Level Up Workation Bali

Jezelf en je bedrijf uplevellen

Op naar een nieuwe doorbraak

Als jij voelt dat er een nieuwe doorbraak mag komen in je bedrijf (of voor jezelf), dan ben je hier aan het juiste adres. Deze workation op het spirituele Bali staat namelijk garant voor het doorbreken van je huidige plafonds, kwartjes die vallen en doorbraken die gaan komen. Een week lang bevind je je in een inspirerende omgeving en ervaar je een gevoel van connectie. Een diepe connectie met jezelf, je bedrijf en de groep gelijkgestemde ondernemers. Je zit op een paradijselijk stuk aarde met alleen maar like-minded mensen om je heen. Het kan niet anders dan dat er transformaties in werking worden gezet.

Dus houd jij van vrijheid en luxe en vind je het heerlijk om jezelf eens lekker in de watten te leggen? En wil je tegelijkertijd je bedrijf en jezelf uplevellen? En ben je niet bang voor diepgang en eerlijkheid? Sluit je dan bij ons aan. Deze workation op Bali is in het leven geroepen voor mensen zoals jij, mensen die toe zijn aan een nieuwe stap, nieuwe ideeën, heel veel inspiratie, diepgang maar ook echt een transformatie. Er komen meerdere gastsprekers langs en door de workshops zul je geheid geïnspireerd raken om verder te willen groeien.

Dus, kan jij je vinden in een aantal van de onderstaande punten? Dan past deze workation perfect bij jou!

N

Het maakt niet uit of je net begint of al dat je al een ton omzet draait – zolang je maar iemand bent die all-in gaat (je bent iemand die het meteen goed wil doen en een echte go-getter is)

N

Je bent dus ook iemand die – nu ze deze pagina leest – meteen het gevoel heeft: hier wil ik bij zijn

N

Je bent een dienstverlenende ondernemer en geen hobby-ondernemer. Het is niet jouw doel om 3k per maand te verdienen, maar je wilt sky-high gaan groeien met je bedrijf

N

Je wilt succesvolle strategieën gaan toepassen, maar ook werken aan je mindset en bent niet bang om de diepte in te gaan

N

Je staat open voor een nieuwe kijk op het ondernemerschap en je persoonlijke leven

N
Je houdt er wel van om jezelf in de watten te leggen en je hecht veel waarde aan vrijheid (en vrije tijd)
N

Je bent toe aan een nieuw avontuur en durft in jezelf te investeren

Workation Bali

“Ik was mee als gastspreker en ik dacht “ik wil vooral een fijne ervaring neerzetten voor de deelnemers”, maar ik had niet durven dromen dat het voor mij ook zo life-changing zou zijn. Ik kan er bijna geen woorden aangeven. Je hebt dit zelf te ervaren.” – Tineke Zwart

“Als jij denkt “dit lijkt me gaaf, maar ik vind het eng”, luister dan naar het stuk dat denkt “dit lijkt me gaaf”. Het is het écht waard.” – Marieke Ringrose-Blijleven

“Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld in een groep vrouwen. Deze week, met deze mensen, was gewoon helend. Magisch. Het was meer dan ik had kunnen bedenken.” – Britt Nijkamp

Ontspannen en inspannen

Tijdens de workation is er een perfecte balans tussen ontspannen en inspannen. We gaan natuurlijk serieus aan de slag met het laten groeien van je bedrijf en het werken aan je mindset en het doorbreken van blokkades, maar naast de leuke (en diepgaande) workshops en gastsprekers staat er nog veel meer op het programma!

Zo krijg je tijdens de workation voldoende 1-op-1 coaching en is er tijdens de workation een professionele foto-en videograaf aanwezig die met elke deelnemer een personal branding fotoshoot zal doen. Deze foto’s kun je vervolgens gaan gebruiken op je social media kanalen, je website, marketing uitingen etc.

Daarnaast is er ook voldoende tijd om leuke uitstapjes te maken en uiteraard heb je ook elke dag veel vrije tijd! Je kunt dus zelf kiezen of je op die momenten gaat werken of gaat relaxen in de luxe villa.

Waarom je het niet wilt missen

Als je mij inmiddels een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op reizen, vrijheid en luxe. Dus naast dat je tijdens deze workation ontzettend veel zult leren over business – (maar ook over jezelf), zul je ook herinneringen maken voor het leven. Je ervaart het echte ‘digital nomad’-gevoel en je wordt omringt door andere like-minded ondernemers. Daarnaast ervaar je één en al luxe

Door de ervaring die je zult opdoen tijdens de workation, zul je merken dat je drive om lekker aan de slag te gaan met je eigen bedrijf wordt vertienvoudigd. Je weet na afloop welke stappen je mag gaan zetten om nog meer uit jezelf én je bedrijf te halen. Daarnaast weet je precies hoe het is om aan je eigen bedrijf te werken, op een van de mooiste plekken ter wereld.

