Workation Bali

Op naar een nieuwe doorbraak

Als jij voelt dat er een nieuwe doorbraak mag komen in je bedrijf (of voor jezelf) en dat je klaar bent voor een quantum leap… dan ben je hier aan het juiste adres. Deze workation op Bali staat namelijk garant voor het doorbreken van je huidige plafonds, kwartjes die vallen en doorbraken die gaan komen. Een week lang bevind je je in een inspirerende omgeving en ervaar je een gevoel van ’total immersion’. Je zit op een paradijselijk stuk aarde met alleen maar like-minded mensen om je heen. Het kan niet anders dan dat er transformaties in werking worden gezet.

Dus houd jij van vrijheid en luxe en vind je het heerlijk om jezelf eens lekker in de watten te leggen? En wil je tegelijkertijd je bedrijf en jezelf uplevellen? Sluit je dan bij ons aan tijdens de workation op Bali. Deze workation is in het leven geroepen voor mensen zoals jij, mensen die toe zijn aan een nieuwe stap. Nieuwe ideeen, heel veel inspiratie, maar ook echt een transformatie. Samen met een groep like-minded ondernemers (max 10 personen) gaan we aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien, maar we zullen ook gaan werken aan je mindset en je groei als ondernemer. Er komen meerdere gastsprekers langs en door de workshops zul je geheid geïnspireerd raken om verder te willen groeien.

Dus, kan jij je vinden in een aantal van de onderstaande punten? Dan past deze workation perfect bij jou!

N

Het maakt niet uit of je net begint of al dat je al bijna op een ton zit – zolang je maar iemand bent die all-in gaat (je bent iemand die het meteen goed wil doen en een echte go-getter is)

N

Je bent dus ook iemand die – nu ze deze pagina leest – meteen het gevoel heeft: hier wil ik bij zijn

N

Je bent een dienstverlende ondernemer en geen hobby-ondernemer. Het is niet jouw doel om 3k per maand te verdienen maar je wilt sky-high gaan groeien met je bedrijf en het liefst naar +10k maanden groeien

N

Je wilt succesvolle strategieën gaan toepassen, maar ook werken aan je mindset

N
Je houdt er wel van om jezelf in de watten te leggen en je hecht veel waarde aan vrijheid (en vrije tijd)
N

Je bent toe aan een nieuw avontuur en durft in jezelf te investeren

Workation Bali

Ontspannen en inspannen

Tijdens de workation is er een perfecte balans tussen ontspannen en inspannen. We gaan natuurlijk serieus aan de slag met het laten groeien van je bedrijf en het werken aan je mindset, maar naast de leuke workshops en gastsprekers staat er nog veel meer op het programma!

Zo krijg je tijdens de workation voldoende 1-op-1 coaching (en kun je ervoor kiezen om dit na de workation nog drie maanden door te laten lopen), waardoor je ook na de workation goed aan de slag kunt gaan met jouw bedrijf.

Ook komt er tijdens de workation een professionele foto-en videograaf langs die met elke deelnemer een personal branding fotoshoot zal doen. Deze foto’s kun je vervolgens gaan gebruiken op je social media kanalen, je website etc.

Daarnaast is er ook voldoende tijd om leuke uitstapjes te maken en uiteraard heb je ook elke dag veel vrije tijd! Je kunt op die manier zelf kiezen of je op die momenten gaat werken of gaat relaxen in de luxe villa.

In deze video vertel ik je nog wat meer over de workation en voor wie het wel (of niet) geschikt is.

Waarom je het niet wilt missen

Als je mij inmiddels een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op reizen, vrijheid en luxe. Dus naast dat je tijdens deze workation ontzettend veel zult leren, zul je ook herinneringen maken voor het leven. Je ervaart het echte ‘digital nomad’-gevoel en je wordt omringt door andere like-minded ondernemers. Daarnaast ervaar je één en al luxe. Zowel het verblijf als het eten is 5 sterren waard!

Door de ervaring die je zult opdoen tijdens de workation, zul je merken dat je drive om lekker aan de slag te gaan met je eigen bedrijf wordt vertienvoudigd. Je weet na afloop precies welke stappen je mag gaan zetten om nog meer uit jezelf én je bedrijf te halen. Daarnaast weet je precies hoe het is om aan je eigen bedrijf te werken, op een van de mooiste plekken ter wereld.

