(Web) Design Skills

De (Web) Design Skills Cursus is perfect voor iedereen die grafisch designer of web designer wil worden. In deze cursus worden de meest gevraagde en populaire skills behandeld van A tot Z. Voor je het weet hark je een mooi inkomen binnen als designer!

Introductie

Is dit iets voor jou?

R
Wil jij de skills hebben die jou de vrijheid geven om te werken waar je maar wilt?
R

Wil je niet meer van 9.00 tot 17.00 uur werken voor een baas?

R

Wil je je creatieve ei kwijt kunnen in het werk dat je doet?

Dan past de (Web) Design Skills Cursus perfect bij jou!

Volledige vrijheid

Wat als jij de skills van een designer zou hebben?

Vrijheid

Wat als jij de skills van een designer zou hebben?

Dan zou jij jouw werk locatie onafhankelijk uit kunnen voeren, terwijl je een nomadisch leven leidt en volop kunt reizen (of lekker vanuit huis kunt werken in Nederland). En dat terwijl er gewoon geld binnenkomt op jouw bankrekening!

Wat dacht je van een paar uurtjes werken met uitzicht over zee, tussendoor een uurtje snorkelen en rond 16.00 uur ’s middags alweer stoppen met werken? Het klinkt zo onhaalbaar, maar dat is het niet!

In deze cursus ga ik jou leren hoe je als (Web) Designer een inkomen kunt genereren van over heel de wereld. Zo had ik zelf al binnen 2 maanden tijd een maandinkomen van €3.000,- gegenereerd! En dat allemaal vanachter mijn laptop vandaan, zonder vaste werkplek.

Klinkt dit je bekend in de oren?

R

Je gaat niet meer met plezier naar jouw 9-5 kantoorbaan of je bent toe aan een verandering

R

Je hebt het idee dat je niet de juiste skills bezit om een (Web) Designer te worden of dat je er nog meer over moet leren voordat je echt voor jezelf aan de slag kunt gaan

R

En als je denkt dat je de juiste basis al hebt… maar hoe moet je het nu verder aanpakken?

R

Je hebt een passie voor design, kleuren en patronen en bent visueel ingesteld

Herken jij hier iets van jezelf in? Dan ben je op de juiste plek! 

Even dagdromen

Beeld je leven eens zo in:

Dagdromen

Beeld je leven eens zo in:

R

Je beheerst de meest gevraagde design skills en je barst van het zelfvertrouwen

R

Je bent eigen baas en kunt je werkdag indelen zoals je dat zelf wilt

R
Je verdient geld door het werk te doen wat je ontzettend leuk vindt
R
Je hebt volledige vrijheid om te gaan waar je wilt
R
Je kunt je laptop openklappen op het strand (of een andere prachtige plek) om een paar uurtjes te werken

De (Web) Design Skills Cursus

De (Web) Design Skills Cursus is perfect voor iedereen die de skills wil leren die een designer nodig heeft om ingehuurd te worden voor leuke klussen. In deze cursus worden de meest gevraagde en populaire skills behandeld van A tot Z.

Voor je het weet tik je een enkele reis Bali, Thailand of Mexico (of een andere topbestemming!) op de kop en zet jij de eerste stappen in jouw verdere leven als digital nomad!

Met de (Web) Design Skills Cursus maak je een vliegende start in jouw nieuwe carrière als (web) designer. De cursus gaat ook perfect samen met de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus, waarin je alle ins en outs te weten komt over hoe je een bedrijf opstart, hoe je klanten werft & véél meer!

Wacht niet langer en ga net als vele anderen het avontuur aan als digital nomad!

Wat is inclusief?

Het volgende zit bij de cursus inbegrepen

Inclusief

Het volgende zit bij de cursus inbegrepen

Module 1: Facebookcommunity

Een inspirerende community waarin je al je vragen kwijt kunt en waarin je elkaar kunt helpen bij zaken betreffend online werken en volop reizen! 

