STARTERS
WORKATION BALI

Werk aan je bedrijf, in het paradijs

Wil jij binnenkort een eigen bedrijf gaan opzetten? Of ben je daar al even mee bezig, maar wil je meer groeien? Sluit je dan bij ons aan tijdens de Starters Workation Bali. Deze workation is in het leven geroepen voor mensen zoals jij, mensen die in de startfase zitten van het opzetten van een eigen bedrijf (een jaaromzet van €0,- tot €75.000,-). Samen met een groep like-minded deelnemers (max 10 personen) gaan we keihard aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien. Je zult deelnemen aan verschillende workshops en zult geïnspireerd raken door succesvolle ondernemers die hun verhalen met jou delen.

Dus, kan jij je vinden in een aantal van de onderstaande punten? Dan past deze workation perfect bij jou!

N

Je staat aan het begin van je ondernemerschap (je zet max. €75.000 per jaar om)

N

Je weet niet goed hoe je het maximale uit je bedrijf kunt halen

N

Je hebt vragen als “Hoe zet ik leads om in sales?” en “Hoe bereik ik een hogere jaaromzet?

N

Je wilt geïnspireerd raken om keihard aan de slag te gaan met je eigen bedrijf

N

Je bent toe aan een nieuw avontuur en durft in jezelf te investeren

N

Je wilt van 2021 jouw jaar maken!

Starters Workation Bali

WAT JE MAG VERWACHTEN

Tijdens de workation gaan we natuurlijk keihard aan de slag met het laten groeien van je bedrijf, maar naast de leuke workshops, gastsprekers en presentaties staat er nog veel meer op het programma!

Zo krijg je 1-op-1 coaching tijdens de workation (plus een maand lang coaching NA de workation), waardoor je (ook na de workation) goed aan de slag kunt gaan met jouw bedrijf. 

Ook komt er tijdens de workation een professionele fotograaf langs die met elke deelnemer een personal branding fotoshoot zal doen. Deze foto’s kun je vervolgens gaan gebruiken op je social media kanalen, je website en ga zo maar door.

Daarnaast is er ook voldoende tijd om leuke uitstapjes te maken, waaronder een all-you-can-eat (en drink!) brunch bij Starfish Bloo #goals. En uiteraard heb je ook elke dag een paar uurtjes vrije tijd! Zo kan je op je scooter, die ook bij de workation inbegrepen is, lekker de buurt verkennen.

Als klap op de vuurpaal krijg je ook nog eens levenslang toegang tot al het online lesmateriaal (t.w.v. €6875,-) van Dutch Digital Nomad.

In deze video vertel ik je nog wat meer over de workation en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

WAAROM JE HET NIET MAG MISSEN

Naast dat je tijdens deze workation ontzettend veel zult leren, zul je ook herinneringen maken voor het leven. Je ervaart het echte ‘digital nomad’-gevoel en je bent omringt met andere like-minded ondernemers. Daarnaast ervaar je een soort van luxe vakantie gevoel in onze villa en zul je je smaakpapillen plezieren met al het lekkere eten dat je krijgt.

Door de ervaring die je zult opdoen tijdens de workation, zul je merken dat je drive om lekker hard aan de slag te gaan met je eigen bedrijf wordt vertienvoudigd. Je weet na afloop hoe het is om aan je eigen bedrijf te werken, op een van de mooiste plekken ter wereld. Je zult daarna niet anders meer willen 😉

Plus: na afloop van de workation krijg je nog een maand lang online coaching van mij. Hierbij ben ik een maand lang bereikbaar (zie mij maar als jouw sparringspartner), geef ik jou overal feedback op en zal ik je helpen groeien. Ik help je alle stappen te doorlopen zodat jij een succesvol bedrijf opzet. Daarnaast blijf je ook nog levenslang toegang houden tot al het online lesmateriaal van Dutch Digital Nomad.

Starters Workation Bali foto

DETAILS

Handig om te weten

 • Verblijf in een super luxe villa met privezwembad
 • Ontbijt, lunch en diner op alle dagen van de workation
 • Drinkwater, thee en koffie
 • Personal branding fotoshoot met een professionele fotograaf
 • Leuke uitstapjes, waaronder een all-you-can-eat (en drink!) brunch bij Starfish Bloo
 • Gebruik van een persoonlijke scooter voor in je vrije tijd (neem hiervoor je internationale rijbewijs mee!)
 • Vervoer naar de uitstapjes
 • Presentaties, workshops en sprekers tijdens de workation
 • Toegang tot al het online lesmateriaal van Dutch Digital Nomad
 • Een maand lang online coaching na de workation (op deze manier blijf je ook na de workation nog grote stappen zetten met je nieuwe bedrijf)
 • Transfers tussen de luchthaven op Bali en de villa waarin we verblijven (alleen geldig op de standaard aankomst- en vertrekdag)
 • Extra eten en drinken wat niet bij de workation inbegrepen is
 • Activiteiten die je onderneemt in je vrije tijd
 • Tips/fooien ter plaatse
 • Retourvlucht naar Bali
 • Eventuele hotelovernachting voor en na de workation (voor als je er nog een paar dagen Bali aan vast wilt plakken bijvoorbeeld)

De 9-daagse Starters Workation Bali vindt plaats van 1 t/m 9 december 2021. Op 1 december kun je inchecken in de villa en op 2 december gaan we ’s ochends volle bak aan de slag! Op 9 december zullen we rond het middaguur uitchecken.

