Online Business Academy

Leer van A tot Z hoe je je eigen online bedrijf start (én opschaalt), waardoor je zonder geldzorgen kunt werken waar en wanneer
je wilt.

Er zitten al meer dan 2140 cursisten in de online leeromgeving. Zij zetten allemaal stappen naar meer vrijheid!

Bekend van:

VN logo - pers Dutch Digital Nomad

Herken je dit?

N

Je bent het werken voor een baas helemaal zat en wilt de vrijheid hebben om te werken waar en wanneer je wilt

N

Je voelt aan alles dat een eigen online bedrijf jou de vrijheid kan geven waar je zo naar op zoek bent

N

Je wilt dat je bedrijf snel van de grond komt en een consistent inkomen genereert, waardoor je zonder geldzorgen kunt leven

N

Je wilt van je passie je werk maken en elke dag vol energie uit bed springen om de dag te beginnen

N

Je wilt veel mensen helpen met jouw online producten of diensten, maar je hebt geen idee hoe je aan klanten komt

N

Je wilt een hoger inkomen verdienen zonder dat je daarvoor hoeft in te leveren op je vrije tijd

N

Je wilt ondernemen op een manier die helemaal bij je past en geen dingen doen die niet goed voelen

N

Je wilt het liefst 1-op-1 met klanten werken én daarnaast ook semi-passief inkomen genereren

Je wilt meer

Je wilt meer vrijheid.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer groeien.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt een minder drukke agenda. Minder uren werken. Minder stress. Minder ‘leuren’ om klanten. Minder onzekerheid.

Je wilt je bedrijf laten groeien (of meteen keihard kickstarten), maar je wilt niet inleveren op je vrijheid.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Systemen die het werk vóór je doen.

Yes? Dan is het tijd om je bedrijf op zo’n manier in te richten (of op te zetten), dat je er een legere agenda voor terugkrijgt,
maar tegelijkertijd keihard blijft groeien.

Stel je eens voor dat …

N

… je precies weet hoe het koopgedrag van klanten in elkaar steekt en je daardoor nooit meer om sales verlegen zit

N

… je semi-passief geld verdient terwijl je slaapt, op reis bent of lekker aan het borrelen bent

N

… je weet wat voor advertenties goed werken op social media en daardoor geen verlies meer draait op je advertenties

N

… je een ijzersterk productaanbod hebt staan waardoor klanten geen nee willen én kunnen zeggen en steeds naar jou terug blijven komen voor meer

N

… jouw e-maillijsten alsmaar blijven groeien door alle mensen die interesse tonen in jouw producten en diensten

N

… je (weer) helemaal vertrouwen in jezelf en je bedrijf krijgt

N
… je geen inkomstenplafond meer hebt!! Er zit geen maximum aan het aantal klanten dat je kunt aantrekken, want je werkt met een schaalbaar product
N

… je weer meer gaat genieten van de vrijheid waar je zo naar verlangt en dat je meer tijd krijgt om te gaan reizen of om door te brengen met je gezin

N

… je niet meer op om klanten hoeft te ‘leuren’, maar ze uit zichzelf naar jou toekomen

N

… je sales omarmt en zonder aarzelen durft te verkopen, waardoor je een ‘JA’ krijgt in een salesgesprek ipv de standaard ‘Ik denk er nog even over na…’

N

… je met je eigen online bedrijf je grootste dromen kunt laten uitkomen

Wat anderen zeggen

De Online Business Academy is speciaal voor iedereen die nog meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. In deze cursus ga je echt de diepte in. Je krijgt niet alleen informatie over bijvoorbeeld een converterende website maken, maar mindset komt ook aan bod! Super interessant. Grysilde kan alles heel duidelijk uitleggen, waardoor je het gelijk kunt toepassen. Zelfs voor mensen met online marketingervaring is de Online Business Academy echt een toevoeging om meer uit je bedrijf te halen.
Tamara Belt

Online Business Academy

Wat een fijne en complete academy! Van mindset tot praktisch aan de slag, alles zat er in om mijn bedrijf en hoe ik er naar kijk een boost te geven. Regelmatig pak ik er weer eens een module bij, want herhaling is key. Grysilde legt het ook heel fijn en toegankelijk uit allemaal. Als jij je bedrijf naar een volgend level wil tillen dan kan ik de Online Business Academy zeker aanraden! Dankjewel Grysilde voor deze top cursus!
Eline Haex

