VIP-TRAJECT

Wil je op alle fronten gecoacht worden? Profiteer dan van een hoge korting door voor het VIP-traject te gaan. Dan krijg je een jaar lang 1-op-1 coaching, ga je mee op workation naar Bali, krijg je toegang tot alle online cursussen en programma’s (incl. live Q&A sessies) én twee live VIP-dagen.

HERKEN JE DIT?

Jij bent…

N

… een enthousiaste ondernemer (of ondernemer to be), maar je weet niet hoe je moet beginnen of verder moet groeien

N

… iemand die graag een accountabilitypartner heeft en af en toe een schop onder de kont nodig heeft

N

… iemand die hulp nodig heeft bij het laten uitkomen van zijn/haar dromen

MAAR WIL JE DIT?

Jij wilt…

N

… vanuit zelfvertrouwen en zonder belemmeringen ondernemen

N

… meer vrijheid creëren en tegelijkertijd een hoger inkomen genereren

N

… in een jaar tijd een transformatie doormaken waar je U tegen zegt

VOLG JE ONDERNEMERSHART

Ken je het gezegde “Doen waar je blij van wordt”? Vast wel. Dit is niet alleen belangrijk in je persoonlijke leven, maar ook in het bedrijfsleven. Er is namelijk geen super succesvolle ondernemer te vinden die niet blij wordt van datgene wat hij/zij doet. Dit is dan ook het eerste waar je bij moet stilstaan als je ondernemer bent. Doe jij wel echt datgene waar jij ultiem gelukkig van wordt?

Waarschijnlijk heb je ook al flink wat tijd gestoken in het onderzoeken van hoe je je bedrijf kunt opzetten of hoe je verder kunt groeien met je eigen onderneming… Maar je komt er niet helemaal uit. Je wilt een hoger inkomen genereren, zonder daarop in te leveren op de vrijheid die je hebt als ondernemer. Want de reden waarom jij bent gaan ondernemen is omdat jij (hoogstwaarschijnlijk) verlangde naar meer vrijheid.

Je bent nu op het punt aangekomen dat je twee kanten op kunt gaan. Je kunt kiezen voor de bekende en veilige weg die resulteert in dat je alles zelf blijft ‘uitvogelen’ en waarbij je veel tijd kwijtraakt aan het uitzoeken van hoe je succesvol kunt ondernemen… Of je kiest voor de weg die ervoor zorgt dat je in een korte periode alle handvaten krijgt toegereikt waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Ben jij al op dit punt aanbeland? Zie jij als ondernemer in dat het investeren in een coach je geen geld kost, maar op de lange termijn juist geld oplevert? Dan ben je klaar om het coachingstraject in te gaan en dan kan ik je helpen.

Ik sta elke dag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je mag mij teksten en advertenties toesturen voor feedback en ga zo maar door. Ik ben gedurende een jaar lang jouw coach én sparringspartner. Samen gaan we ervoor zorgen dat je vol enthousiasme en vertrouwen je bedrijf flink laat groeien.

Wie gaat jou coachen?

Een paar jaar geleden maakte ik voor mezelf de switch van werknemer naar ondernemer. Ik had al een paar jaar in de online marketing gewerkt en deze skills kon ik verder gaan ontwikkelen als ondernemer. Dit ging met ups-and-downs en meerdere trial-and-errors. Niet echt leuk natuurlijk als je start met ondernemen, maar daardoor weet ik nu wel precies wat wel en niet werkt.

In mijn ondernemersjaren kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dit ‘perfecte leventje’ heb weten op te bouwen. Dit is de ommekeer in mijn ondernemerspad geworden. Ik begon mensen uit te leggen hoe ze, net als ik, online geld konden gaan verdienen, wat uiteindelijk resulteerde in de Dutch Digital Nomad Academy. Doordat de cursussen als warme broodjes over de toonbank gingen, werd het aantal cursisten (en hun bijbehorende vragen) steeds groter.

