Bekend van:

Bekend van:

Over Grysilde

Over
Grysilde

Hi, ik ben Grysilde

en ik ben gek op reizen, heerlijk eten en online marketing. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 leventje thuis.

Elke werkdag een wekker zetten, van 9 tot 5 binnen zitten, slechts 24 vakantiedagen per jaar kunnen gebruiken en elke keer weer aftellen naar het weekend of een volgende vakantie…

Ik had het gevoel dat ik elke dag op de automatische piloot stond.

En ergens voelde ik dat er meer was in het leven.

Er moest en zou een gelukkiger leven voor mij zijn weggelegd, want 1 ding wist ik zeker: ik ga dit niet zo blijven doen totdat ik met pensioen mag.

Ik vind ook dat je niet moet leven naar de weekenden en vakanties, maar je moet leven voor elke dag. Elke dag moet een feestje zijn, dus in 2017 gooide ik het roer drastisch om.

Ik startte voor mezelf.

Doodeng vond ik het, want ik gaf hiermee in 1 klap m’n financiële zekerheid op.

Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. Dan wordt de frustratie en pijn van in dezelfde situatie blijven hangen groter dan de angst voor verandering.

Dit resulteerde erin dat ik mijn eigen online bedrijf startte… maar ik wist nog helemaal niet 100% zeker wat ik precies wilde doen met mijn bedrijf. Ik kom namelijk ook helemaal niet uit een ondernemersomgeving, dus het was echt een grote stap.

Maar gelukkig had ik binnen een paar maanden alles waar ik zo naar verlangde.

Mijn inkomen steeg (ik verdiende zelfs veel meer dan in loondienst), ik kon op reis gaan wanneer en hoe vaak ik wilde, ik kon werken waar en wanneer ik wilde én ik deed ook nog eens werk wat ik echt ontzettend leuk vond.

Daarom heb ik er nu mijn missie van gemaakt om meer mensen hiermee te helpen. Het is namelijk ook echt niet zo moeilijk als veel mensen denken. Je moet alleen even weten welke stappen je moet nemen en wanneer.

En… als ik het kan, kan jij het ook!

Over Dutch Digital Nomad

“Vrijheid. Ik had het gevonden.
Dát waar ik zo lang naar had gezocht.”

E-book - De 6 geheimen

Wil je een online bedrijf hebben dat vóór je werkt, zodat je een vrij leven kunt leiden? Laat mij je dan helpen bij het opschalen van je bedrijf, waardoor je een legere agenda kunt creëren en je je inkomstenplafond kunt doorbreken.

Download het gratis e-book: De 6 geheimen om je te onderscheiden als online ondernemer en je bedrijf succesvol te laten groeien – Van uurtje factuurtje naar schaalbaar bedrijf