Online Business Academy

De Online Business Academy was voor mij de perfecte manier om te starten met de opzet van mijn eigen illustratie cursus die ik later dit jaar ga lanceren! Grysilde neemt je van A tot Z mee in het proces om je eigen cursus te bedenken, te ontwikkelen en te lanceren. Zo krijg je tips over het bedenken van een cursus, hoe je de opzet kunt vormgeven maar ook over de verschillende platforms waarin je jouw cursus kunt aanbieden. Super fijn is dat je altijd toegang houdt tot de cursus, dus je kunt later altijd nog dingen terugzoeken en terugkijken. Bedankt Grysilde!

Christa Doel

Online Business Academy

“If you don’t build your dream, someone else will hire you to help build theirs”

– Tony Gaskins

Even voorstellen

Wie gaat jou coachen?

Hi! Ik ben Grysilde en ik ben gek op reizen, heerlijk eten en online marketing. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 leventje thuis.

Elke werkdag een wekker zetten, van 9 tot 5 binnen zitten, slechts 24 vakantiedagen per jaar kunnen gebruiken en elke keer weer aftellen naar het weekend of een volgende vakantie… Ik had het gevoel dat ik elke dag op de automatische piloot stond.

Ik voelde dat er een gelukkiger leven voor mij was weggelegd, want 1 ding wist ik zeker: ik ga dit niet zo blijven doen totdat ik met pensioen mag.

In 2017 gooide ik het roer drastisch om.

En ja, dit was doodeng, want ik gaf in 1 klap m’n financiële zekerheid op. Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. Dan wordt de frustratie en pijn van in dezelfde situatie blijven hangen groter dan de angst voor verandering.

Hoe cliché het ook is… ik had gewild dat ik dit eerder had gedaan, want ik draaide ik na een paar maanden al mijn eerste +10k maand.

Maar eerlijk is eerlijk, ik behaalde die hoge omzetten niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Lees: het kostte me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van enkel uurtje-factuurtje werken naar een schaalbaar, hybride bedrijf.

Binnen no-time haalde ik met dit hybride bedrijfsmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren, opschalen en het ontzettend helder hebben van je doelgroep en boodschap.

En dat is precies waar ik je bij wil helpen > het succesvol opzetten én slim laten groeien van je bedrijf, zodat je juist meer vrijheid en omzet gaat krijgen.

Wat anderen zeggen

Social proof OBA
Social proof - Online Business Academy
review cursus creatie blueprint 1

Wat je mag verwachten

Inhoud

Met deze Online Business Academy maken we de vertaalslag van aanrommelen en onzekerheid naar meer omzet en vrijheid! We gaan aan de slag met onder o.a. marketingstrategieën, mindset, salesgeheimen en zoveel meer. Deze academy is dus zowel geschikt voor starters als ondernemers die al even bezig zijn, maar die hun bedrijf willen laten groeien.

De Online Business Academy is voor dienstverlenende ondernemers, zoals virtual assistants, marketeers, (web)designers, fotografen, copywriters, coaches, kennisondernemers, cursusmakers etc. Succesvol online ondernemen is voor iedereen weggelegd, maar je moet alleen even weten hoe je het ondernemersspel moet spelen.

Per module focussen we ons op een bepaald onderwerp, waar je vervolgens mee aan de slag gaat.

Module 1: Introductie in hybride bedrijf

Voor we de diepte induiken staan we stil bij wat voor bedrijf het beste bij jouw droomleven past. Past een passief inkomen bij je? Of werk je liever veel 1:1?

Module 2: Je why

Door je why helder te hebben, weet je wat jou drijft. Dit zorgt voor passie en inspiratie in je bedrijf en zo gaat je werk nooit vervelen, maar voelt het altijd aan als een hobby.

Module 3: Ideale klant + markt

Leer hoe je beter je ideale klant kunt aanspreken en daardoor ook makkelijker aantrekken, waardoor je alleen nog maar met droomklanten samenwerkt.

Module 4: Strategisch aanbod

Leer je hoe je een strategisch aanbod maakt en verkoopt waardoor klanten er geen nee tegen willen én kunnen zeggen en waardoor ze steeds terugkomen voor meer.