TOTALE WAARDE VAN DE WORKATION

 • Levenslang toegang tot al het online lesmateriaal t.w.v. €6875,-
 • Een all inclusive verblijf in een superluxe villa t.w.v. €1750,-
 • Coaching, lessen en gastsprekers tijdens de workation t.w.v. €7176,-
 • Professionele branding fotoshoot t.w.v. €950,-
 • Leuke uitstapjes en scootergebruik t.w.v. €250,-

= een totale waarde van €17.001,- … MAAAAR jij betaalt veel minder! Je gaat al mee op workation voor €3385,- excl btw.

De facturen worden zakelijk opgemaakt, wat betekent dat je de investering kunt aftrekken als bedrijfskosten! 🙂

Als je je aanmeldt voldoe je sowieso een aanbetaling van €750,- excl. btw. Hiermee verzeker je jezelf van een plekje in de groep. Je kunt er ook voor kiezen om direct het hele bedrag te betalen bij aanmelding. Vind je dit een te grote hap uit je portemonnee? Dan kun je ervoor kiezen om het restantbedrag in 3, 6 of 12 termijnen te betalen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik vind het een vrij grote investering...

Dat begrijp ik wel. ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. Maar probeer de uitspraak “those who pay, pay attention” te begrijpen. Zodra jij investeert in jezelf of je bedrijf, ga je er ook beter je best voor doen en zul je zien dat het het geld waard is.

Daarnaast kost het je op de korte termijn geld, maar op de lange termijn zal het je VEEL MEER geld gaan opleveren.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je dient wel een aanbetaling te voldoen van €1250,-, maar het restantbedrag kan in termijnen worden betaald. Je kunt bij de aanmelding kiezen om het restantbedrag in 3, 6 of 12 termijnen te voldoen.

Krijg ik ook een BTW-factuur?

Yes, je krijgt netjes een factuur toegestuurd, zodat jij deze kunt verwerken in de administratie.

Hoe verloopt het aanmeldingsproces?

Klik op de button om je aan te melden en vul de vragenlijst in die je te zien krijgt. Nadat je de vragenlijst hebt verstuurd zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om een online kennismakingsgesprek in te plannen.

Dit doe ik omdat er tijdens de workation veel 1-op-1 gewerkt gaat worden en je na de workation ook nog een maand lang 1-op-1 coaching krijgt. Ik wil zeker weten dat we een goede match zijn en dat we op Bali een leuke, enthousiaste groep hebben!

Als er van beide kanten een match is, kun je je na het kennismakingsgesprek daadwerkelijk aanmelden voor de workation. 🙂

Hoeveel mensen gaan er mee?

Het maximum aantal deelnemers van de groep is 10. Op deze manier kan ik jullie allemaal persoonlijk coachen en is de groep niet te groot.

Slaap ik in een eigen kamer of deel ik een kamer?

Je hebt een privékamer met badkamer. Dit is wel zo lekker, omdat je je dan even kunt terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Hoe kom ik op Bali?

Je zult zelf voor vervoer van en naar Bali moeten zorgen, maar daar wil ik je wel bij helpen hoor! Dus mocht je even zeker willen weten dat je een goede deal te pakken hebt, stuur me dan gerust een berichtje op social media, of mail naar info@dutchdigitalnomad.nl 

Wat gebeurt er als ik moet annuleren?

Indien je, door wat voor reden dan ook, niet kunt deelnemen aan de workation, dien je dit van te voren schriftelijk te melden. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@dutchdigitalnomad.nl. Je ontvangt vervolgens een annuleringsfactuur. Deze kun je indienen bij jouw verzekeringsmaatschappij, zodat je een claim kunt indienen voor de gemaakte kosten. De annuleringsvoorwaarden van Dutch Digital Nomad, zijn als volgt.

De deelnemer is bij annulering de volgende kosten verschuldigd:

i) bij annulering tot 63 dagen voor vertrek de aanbetaling (€1250,-);

ii) bij annulering van 63 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;

iii) bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Tip: een goede annuleringsverzekering dekt de kosten in de meeste gevallen.

Wanneer vindt de Starters Workation Bali plaats?

De Starters Workation Bali vindt plaats van 20 t/m 28 april. Op 20 april 2021 kun je inchecken in de villa en op 21 april gaan we ’s ochends aan de slag! Op 28 april zullen we rond het middaguur uitchecken.