DOORBREEK JE INKOMSTENPLAFOND
MET EEN ONLINE CURSUS

Door een online cursus aan te bieden, zit er geen plafond meer aan je inkomen. Je kunt zoveel mensen helpen als je wilt en daar zit geen max aan!

Maar… je zet natuurlijk niet zomaar een succesvolle cursus neer. Daar komt het een en ander bij kijken, waaronder het bedenken van een winstgevend cursusidee. Dat is waar het allemaal mee begint.

Schrijf je in voor de gratis mini-cursus en bedenk een winstgevend cursusidee dat perfect aansluit bij jouw passie en expertise… want dan heb je goud in handen!

Lukt het inschrijven niet? En krijg je ook geen mailtje in je spambox? Stuur dan een mailtje naar info@dutchdigitalnomad.nl met daarin je eigen e-mailadres. Ik zal je dan handmatig toegang geven tot de mini-cursus “Een winstgevend cursusidee bedenken”.

BEKEND VAN:

BEKEND VAN:

Sarina review (1)

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad! Grysilde legt alles heel duidelijk uit en motiveert je om er meteen mee aan de slag te gaan.

– Sarina Kist

Review Boost Your Business

Hele leuke en leerzame cursus. Grysilde legt alles duidelijk en uitgebreid uit en mocht je toch nog ergens vragen over hebben tijdens een les, dan is het fijn dat je haar altijd een berichtje kan sturen!

– Nina Teweis

review Cursus Creatie Blueprint - Yolanda

Ik vond het een erg nuttige cursus en het heeft me geholpen de juiste stappen te zetten in mijn bedrijf. Ga vooral zo door, Grysilde.

– Yolanda van Blijvend Gezond

Testimonial Dutch Digital Nomad 2

Grysilde legt alles rustig en duidelijk uit en begint bij de basis, maar durft ook zeker de verdieping op te zoeken.

– Joshua Smit

review cursus creatie blueprint 1
review cursus creatie blueprint 3
review cursus creatie blueprint 2
Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad

WIE GAAT JOU HIERBIJ HELPEN?

Hi, ik ben Grysilde…

… oprichter van Dutch Digital Nomad en de maker van de online cursussen. Ik help mensen om de stap te zetten van een onvervullende 9 tot 5 baan naar een vrij leven als online ondernemer, waarin ze kunnen werken waar en wanneer ze willen. Ofwel: ik wil ze ultieme vrijheid laten ervaren.

Maar ik help ze niet alleen bij het opzetten van een bedrijf, maar ook het opschalen ervan. En weetje wat daar in mijn ogen bij hoort? Een schaalbaar product. Want met een schaalbaar product kun je je inkomstenplafond doorbreken en (semi-)passief inkomen verdienen. Dit zorgt ook meteen voor nog meer vrijheid in je bedrijf en in je leven. Win-win, toch?!

Inmiddels heb ik zelf al drie succesvolle cursussen op de markt gezet waarmee ik 5-figure lanceringen draai… en dit wil ik jou ook leren!

De eerste stap die jij daarvoor kunt zetten is het volgen van mijn gratis mini-cursus “Een winstgevend cursusidee bedenken”.

.