het volgen van deze cursus steeds sneller de dingen in je leven gaat manifesteren waar je zo naar verlangt

N

… je nooit meer hoeft te kiezen tussen bepaalde zaken, maar altijd kunt gaan voor de én én situatie

N

… het ondernemen nog veel makkelijker en leuker wordt, omdat je niets meer moet maar alleen nog handelt vanuit jouw kracht en inspired action

N

… je veel meer geld kunt aantrekken omdat je geen (vaak onbewust) financieel plafond meer hebt

N

… je je altijd goed voelt – no matter what (zelfs als je je in een vervelende situatie bevindt)

N

… je leven vanaf nu drastisch gaat veranderen, omdat je steeds meer overvloed aantrekt in je leven en geen droom meer te groot is voor jou

Investering

Meld je aan

Hmmm

Ja, maar …

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de online academy. Alle modules staan daarin al klaar, waardoor je meteen lekker aan de slag kan gaan.

Wat houdt de kennisbank precies in?

In de kennisbank vind je 90 verschillende lessen die ingaan op alle basic skills die je als online ondernemer nodig hebt. Denk aan ‘hoe start je met webinars’, ‘hoe maak je een WordPress website’, ‘hoe maak je een logo’ of ‘hoe kun je winstgevend adverteren’ etc.

Tot voor kort werd deze kennisbank los als cursus verkocht voor €997. En nu krijg je dit dus gratis bij de Mindset Mastery!

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat snap ik wel. ‘Vroeger’ vond ik alles wat geld kostte ook te duur. Maar heb je de uitspraak “those who pay, pay attention” wel eens gehoord? Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld meer dan waard is! Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je veel meer geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je meer overvloed generen in je leven? Wil je het liefst EN EN in plaats van OF OF? Wil je je altijd goed voelen, no matter what?

Stel jezelf dan de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn situatie gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU.

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

De lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door de cursus. Daarnaast zul je werkboeken en cheatsheets gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen, of in termijnen. Klik hierevoor op de gele button en dan zie je welke betaalmogelijkheden je hebt.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja. Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Is er ook een Niet goed, geld terug garantie?

Ja. Je kunt binnen 14 dagen je geld terug vragen als de cursus niet bevalt. Wel vraag ik dan van je dat je alle lessen moet hebben gevolgd en ook alle opdrachten moet hebben gemaakt.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

De keuze is aan jou…

De kans is groot dat je mind je nu al gaat triggeren en dingen gaat zeggen als “Jeetje, wat duur” of “Zou dit wel echt voor mij zijn?” Hoe meer je merkt dat je mind dit doet, hoe meer deze cursus JUIST voor jou is!

Dit is namelijk precies het probleem. Bij elke kans ga jij kijken naar het negatieve. Dat is je brein die je voor de gek houdt en je probeert te houden waar je nu staat. Je brein heeft namelijk ook niet als doel om overvloed te creëren. Je brein wil zekerheid en veiligheid. Maar ergens in jou roept juist je intuïtie (of je ziel) dat het meer wil. Dat voor jou ook alles mogelijk is. Luister nou eens naar die stem. Dus…

M

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt af en toe een boek openslaan over mindset of er een podcast over luisteren, maar brengt dat je echt dichterbij meer overvloed? Gaat dat ervoor zorgen dat je eindelijk alles gaat manifesteren waar je zo naar verlangt? Gaat dat zorgen voor die ijzersterke mindset die een succesvol ondernemer heeft?

N

Of kies je voor meer overvloed?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van deze cursus weet je namelijk precies wat er komt kijken bij het manifestatieproces en wat jij mag doen om een goede mindset te bewaren, waardoor je alles gaat aantrekken in je leven waar je zo naar verlangt!

Investering

Meld je aan