Virtual Assistant Skills

De Virtual Assistant Skills Cursus is perfect voor iedereen die Virtual Assistant wil worden. In deze cursus worden de meest gevraagde en populaire skills behandeld van A tot Z. Voor je het weet hark je een mooi inkomen binnen als VA!

Introductie

Is dit iets voor jou?

R

Wil jij de skills hebben die jou de vrijheid geven om te werken waar je maar wilt?

R

Wil je niet meer van 9.00 tot 17.00 uur werken voor een baas?

R

Vind je marketinggerichte werkzaamheden leuk?

Dan past de Virtual Assistant Skills Cursus perfect bij jou!

Volledige vrijheid

Wat als jij de skills van een VA zou hebben?

Vrijheid

Wat als jij de skills van een VA zou hebben?

Dan zou jij jouw werk locatie onafhankelijk uit kunnen voeren, terwijl je een nomadisch leven leidt en volop kunt reizen (of natuurlijk lekker vanuit huis in Nederland kunnen werken). En dat terwijl er gewoon geld binnenkomt op jouw bankrekening!

Ben jij een reiziger in hart en nieren? Wat dacht je dan van een paar uurtjes werken met uitzicht over zee, tussendoor een uurtje snorkelen en rond 16.00 uur ’s middags alweer stoppen met werken? Het klinkt zo onhaalbaar, maar dat is het niet!

In deze cursus ga ik jou leren hoe je als Virtual Assistant een inkomen kunt genereren van over heel de wereld. Zo had ik zelf al binnen 2 maanden tijd een maandinkomen van €3.000,- gegenereerd! En dat allemaal vanachter mijn laptop vandaan, zonder vaste werkplek.

Klinkt dit je bekend in de oren?

R

Je gaat niet meer met plezier naar jouw 9-5 kantoorbaan of je bent toe aan verandering

R

Je hebt het idee dat je niet de juiste skills bezit om een Virtual Assistant te worden of dat je er nog meer over moet leren voordat je echt voor jezelf aan de slag kunt gaan

R

Je hebt al de juiste skills in huis, maar hoe ga ik hier nu werk van maken?

R

Je vindt het leuk om marketinggerichte werkzaamheden uit te voeren en je vindt het leuk om strategisch bezig te zijn

Herken jij hier iets van jezelf in? Dan ben je op de juiste plek!

Even dagdromen

Beeld je leven eens zo in:

Dagdromen

Beeld je leven eens zo in:

R

Je beheerst de meest gevraagde VA skills en je barst van het zelfvertrouwen

R

Je bent eigen baas en kunt jouw werkdag indelen zoals je wilt

R

Je verdient geld door werk te doen waar je ook echt blij van wordt

R

Je hebt volledige vrijheid om te gaan waar je wilt > ga jij vanuit huis werken of komt er binnenkort een leuke reis aan?

R

Je kunt je laptop openklappen op het strand (of een andere prachtige plek) om een paar uurtjes te werken

De Virtual Assistant Skills Cursus

De Virtual Assistant Skills Cursus is perfect voor iedereen die de skills wil leren die een Virtual Assistant nodig heeft om ingehuurd te worden voor leuke klussen. In deze cursus worden de meest gevraagde en populaire skills behandeld van A tot Z.

Voor je het weet tik je een enkele reis Bali, Thailand of Mexico (of een andere topbestemming!) op de kop en zet jij de eerste stappen in jouw verdere leven als digital nomad!

Met de Virtual Assistant Skills Cursus maak je een vliegende start in jouw nieuwe carrière als VA. De cursus gaat ook perfect samen met de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus, waarin je alle ins en outs te weten komt over hoe je een bedrijf opstart, hoe je klanten werft & véél meer!

Wacht niet langer en ga net als vele anderen het avontuur aan als digital nomad!

Wat is inclusief?

We gaan aan de slag met deze modules

Inclusief

We gaan aan de slag met deze modules

Module 1: Facebookcommunity

Een inspirerende community waarin je al je vragen kwijt kunt en waarin je elkaar kunt helpen bij zaken betreffend online werken en volop reizen! 

Module 2: Motivatie en productiviteit

We gaan aan de slag met hoe je jouw motivatie on point kunt houden en hoe je super productief kunt werken, waar je je laptop dan ook maar mag openklappen.

Module 3: Realiseerbare doelen stellen

Ik laat je kennismaken met een super fijne projectmanagement tool en leer je hoe je doelen kunt stellen op de lange, en korte termijn zodat jij al je doelen gaat bereiken.

Module 4: Social media management

We duiken in de verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest. Welke doelgroep vind je op welk kanaal? En hoe kun je het maximale uit deze social media kanalen halen?

Module 5: E-mailmarketing

E-mailmarketing is KEY! Ik laat je zien hoe je verschillende lijsten aanmaakt, hoe je nieuwe leads kunt genereren, hoe je een nieuwsbrieftemplate maakt en hoe je een nieuwsbrief kunt versturen.

Module 6: Webinars en workshops

Vraag jij je af wat je aan webinars en workshops hebt en hoe kun je ze voor jouw bedrijf, of het bedrijf van je klant, kunt gaan inzetten? Dat ga ik je allemaal leren in deze module.