En om het allemaal nog waardevoller te maken gaan er 2 extra gastsprekers mee op workation. De 3 coaches (waaronder Grysilde) organiseren waardevolle workshops en ze zullen gedurende de week aanwezig zijn om je ook 1-op-1 te helpen, dus trek ze gerust aan hun mouw als je ergens over wilt sparren, en ze nemen ook gezellig deel aan de excursies tijdens de workation.

Workation Bali

Gastsprekers

Naast Grysilde zijn er ook twee gastsprekers / extra coaches aanwezig tijdens de workation naar Bali. Zij helpen je graag tijdens hun waardevolle workshops om je bedrijf (en jezelf) te uplevellen.

Daarnaast hebben ze ook voldoende tijd deze week om af en toe even lekker met je te sparren over je bedrijf en leven als ondernemer.

De twee extra coaches die mee gaan zijn: Lotte Gerland en Daniela Kura.

Daniela Kura is trauma informed manifestation and purpose coach en doet normaliter niet aan live coachingsessies. Hierdoor is het mega exclusief om haar in real life als coach te mogen ervaren.

Ze weet diepgewortelde blokkades naar de oppervlakte te krijgen én te doorbreken, waardoor je als mens en ondernemer keihard kunt groeien en ontwikkelen.

In 2022 is ze ook meegegaan als spreker en de magie die ze heeft weten neer te zetten met haar sessies zijn niet in woorden uit te drukken.

Lotte Gerland heeft vanuit What’s Your Story vele ondernemers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf.

Zij helpt je jouw business verhaal te verhelderen en scherp in de markt te positioneren. Ook geeft ze training en coaching in zelfleiderschap. Voor iedereen die het spannend vindt om letterlijk en figuurlijk z’n plek in te nemen en zichtbaar te worden!

Lotte is Storytelling Marketeer, enthousiast podcaster, oud-topsporter en Mental Coach.

Good to know

Details

Bestemming: Bali!
Dichtsbijzijnde vliegveld: Denpasar
Datum: 28 sept – 6 oktober 2023

Inclusief

 • Verblijf in een super luxe villa (eigen slaapkamer + badkamer)
 • All inclusive verblijf (ontbijt, lunch, diner, water, thee, koffie)
 • Personal branding fotoshoot met een professionele fotograaf
 • Leuke uitstapjes incl. vervoer
 • Gebruik van een scooter, zodat je er zelf opuit kunt in je vrije tijd
 • Live workshops van Grysilde en twee gastsprekers tijdens de workation
 • Transfers tussen de luchthaven en de villa (alleen geldig op de standaard aankomst- en vertrekdag)

Exclusief

 • Extra eten en drinken wat niet bij de workation inbegrepen is 
 • Activiteiten die je onderneemt in je vrije tijd
 • Tips/fooien ter plaatse
 • Retourvlucht naar de bestemming
 • Eventuele hotelovernachting voor en na de workation (voor als je er nog een paar dagen vakantie aan vast wilt plakken bijvoorbeeld)

“Dankzij deze workation en de hulp van iedereen weet ik nu welke stap ik in Nederland ga zetten en durf ik die stap ook echt te zetten. En dat gaat me zeker naar de next level brengen in zowel mijzelf als mijn onderneming.” – Anne Elise Wouters

“Het was veel meer dan een workation. Er zijn zoveel transformaties geweest en mensen die zoveel dichter bij zichzelf en hun missie en passie zijn gekomen. Er zijn veranderingen in bedrijven doorgevoerd en er zijn zoveel mooie connecties ontstaan tussen mensen die elkaar helemaal niet kenden en ik denk dat dat het meest waardevolle is geweest van het ‘retreat’” – Selma Aouichaoui

“Wat natuurlijk vooral goud waard is zijn de 1:1 momenten met de coaches die hier rondlopen. Daardoor kun je zo’n exponentiële groei veroorzaken – dat is niet te geloven. Je maakt hier niet een stapje, maar je maakt een 7-mile stap. De workation is het 1.000 keer waard.” – Monique Koopmans

Veelgestelde vragen

FAQ

Slaap ik in een eigen kamer of deel ik een kamer?

Je hebt een privékamer met eigen badkamer. Dit is wel zo lekker, omdat je je dan even kunt terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Hoeveel mensen gaan er mee?

Het maximum aantal deelnemers van de groep is 12. Op deze manier is de groep niet te groot.

Daarnaast zijn er ook 2 gastsprekers aanwezig deze week.

Hoe verloopt het aanmeldingsproces?

Je kunt je alvast vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. De mensen op de wachtlijst krijgen namelijk als eerste de kans om zich aan te melden (tegen de laagste prijs!).