Ik kreeg vragen over ondernemen an sich, mindset, strategie, bedrijfsgroei en ga zo maar door. Al deze leuke vragen hebben ertoe geleid dat ik steeds meer de drive begon te voelen om mensen persoonlijk te gaan helpen. Ervoor te zorgen dat ze meer omzet gaan draaien, dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze een groter vertrouwen krijgen in zichzelf en hun bedrijf.

Ik zal je dus niet ‘gewoon’ de trucs leren om je bedrijf te laten groeien, maar ik zal er alles aan doen om je te helpen succesvol te worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij van een enthousiaste freelancer gaat groeien naar een zelfverzekerde ondernemer.

Ik geloof erin dat jouw bedrijf je niet alleen geld moet opleveren, maar ook voldoening en vrijheid.

WAT ANDEREN ZEGGEN

1-op-1 coaching Tamara Belt recensie

Tamara Belt
www.tamarabelt.nl

“Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen. Ik zei mijn baan op en kreeg 3 maanden lang 1-op-1-coaching. Ze stelde een plan op maat op en ik mocht alle cursussen volgen. Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan de online cursussen gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik vond het stiekem jammer dat de coaching eindigde, omdat ik zo onze calls altijd erg gezellig waren. Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.”

INCLUSIEF

Wat je mag verwachten

Je kunt het VIP-traject zien als het ultieme pakket om keihard je bedrijf – en jezelf – te ontwikkelen. Je krijg namelijk een jaar lang 1-op-1 coaching, gaat mee op een onvergetelijke workation naar Bali, neemt deel aan de live sessies van het Boost Your Business programma en krijgt toegang tot AL het online lesmateriaal van Dutch Digital Nomad. Daarnaast hebben we ook nog twee live VIP-dagen waarbij we een complete dag gaan werken aan jou en jouw bedrijf!

We gaan dus een jaar lang intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Dit traject wordt ook helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en het is een traject op maat.

Kort samengevat krijg je:

Kick-off sessie

Tijd voor een uitgebreide kennismaking en om eens goed in jouw bedrijf te duiken. Waar kan jij de komende tijd hulp bij gebruiken?

Persoonlijk plan op maat

Je krijgt een persoonlijk maatplan dat past bij jouw wensen en behoeften. Op deze manier leer jij de lessen die je nodig hebt om te groeien.

Toegang tot al het online lesmateriaal

Je krijgt levenslang toegang tot al het lesmateriaal van de Dutch Digital Nomad Academy (dit heeft een totale waarde van maar liefst €4972,-)

Een jaar lang 1-op-1 coaching

Elke twee weken krijg je online privé coaching! Zo gaan we ontzettend grote stappen zetten in jouw bedrijf en ‘verslappen’ we geen moment.

Fulltime reizen - Dutch Digital Nomad-01

Je gaat mee op workation naar Bali

Jaaaa! Het hoogtepunt van het jaar breekt aan, want je gaat mee op een onvergetelijke workation naar Bali! Maak je klaar voor grote doorbraken!

Motivatie en productiviteit - Dutch Digital Nomad

2 live VIP-dagen

Tijdens deze twee live VIP-dagen gaan we een volledige dag keihard aan het werk samen. We gaan werken aan zowel jou als jouw bedrijf.

Boost your business programma 3

Live Q&A sessies van BYB

Ook mag je deelnemen aan alle online Q&A sessies van het Boost Your Business programma. Zo leer je ook ontzettend veel van vragen die anderen stellen.

Boost your business programma

24/7 communicatieplatform

Kom je ergens even niet uit? Laat het me dan weten. Via het communicatie-platform kun je me 24/7 al je vragen stellen, waardoor ik je snel verder kan helpen.

Boost your business programma

Online mastermind groep

Tevens krijg je toegang tot een mastermind groep van like-minded ondernemers waarin je met elkaar kunt sparren.