Module 5: Converterend schrijven

Met converterende content wek je sneller vertrouwen op en zegt de klant sneller JA omdat je haar zo goed aanspreekt; ofwel je trekt moeiteloos nieuwe klanten aan!

Module 6: Jouw academy

Speciaal voor de cursusmakers gaan we aan de slag met het maken van een online academy, waarmee je je online cursus geautomatiseerd kunt verkopen.

Module 7: Content creatie

Waar haal je al je inspiratie vandaan? Hoe kun je content verzamelen en vervolgens gaan samenvoegen in een overzichtelijke les/module? Hoe kun je je video editten en hoe zorg je ervoor dat je website niet te traag wordt door alle video’s?

Module 8: Het meeste uit je bonussen halen

Hoe kun je ervoor gaan zorgen dat je bonussen je nog iets extra’s opleveren? Of hoe zorg je ervoor dat mensen overstag gaan, puur en alleen door de bonus die je aanbiedt?

Module 9: Prijzen bepalen en pitchen

Leer je hoe je vol zelfvertrouwen je prijzen kunt bepalen en hoe je jezelf en je diensten makkelijk kunt verkopen, waardoor klanten JA tegen je aanbod zeggen.

Module 10: Verkopen via je website

Laat nooit meer sales liggen door een super converterende website te hebben. We tacklen alle conversiekillers en zorgen dat jouw leads consistent worden omgezet in klanten.

Module 11: Werken met salesfunnels

Tijd om te gaan automatiseren! De salesfunnel geeft jou meer vrijheid en vrije tijd. Je kunt minder uren gaan werken omdat de funnel al het werk voor je doet.

Module 12: Marketing

SEO, teksten, Google, advertenties en nog veel meer komt aan bod, zodat je zelf niet meer achter klanten aan hoeft te gaan, maar klanten uit zichzelf naar jou toekomen!

Module 13: I love sales

Sales is leuk; niet eng en vervelend. Ik leer je hoe je sales kunt gaan omarmen, waardoor het ook voor jou een van de leukste dingen binnen je bedrijf wordt en waardoor je een JA krijgt in een salesgesprek ipv de standaard ‘ik denk er nog even over na’

Module 14: Werken met pilotklanten

Voordat je daadwerkelijk je dienst of cursus lanceert is het slim om te werken met pilotklanten. Deze klanten ’testen’ jouw online dienst of cursus, waarnaar jij verbeteringen kunt aanbrengen en het nog makkelijker kunt verkopen.

Module 15: Klanten helpen en motiveren

Je wilt natuurlijk dat al je cursisten de cursus helemaal afmaken en het liefst ook geweldige resultaten behalen. Daarom is het belangrijk om ze te helpen en te motiveren. In deze module gaan we daarmee aan de slag.

Module 16: Algemene voorwaarden

Misschien niet het leukste om te doen, maar wel belangrijk! Je zult algemene voorwaarden moeten opstellen voor jouw bedrijf, zodat je in de toekomst geen ‘gedonder’ kunt krijgen.

Module 17: Salesplan

Niets is fijner dan weten dat je de komende maanden gebakken zit qua inkomsten. Daarom gaan we met het salesplan ervoor zorgen dat jij helemaal geen stress meer ervaart.

Module 18: Money mindset

Deze module is ideaal voor ondernemers, omdat we vaak nog een blokkade hebben zitten op het ‘geldstuk’. Deze blokkades gaan we doorbreken zodat jij jouw inkomstenplafond ook kunt gaan doorbreken.

Module 19: Signature methode ontwikkelen

Door een signature methode te ontwikkelen kun je je cursus nog veel gemakkelijker aan de man brengen. In deze bonusmodule gaan we daar lekker op deepdiven, zodat jij jouw eigen signature methode kunt gaan ontwikkelen.

Ben jij net als de andere >2140 cursisten klaar om de stap naar meer vrijheid te zetten?

Dit is jouw moment

Je voelt aan alles dat dit HET moment is om er vol voor te gaan.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het stiekem doodeng, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom groter is dan je angst.

Je staat nog aan het begin van je ondernemersreis, of bent al even bezig maar verlangt naar een slimme manier van werken en meer klanten en omzet uit je bedrijf halen.