Zodra de deuren open gaan kun je een matchcall inplannen. Dit doe ik omdat er tijdens de workation ook 1-op-1 gewerkt gaat worden en ik zeker wil weten dat je in de groep past.

Als er van beide kanten een match is, kun je je na de matchcall daadwerkelijk aanmelden voor de workation.

Krijg ik ook een BTW-factuur?

Yes, je krijgt netjes een factuur toegestuurd, zodat jij deze kunt verwerken in de administratie.

Hoe kom ik op de plaats van bestemming?

Je zult zelf voor vervoer van en naar Bali moeten zorgen, maar daar wil ik je wel bij helpen hoor! Dus mocht je even zeker willen weten dat je een goede deal te pakken hebt qua vliegtickets, stuur me dan gerust een berichtje op social media, of mail naar info@dutchdigitalnomad.nl

Verder is er op de standaard aankomst- en vertrekdag een shuttle geregeld van het vliegveld in Denpasar naar de villa waarin we verblijven.

Wanneer vindt de workation plaats?

De workation vindt plaats van 28 sep tot 6 okt 2023.

Op 28 september kun je tussen 11.00 en 15.00 uur inchecken in de villa. Daarna starten we met een kennismaking en een avondsessie, nadat we heerlijk hebben gegeten (het eten is allemaal inclusief). Op 6 oktober checken we ’s ochtends na het ontbijt uit (uiterlijk 11.00 uur).

Wanneer moet ik betalen en kan ik in termijnen betalen?

Zodra je je plek voor de workation wilt vastleggen gaan de betalingen van start. Je kunt het bedrag in 1 keer voldoen of in 6 of 12 termijnen.

Kunnen we wel naar Bali reizen (Corona-technisch)?

We kunnen weer met een standaard Visa On Arrival naar Bali. Je kunt hiervoor op het vliegveld van Denpasar een visum kopen voor $35 en dan mag je 30 dagen in Indonesië verblijven.

Zoals het nu staat worden alleen gevaccineerde reizigers toegelaten in Indonesië (2 shots, dus geen booster nodig – of 1 shot van Janssen), hopelijk versoepelt dit nog meer het aankomende jaar.

Je hoeft geen PCR-test meer te doen en er is momenteel geen quarantaine-plicht.

Wat als de workation niet door kan gaan?

Als de workation niet door kan gaan (door bijvoorbeeld covid) dan ben je vrij om mee te gaan met de volgende editie of kun je ervoor kiezen om de betaling voor de workation terug te krijgen. Daar doen we niet moeilijk over!

Wat gebeurt er als ik moet annuleren?

Als je vanwege persoonlijke omstandigheden de workation dient te annuleren, dan gelden hiervoor de annuleringsvoorwaarden. Je dient op voorhand schriftelijk te melden dat je wilt annuleren. Hiervoor kan je een e-mail sturen worden naar info@dutchdigitalnomad.nl

Bij annulering ben je de volgende kosten verschuldigd aan Dutch Digital Nomad:

 • bij annulering tot 120 dagen voor vertrek de aanbetaling (€2.500,-);
 • bij annulering van 120 tot 30 dagen voor vertrek 75% van de reissom;
 • bij annulering vanaf 30 dagen tot vertrek de volledige reissom.

In alle gevallen mag je er ook voor kiezen om je plek door te verkopen aan een andere geschikte kandidaat. Deze persoon dient wel een matchcall te voeren met Grysilde. 

Het annuleren van de workation is niet mogelijk als het gaat om Covid-gerelateerde redenen (bijv. het niet hebben van een vaccinatiebewijs terwijl Indonesië dat wel vraagt). In dat geval mag je wel je kaartje doorverkopen.

“Hier ben ik écht mezelf geweest, met alles wat ik ben. En ik heb hier geleerd dat dat er ook mag zijn en dat ik mezelf niet meer een label hoef op te plakken. Als je twijfelt om je aan te melden, laat dat zien dat je het overweegt. En als je het overweegt, moet je het sowieso doen.” – Daniela Kura

“Het was een hoog bedrag om uit te geven, maar het was een no-brainer om het te doen. Het is namelijk heel fijn om hier met de groep te zijn en die luxe te ervaren. En dat je de ‘top-ondernemers’ die hier zijn ook al je vragen kan stellen, dat staat gewoon niet in verhouding met de prijs.” – Ilse van Bruggen

“Ik heb er op persoonlijk vlak echt heel veel uitgehaald. Dus ik heb heel veel over mezelf geleerd waar ik straks thuis mee verder kan. Dus niet twijfelen, maar gewoon aanmelden!” – Simone Rood

“Ik heb veel geleerd op praktische vlakken, maar ook qua mindset. Je gaat dit hoe dan ook in veelvoud terugverdienen. Deze workation levert je zo onwijs veel op!” – Sabina Donselaar

Ga je mee?

Sfeerimpressie