STRATEGIESESSIE

Bespreek met mij hoe je op een slimme manier kunt opschalen, waardoor je een legere agenda krijgt en tegelijkertijd je inkomstenplafond kunt doorbreken.

Zeg maar bye bye tegen je bullshit excuses en verwelkom de consistente stroom aan klanten!

Let’s do this!

STRATEGIESESSIE

Bespreek met mij hoe je op een slimme manier kunt opschalen, waardoor je een legere agenda krijgt en tegelijkertijd je inkomstenplafond kunt doorbreken.

Zeg maar bye bye tegen je bullshit excuses en verwelkom de consistente stroom aan klanten!

Let’s do this!

BEKEND VAN:

BEKEND VAN:

Je voelt aan alles dat je MEER wilt

Je wilt meer klanten.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer groeien.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt een minder volle agenda. Minder uren werken. Minder stress. Minder ‘leuren’ om klanten. Minder onzekerheid.

Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je wilt niet inleveren op je vrijheid.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Systemen die het werk vóór je doen.

Ik help je om je bedrijf op zo’n manier op te schalen, dat je er een legere agenda voor terugkrijgt, maar je bedrijf wel keihard blijft groeien. Hierbij maken we geen gebruik van pusherige marketingstrategieën, maar gaan we werken op een manier die bij jou past.

In de gratis strategiesessie focussen we ons op…

7

MINDSET

Wat weerhoudt jou ervan om sky high te gaan als online ondernemer? Op welke manieren saboteer jij jezelf? We vegen al jouw belemmeringen van tafel.

7

KANSEN

Waar zie ik op dit moment de grootste kansen voor jou liggen? Waar kun jij mee aan de slag gaan om snel (en goed) te groeien?

7

CONTINUÏTEIT

Niet alleen is het belangrijk om te weten wat je mag doen om te groeien, maar nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat dit consistent zo door blijft gaan?

Doorbreek je inkomstenplafond

Je voelt aan alles dat je meer in huis hebt. Dat je meer klanten kan helpen en een grotere impact kan maken. Je wilt alleen niet nog meer uren gaan werken. Sterker nog: je wilt het liefst een minder volle agenda hebben en tegelijkertijd je inkomstenplafond doorbreken.

Maar weetje wat het mooiste is? Je hoeft helemaal niet harder te werken. Je hoeft niet 10x harder je best te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is slimmer werken. Automatiseren.

En nee, hiervoor heb je geen grote marketingbudgetten nodig. En nee, je hoeft ook geen dingen te doen die niet bij je passen.

Samen gaan we kijken hoe jij je werk slimmer kunt uitvoeren, hoe je je strategieën kunt optimaliseren en hoe je je online bedrijf kunt opschalen.

Plan een gratis strategiesessie in en dan gaan we samen kijken wat er nodig is om jouw bedrijf op te schalen. Daarbij kijken we ook meteen of er een match is, zodat ik je hier persoonlijk (in een 1-op-1 traject) bij kan helpen.

PS. Je zit nergens aan vast. De strategiesessie is 100% vrijblijvend.

Let op: De strategiesessie is niet voor iedereen geschikt. Het past bij je als je…

✓ een inkomen hebt van minimaal €2.000,- per maand

✓ een dienstverlenende ondernemer bent (dus geen webshopeigenaar) en je al minimaal een half jaar bezig bent

✓ flink wilt groeien qua omzet, zonder daarvoor je vrijheid en vrije tijd op te geven

Let op: Als je een strategiesessie aanvraagt betekent dat niet dat die sowieso gaat plaatsvinden. Elke aanvraag wordt persoonlijk beoordeeld om te kijken of we een match zijn.

Strategiesessie inplannen

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan het online lesmateriaal gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden coaching had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.

Tamara Belt

1-op-1 coaching

review cursus creatie blueprint 2
review cursus creatie blueprint 1

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft. Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!

Karin Mulder

1-op-1 coaching

Grysilde is een nuchtere, gestructureerde en gepassioneerde business coach en sparringspartner. Ze tuned in op je wensen en behoeften, maakt een gestructureerd plan van aanpak en helpt je bij al je vragen. Daarnaast stuurt ze je ook aan waar ze dat nodig acht en weet ze van aanpakken. Ik heb onze samenwerking daarom als zeer prettig ervaren!

Gabriella Thurkow

1-op-1 coaching

EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Grysilde…

en ik help ondernemers met het opschalen van hun online bedrijf, waardoor ze een legere agenda kunnen creëren en hun inkomstenplafond kunnen doorbreken.

Mijn eigen ondernemersreis begon in 2017. Destijds had ik echt geen flauw benul van wat ik aan het doen was, maar ik ging wel als een speer.

Niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen drie maanden als freelancer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, het koste me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer werken.

Binnen no-time haalde ik met dit businessmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren en opschalen.

Daar is geen team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad

HMMMM

Ja maar …

Ik ben net gestart met ondernemen. Is 1-op-1 coaching (of een strategiesessie) dan ook geschikt voor mij?

De 1-op-1 coaching en de strategiesessie is voor ondernemers die al een online aanbod hebben, die al klanten hebben en die al actief zijn op social media of via e-mailmarketing. Zij zijn klaar voor next-level succes en hebben een échte ondernemersmindset en vurige ambitie. Als jij nog geen ondernemer bent (of net bent gestart) maar wel grote ambities hebt en bereid bent om flink te investeren in je bedrijf, voel je dan vrij om een strategiesessie in te plannen.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij het inplannen van een strategiesessie?

1-op-1 coaching is niet zomaar voor iedereen weggelegd, net als een strategiesessie. Ik wil er zeker van zijn dat je veel waarde gaat halen uit de sessie (en de eventuele coaching). Dit is de reden waarom ik je van te voren al een paar vragen stel. Ook zullen we tijdens het gesprek kijken of er een match is voor een evenutele 1-op-1 samenwerking.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Waar vindt de strategiesessie (en coaching) plaats?

Zowel de strategiesessie als de coachingsessies vinden altijd online plaats. Dit bespaart ons beiden reistijd en dat helpt weer mee aan het creeren van een legere agenda. Mocht je gecoacht willen worden, dan kunnen we ervoor kiezen om de kick-off sessie live op locatie te doen (maar ook dat is geen must).

Is de strategiesessie echt gratis?

Ja. Het is écht gratis. Wel kijken we tijdens de strategiesessie of we een match zouden zijn voor een vier maanden durend 1-op-1 coachingstraject. Hier staat uiteraard wel een investering tegenover, mocht je daar behoefte aan hebben.