Je wilt niet blijven aanrommelen. Je wilt niet zelf het wiel uitvinden. Je wilt het nu meteen goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist hogere omzetten te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt, zodat je zonder geldzorgen kunt leven en werken waar je maar wilt.

En dat is precies waar je in de Online Business Academy mee wordt geholpen!

Dit is jouw moment

Wat anderen zeggen

“De Online Business Academy heeft mij werkelijk ALLE tools gegeven om een goede online training te kunnen maken. Het is helemaal compleet en heeft mij zelfs geholpen om mijn eigen training goed te lanceren!– Saskia Huizer

Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Ik had zelf al de stap gezet om meteen na mijn studie fulltime te gaan ondernemen. Maar met jouw hulp is het gelukt om er daadwerkelijk inkomen uit te halen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!” – Rita Oliveira

Ik kan iedereen aanraden om de academy te volgen. Zeker als je net gestart bent met je eigen bedrijf, zorgt dit programma voor een boost! Je duikt nóg meer de diepte in en zo zijn er straks geen geheimen voor je op het gebied van online ondernemen!” – Karin Mulder

Ik heb mijn laatste baan opgezegd en ben begonnen aan deze cursus! En wauw! Wat heb ik zin om voor mezelf te gaan beginnen, lekker op de tijden wanneer ik dat wil, vanuit thuis of het gezellige cafeetje in het dorp.– Esmee Linders

Investering

Meld je aan

Online Business Academy

Nu slechts €597

✓  Levenslange toegang tot de Online Business Academy

✓  20 modules / 73 lessen vol waarde en tips (t.w.v. €2497)

✓  Downloadbare templates, cheatsheets en werkboeken (t.w.v. €697)

✓  Incl. alle toekomstige updates (t.w.v. €299)

✓  Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen

Online Business Academy

Nu slechts €597

✓  Levenslange toegang tot de Online Business Academy

✓  20 modules / 73 lessen vol waarde en tips (t.w.v. €2497)

✓  Downloadbare templates, cheatsheets en werkboeken (t.w.v. €697)

✓  Incl. alle toekomstige updates (t.w.v. €299)

✓  Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen

Hmmm

Ja, maar …

Ik weet nog niet wat ik als ondernemer wil gaan doen...

In dat geval kan ik je aanraden om Ready For Take-off te volgen. Dit is een online cursus waarin je in een paar modules leert wat bij jou past en waarin je ook leert om echt de knoop door te hakken. 

Deze cursus kost slechts €7 en je kunt je hier aanmelden.

Ik ben al ondernemer... haal ik er dan nog wel genoeg waarde uit?

Als jij al een poosje onderneemt, maar nu nog het gevoel hebt dat het beter kan (omdat je bijvoorbeeld nog niet vol zit met klanten, of omdat je juist minder klanten 1-op-1 wilt helpen en richting een schaalbaar bedrijf wilt gaan met semi-passief inkomen) weet ik zeker dat je genoeg tips en informatie uit de cursus gaat halen waar je mee verder kunt.

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Zo investeer ik zelf jaarlijks ook in meerdere cursussen – op het vlak waar ik zelf ook expert in ben – omdat ik weet dat ik er altijd wel iets van waarde uithaal waarmee ik weer verder kan groeien.

Wanneer kan ik starten?

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de Online Business Academy. Alle modules staan al online en je kunt dus meteen beginnen. Vind je het fijn om alles te bingen? Dat kan. Maar je kunt ook per week een les of module kijken. Alles op je eigen tempo!

Wat houdt de kennisbank precies in?
In de kennisbank vind je 78 verschillende lessen die ingaan op alle basic skills die je als online ondernemer nodig hebt. Denk aan ‘hoe start je met webinars’, ‘hoe maak je een WordPress website’, ‘hoe maak je een logo’ of ‘hoe kun je winstgevend adverteren’ etc.

Tot voor kort werd deze kennisbank los als cursus verkocht voor €997. En nu krijg je dit dus gratis bij de Online Business Academy!

Klik hier voor een korte video waarin ik de uitgebreide kennisbank laat zien.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar kijk er eens anders naar. Kijk eens naar wat het je oplevert in plaats van wat het je kost.

Als jij een vrij leven als online ondernemer kan hebben, is dat dan die eenmalige investering van €597 waard?