Module 2: Motivatie en productiviteit

We gaan aan de slag met hoe je jouw motivatie on point kunt houden en hoe je super productief kunt werken, waar je je laptop dan ook maar mag openklappen.

Module 3: Realiseerbare doelen stellen

Ik laat je kennismaken met een super fijne projectmanagement tool en leer je hoe je doelen kunt stellen op de lange, en korte termijn zodat jij al je doelen gaat bereiken.

Module 4: Introductie grafisch design

Ik leer je alle must-knows voor een startend designer en we duiken in de wereld van kleurgebruik, lettertypes en lay-outs.

Module 5: Adobe Creative Suite

We gaan aan de slag met Photoshop, Illustrator en Indesign en leggen daarmee de perfecte basis voor jouw design carrière.

Module 6: Moodboards maken

Waarom is een moodboard zo belangrijk en hoe kun je er een maken? Daar gaan we in deze module mee aan de slag (inclusief handige templates!)

Module 7: Logo ontwerpen

Waarom moet elk bedrijf een logo hebben? En hoe kies je de juiste kleuren, patronen en lettertypes? En hoe maak je dan daadwerkelijk een logo? Dat ga ik je allemaal leren in deze module!

Module 8: Branding styleboard en -sheet

Nu is het tijd om een branding styleboard en een branding stylesheet te maken. Ik leer je waarom dit belangrijk is en heb hiervoor een super handig template voor je gemaakt die je kunt gebruiken.

Module 9: Design marketing materialen

Ik vertel je over de belangrijkste marketing materialen en laat je zien hoe je ze vervolgens kunt ontwerpen (incl. handige mock-ups!). Design de mooiste e-books, visitekaartjes en portfolio items.

Module 10: Social media graphics

Ik teach je hoe je graphics kunt ontwerpen die goed converteren in social media advertenties en hoe je ze kunt gaan gebruiken in social media posts.

Module 11: WordPress website designen

In deze module laat ik je zien hoe je een WordPress website mooi kunt aankleden en hoe je een design kunt voorstellen aan de klant. Ook geef ik je een introductie over hoe je de website technisch opzet.

Bonus

En je krijgt een paar extra’s

Bonus #1

In deze bonusmodule laat ik je zien hoe je een killer portfolio kunt maken waardoor jij snel je eerste klanten gaat binnenhalen.

Bonus #2

Haal het optimale uit Google Drive. Werk samen met klanten, beveilig bepaalde documenten en meer!

Geheime bonusmodule!

Je krijgt toegang tot een super waardevolle, geheime bonus module als je jouw mening achterlaat over de cursus!

Enkele recensies

Het is echt een geweldige cursus die je alle handvaten toereikt om te kunnen beginnen als Digital Nomad. Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die graag als Digital Nomad aan de slag wilt!

Luciënne

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Leuke en nuttige cursus! Ik ben weer een stapje verder gekomen om mijn droom te verwezenlijken!

Karin

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Ik kan deze cursus iedereen aanraden! Ik heb er persoonlijk ontzettend veel tips en informatie uit gehaald en het fijne is dat je na afronding ook alle modules nogmaals kunt terugkijken wanneer je wilt.

Laura

Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Duidelijk verteld en duidelijk uitgelegd. Alles wat is uitgelegd kun je makkelijk zelf in de praktijk brengen. Weet je het niet meer? Dan kun je altijd de modules als naslagwerk gebruiken.

Ellen

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Het is een cursus die een beginner goed wegwijs maakt in de wereld van een VA. Grysilde geeft goede en duidelijke uitleg en motiveert. Zelfs een eigen website maken wordt een fluitje van een cent.
Maddy

Virtual Assistant Skills Cursus

Hoewel ik al enige tijd als marketeer aan het werk ben, heb ik veel kunnen opsteken van de cursussen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn sterke punten en waar ik naartoe wil streven als ZZP'er.