Module 7: WordPress website bouwen

We bespreken de belangrijkste must-haves voor een website en ik laat je zien hoe je een website technisch kunt opzetten, hoe je de website kunt designen en hoe je jouw e-mailmarketing kunt koppelen aan de website.

Module 8: De perfecte landingspagina

Ik leer je welke soorten landingspagina’s er zijn, hoe je het beste de landingspagina kunt indelen zodat je een hogere conversie behaalt en hoe je daadwerkelijk een landingspagina kunt opzetten en hoe je die kunt designen.

Module 9: Check-out pagina's

Een check-out pagina is ontzettend belangrijk, want zonder check-out zijn er geen sales! Ik laat je meerdere mogelijkheden zien en we gaan PayPal, Mollie en PayPro koppelen aan een check-out pagina.

Bonus

En je krijgt een paar extra’s

Bonus #1

In deze bonusmodule laat ik je zien hoe je een interactieve PDF kunt maken. Ideaal voor bijv. het maken van een werkboek.

Bonus #2

Haal het optimale uit Google Drive. Werk samen met klanten, beveilig bepaalde documenten en meer!

Geheime bonusmodule!

Je krijgt toegang tot een super waardevolle, geheime bonus module als je jouw mening achterlaat over de cursus!

Enkele recensies

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

Luciënne

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Leuke en nuttige cursus! Ik ben weer een stapje verder gekomen om mijn droom te verwezenlijken!

Karin

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

Laura

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Duidelijk verteld en duidelijk uitgelegd. Alles wat is uitgelegd kun je makkelijk zelf in de praktijk brengen. Weet je het niet meer? Dan kun je altijd de modules als naslagwerk gebruiken.

Ellen

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Het is een cursus die een beginner goed wegwijs maakt in de wereld van een VA. Grysilde geeft goede en duidelijke uitleg en motiveert. Zelfs een eigen website maken wordt een fluitje van een cent.
Maddy

Virtual Assistant Skills Cursus

Hoewel ik al enige tijd als marketeer aan het werk ben, heb ik veel kunnen opsteken van de cursussen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn sterke punten en waar ik naartoe wil streven als ZZP'er.

Liesa

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

Sarina

Web (Design) Skills + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

Kimberly

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Wil jij dit ook?

Voor wie?

Is deze cursus geschikt voor jou?

Deze VA Cursus past perfect bij jou als jij:

R

Een passie hebt voor Virtual Assistant taken (ofwel: houdt van strategisch denken, uitvoeren van taken zoals social media management en e-mailmarketing)

R

De wereld rond wil reizen en tegelijkertijd je geld wilt verdienen met werk wat je écht leuk vindt

R

Wilt stoppen met het werken voor jouw baas in het saaie 9-5 kantoorbaantje en je eigen bedrijf wilt opzetten

Deze VA Cursus past niet bij je als je al een goedlopend Virtual Assistant bedrijf hebt of als je geen tijd wilt investeren in de cursus (want je gaat er aardig wat tijd in steken als je alles wilt leren!).

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang inclusief alle updates die in de toekomst uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of school bijvoorbeeld.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je juist meer geld gaan opleveren.

Ik wil de cursus volgen vanuit mijn huidige baan. Kan mijn werkgever de cursus betalen?

Yes, dat kan. Vaak wil een werkgever hiervoor een factuur ontvangen, dus stuur gerust een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kan ik een factuur maken voor jouw werkgever.

Hoe wordt de online cursus aangeleverd?

De cursussen zijn opgenomen als video en leiden jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden.

Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?

Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit gelijk te doen, maar daardoor leer je de skills wel sneller.

Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Maar je kunt er ook voor kiezen om gratis aan de slag te gaan met Mailchimp.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Deze is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een klant.

In de design programma’s maken we veel van de programma’s uit de Adobe Creative Suite, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. (Tip: als je nog student bent kun je vaak korting krijgen!)

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?

Dat verschilt ontzettend per persoon. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Sommigen zijn binnen 3 dagen al klaar, anderen nemen er een maand de tijd voor.

Ik wil alle cursussen volgen. Met welke kan ik het beste beginnen?
Goede vraag! Ik raad altijd aan om eerst de Virtual Assistant Skills Cursus of de (Web) Design Skills Cursus te volgen voordat je aan de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus begint.

Voordat je echt je bedrijf kunt starten is het handig als je de VA- of design skills al beheerst. In de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus leer ik je vervolgens hoe je al die skills in de praktijk kunt brengen.

Krijg ik na afronding een certificaat?

Jazeker! Laat het me vooral weten wanneer jij de losse module(s) of online cursus(sen) hebt voltooid. Ik kijk het dan voor je na en vervolgens ontvang je een certificaat.

Prijs

Schrijf je nu in!

Is een complete cursus te uitgebreid voor je, of past het momenteel nog niet binnen je budget? Bekijk dan eens de losse modules van Dutch Digital Nomad. Je kunt met de losse modules namelijk zelf een cursus samenstellen.