Als jij een semi-passieve inkomstenstroom kunt opzetten, zodat je geld kunt verdienen terwijl je reist of slaapt, is dat dan die eenmalige investering van €597 waard?

Als jij je droomleven kan leiden, is dat dan die eenmalige investering van €597 waard?

Plus, als je het in perspectief plaatst valt het alles mee. Je kunt de investering al terugverdienen door twee of drie nieuwe klanten aan te trekken 🙂

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je een succesvol online bedrijf? Wil je meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe wordt het lesmateriaal aangeleverd?

Bijna alle lessen zijn opgenomen als videolessen en leiden jou stap voor stap door het programma. Daarnaast zul je werkboeken, handleidingen en templates gaan tegenkomen. Deze zijn allemaal op de computer te gebruiken, maar je mag ze natuurlijk ook uitprinten.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog gaan komen!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in één keer betalen of (tegen een kleine meerprijs) in 6 maandelijkse termijnen.

Krijg ik een BTW-factuur en is de cursus aftrekbaar?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% btw terugvragen aan de Belastingdienst. Ook kun je de hele investering in de cursus aftrekken als zakelijke kosten.

Heb jij nog een andere vraag, of zit je ergens mee, stuur dan gerust een mail naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

De keuze is aan jou…

M

Blijf je aanmodderen?

Je kunt er namelijk voor kiezen om het allemaal te blijven doen zoals je het al tijden doet. Je kunt zelf blijven Googlen en alles zelf uitvogelen, maar brengt dat je echt dichterbij je dromen en doelen? Gaat dat ervoor zorgen dat je een succesvol online bedrijf van de grond krijgt?

N

Of kies je voor meer vrijheid en inkomen?

In dat geval kies je ervoor om nu in jezelf te investeren, met als grote voordeel dat je er binnenkort al de vruchten van plukt. Na het volgen van de academy weet je namelijk precies hoe je je bedrijf succesvol start en kunt laten groeien, waardoor je zonder geldzorgen je droomleven kunt leven!

Meld je aan

Online Business Academy

Nu slechts €597

✓  Levenslange toegang tot de Online Business Academy

✓  20 modules / 73 lessen vol waarde en tips (t.w.v. €2497)

✓  Downloadbare templates, cheatsheets en werkboeken (t.w.v. €697)

✓  Incl. alle toekomstige updates (t.w.v. €299)

✓  Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen

Online Business Academy

Nu slechts €597

✓  Levenslange toegang tot de Online Business Academy

✓  20 modules / 73 lessen vol waarde en tips (t.w.v. €2497)

✓  Downloadbare templates, cheatsheets en werkboeken (t.w.v. €697)

✓  Incl. alle toekomstige updates (t.w.v. €299)

✓  Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen

Ben jij klaar voor een nieuw leven?

Je staat waarschijnlijk op een keerpunt in leven en het is tijd om nu écht door te pakken en het vrije leven op te zoeken.

Je bent het 9 tot 5 leventje zat en je wilt meer van de wereld zien. Je wilt niet meer gebonden zijn aan 24 vakantiedagen per jaar. En je wilt al helemaal geen spijt krijgen van dat niet hebt geprobeerd om een succesvol online bedrijf op te zetten, waarmee je de vrijheid krijgt om te wonen en werken waar en wanneer je wilt.

Niets houdt jou nog tegen om je droomleven te gaan leven.

Zo ziet mijn leven eruit. En dit is voor jou ook mogelijk.

Er zitten al meer dan 2140 andere cursisten in de online leeromgeving. Ben jij er klaar voor om ook stappen te gaan zetten naar meer vrijheid, omzet en plezier? Meld je aan voor de Online Business Academy.

Niet goed, geld terug.

Dit is wat je krijgt bij de Online Business Academy

Nu slechts €597

✓  Levenslange toegang tot de Online Business Academy

✓  20 modules / 73 lessen vol waarde en tips (t.w.v. €2497)

✓  Downloadbare templates, cheatsheets en werkboeken (t.w.v. €697)

✓  Incl. alle toekomstige updates (t.w.v. €299)

✓  Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen

Ben jij net als de andere >2140 cursisten klaar om de stap naar meer vrijheid te zetten?

Betaling in termijnen is ook mogelijk

Niet goed geld terug
Niet goed geld terug