Liesa

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Ik heb heel veel aan deze cursussen gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

Sarina

Web (Design) Skills + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

De onderwerpen worden duidelijk en op een makkelijke manier toegelicht. Hierdoor kan een beginner zich verdiepen in de wereld van design, marketing en social media.

Kimberly

Virtual Assistant Skills Cursus + (Web) Design Skills Cursus + Fulltime Reizen en Online Werken Cursus

Wil jij dit ook?

Voor wie?

Is deze cursus geschikt voor jou?

Deze (Web) Design Skills Cursus past perfect bij jou als jij:

R

Een passie hebt voor design, kleuren, patronen en visueel bent ingesteld

R
De wereld rond wil reizen en tegelijkertijd je geld wilt verdienen met werk wat je écht leuk vindt
R
Wilt stoppen met het werken voor jouw baas in het saaie 9-5 kantoorbaantje en je eigen bedrijf wilt opzetten

Deze (Web) Design Cursus past niet bij je als je al een online design studio hebt, al werk genereert als designer of als je geen tijd wilt investeren in de cursus (want je gaat er aardig wat tijd in steken als je alles wilt leren!).

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik gebruik maken van het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang inclusief alle updates die in de toekomst uit gaan komen! Je kunt de cursussen hierdoor in je eigen tempo volgen. Wel zo handig als je de cursus wilt volgen naast jouw huidige baan of school bijvoorbeeld.

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je juist meer geld gaan opleveren.

Ik wil de cursus volgen vanuit mijn huidige baan. Kan mijn werkgever de cursus betalen?

Yes, dat kan. Vaak wil een werkgever hiervoor een factuur ontvangen, dus stuur gerust een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl en dan kan ik een factuur maken voor jouw werkgever.

Hoe wordt de online cursus aangeleverd?

De cursussen zijn opgenomen als video en leiden jou stap voor stap door alle processen heen. Daarnaast worden er gratis templates en werkbestanden aangeleverd die je kunt downloaden.

Kan ik de cursus ook op mijn tablet of smartphone volgen?

Dat kan, maar ik adviseer het te doen op een laptop of desktop. Bij de videolessen horen namelijk ook templates en werkbestanden waarmee je tijdens de cursus aan de slag gaat. Het is niet verplicht om dit gelijk te doen, maar daardoor leer je de skills wel sneller.

Moet ik ook software aanschaffen als ik de cursus wil volgen?

Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing, dan kan ik het programma van MailBlue aanraden. Maar je kunt er ook voor kiezen om gratis aan de slag te gaan met Mailchimp.

Ga je aan de slag met het bouwen van een website? Dan kan ik je adviseren om het Divi thema aan te schaffen. Deze is immens populair en hier wordt vaak naar gevraagd. Ideaal voor jezelf om een website mee te bouwen, maar ook handig voor wanneer je ermee aan de slag gaat voor een klant.

In de design programma’s maken we veel van de programma’s uit de Adobe Creative Suite, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. (Tip: als je nog student bent kun je vaak korting krijgen!)

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om de cursus te volgen?

Dat verschilt ontzettend per persoon. Het hangt er vanaf hoeveel tijd jij eraan kunt besteden. Sommigen zijn binnen 3 dagen al klaar, anderen nemen er een maand de tijd voor.

Ik wil alle cursussen volgen. Met welke kan ik het beste beginnen?
Goede vraag! Ik raad altijd aan om eerst de Virtual Assistant Skills Cursus of de (Web) Design Skills Cursus te volgen voordat je aan de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus begint.

Voordat je echt je bedrijf kunt starten is het handig als je de VA- of design skills al beheerst. In de Fulltime Reizen en Online Werken Cursus leer ik je vervolgens hoe je al die skills in de praktijk kunt brengen.

Krijg ik na afronding een certificaat?

Jazeker! Laat het me vooral weten wanneer jij de losse module(s) of online cursus(sen) hebt voltooid. Ik kijk het dan voor je na en vervolgens ontvang je een certificaat.

Prijs

Schrijf je nu in!