STEL JE EENS VOOR DAT …

N

… je helemaal jezelf kan zijn en met een oprecht gevoel jezelf ‘durft’ te verkopen

N

… je een jaar lang een ‘coach on call’ hebt die je alles mag vragen (vraag om feedback, spar over nieuwe ideeën etc.)

N

… je na dit jaar een ijzersterk bedrijf hebt staan wat alleen nog maar meer zal groeien

N

… je bedrijf zo lekker gaat groeien dat je er eigenlijk mensen bij moet aannemen

N

… er geen droom meer te klein is voor jou. “Wat nou €50.000 omzet? Ik ga voor veel meer!”

N

… je inkomen weet te genereren op manieren die je nog niet voor mogelijk had gehouden

N

… je in een handomdraai je leads kunt omzetten in sales

N

… je jouw klanten en hun koopgedrag door en door kent, waardoor je nooit meer om inkomen verlegen zit

VIP-TRAJECT

Totale waarde

JAAR LANG 1-OP-1 COACHING t.w.v. €9188,-

Met het persoonlijke maatplan en de 1-op-1 coaching ga jij snel grote sprongen maken.

WORKATION NAAR BALI t.w.v. €10.219,-

Tijdens deze onvergetelijke workation zullen er veel doorbraken komen.

TWEE LIVE VIP-DAGEN t.w.v. €1794,-

We gaan twee volledige dagen werken aan jou en jouw bedrijf, op een locatie naar keuze.

LIVE Q&A SESSIES t.w.v. €2054,-

Schuif aan tijdens elke Q&A sessie van het Boost Your Business programma.

AL HET ONLINE LESMATERIAAL
t.w.v. €4972,-

Levenslang toegang tot al het online lesmateriaal incl. tools, werkboeken etc.

24/7 VRAGEN STELLEN t.w.v. €2268,-

Heb je vragen? Stel ze! Ik beantwoord ze op werkdagen binnen 24 uur.

Dutch Digital Nomad - online cursussen en coaching - eigen bedrijf beginnen 3

INVESTERING

€14.997,- exclusief BTW.

Betaling in 6 termijnen van €2579,- excl. BTW, of
12 termijnen van €1289,- excl. BTW is ook mogelijk.

Als je met mij gaat samenwerken heb je een jaar lang een ‘coach on call’ en kan ik je overal bij helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

HMMMM

Ja maar …

Wanneer start het VIP-traject?

De startdatum is altijd in overleg. Eerst gaan we kijken of we een goede match zijn en of we de samenwerking willen starten. Vervolgens prikken we dan samen een startdatum.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij het aanvragen van een kennismaking?

Het VIP-traject is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat wij een goede match zijn en dat het VIP-traject goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit is de reden waarom ik je een paar vragen stel. In het gratis – en vrijblijvend – kennismakingsgesprek gaan we er vervolgens achterkomen of we de samenwerking gaan starten.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoe vinden de kick-off en de coachingsmomenten plaats?

Zowel de kick-off sessie als de andere coachingsmomenten vinden online plaats. Via Google Meet gaan we lekker videobellen en stomen we jou klaar voor succes!

De live VIP-dagen vinden wel in real life plaats, op een leuke locatie die we samen uitkiezen. In overleg prikken we hier geschikte datums voor.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kan de €14.997,- excl. BTW in één keer voldoen, of je kunt ervoor kiezen om zes termijnen van €2579,- excl. BTW te betalen, of twaalf termijnen van €1289,- excl. BTW.

Krijg ik een BTW-factuur?

Ja! Nadat je de betaling hebt gedaan ontvang je per mail een factuur. Op deze manier kun je de 21% BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

KENNISMAKING AANVRAGEN

Vul het onderstaande formulier in en dan plannen we een gratis – en vrijblijvend – kennismakingsgesprek in.

9 + 4 =