En om het allemaal nog waardevoller te maken gaan er 3 gastsprekers mee op workation die stuk voor stuk een mega succesvol bedrijf hebben opgezet en zij gaan jou leren hoe ook jij dat voor elkaar kunt krijgen! Ze organiseren alle drie een waardevolle workshop en je kunt ze gedurende de week natuurlijk ook vragen stellen.

Workation Bali

Gastsprekers

Er zijn maar liefst drie gastsprekers aanwezig tijdens de workation naar Bali. Zij hebben stuk voor stuk een succesvol eigen bedrijf en helpen je graag tijdens een waardevolle workshop om je bedrijf (en jezelf) te uplevellen.

Een van de gastsprekers die meegaat op workation naar Bali is Debra van der Heide, van dsocials.nl. Debra is online marketing coach en helpt jou als ondernemer om te leven op jouw voorwaarden. Door middel van de juiste strategie zonder poespas zorgt ze ervoor dat je makkelijker klanten bereikt. Ze is gespecialiseerd in online zichtbaarheid via social media.

De tweede gastspreker die aanwezig zal zijn tijdens de workation op Bali is Selma Aouichaoui – business en mindset coach. Selma is gecertificeerd NLP Master coach en helpt ondernemers vanuit verbinding te ondernemen. Daarnaast geeft ze online meditaties en is ze heel erg bezig met (zelf)vertrouwen en de verbinding met jezelf. Ze reist al jaren lang als digital nomad de wereld rond en woont momenteel op Bali. De workation zal voor haar dus een thuiswedstrijd zijn. Daarnaast houdt ze zich veel bezig met de Law of Attraction en hoe je je droomleven kunt manifesteren.

De derde gastspreker is Tineke Zwart, online business coach. Tineke brengt de 3 belangrijkste onderdelen van het bouwen van een succesvol bedrijf bij elkaar. Dat begint bij je energie. Wat straal je uit? Wat is je energetische frequentie en wat trek je daarmee aan? Waar krijg jij wel en geen energie van? Het tweede onderdeel is je mindset. Welke gedachten spelen er in jouw hoofd? Wat geloof je over jezelf? Over geld? Je doelgroep? De eerste 2 onderdelen gaan dus over wie JIJ als mens en ondernemer mag ZIJN om datgene wat je wilt aan te kunnen trekken vanuit fun & ease. Tot slot is er dan nog je strategie want zonder concrete actie kun je geen resultaten verwachten. Hiervoor kijken we naar je doelgroep, je product aanbod, je marketing en sales. Hierin gelooft Tineke niet in een one size fits all. Ze kijkt per persoon wat het beste past.

Gastsprekers workation Bali

Good to know

Details

Bestemming: Canggu, Bali!
Dichtsbijzijnde vliegveld: Denpasar
Datum: 3 – 11 oktober 2022

Omdat dit de eerste editie is kun je dit keer voor een pilotprijs mee op workation!

Inclusief

 • Verblijf in een super luxe villa (eigen slaapkamer + badkamer)
 • All inclusive verblijf (ontbijt, lunch, diner, water, thee, koffie en frisdrank)
 • Personal branding fotoshoot met een professionele fotograaf
 • Leuke uitstapjes incl. vervoer
 • Gebruik van een scooter, zodat je er zelf opuit kunt in je vrije tijd
 • Live workshops van Grysilde en drie gastsprekers tijdens de workation
 • Transfers tussen de luchthaven en de villa (alleen geldig op de standaard aankomst- en vertrekdag)

Exclusief

 • Extra eten en drinken wat niet bij de workation inbegrepen is 
 • Activiteiten die je onderneemt in je vrije tijd
 • Tips/fooien ter plaatse
 • Retourvlucht naar de bestemming
 • Eventuele hotelovernachting voor en na de workation (voor als je er nog een paar dagen vakantie aan vast wilt plakken bijvoorbeeld)

Zodra het programma bekend is, zal dat hier worden gedeeld. Er wordt sowieso rekening gehouden met een eventuele jetlag (dus de eerste dagen kun je wat meer uitslapen). Ook is er dus een perfecte balans tussen inspannen en ontspannen.

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat houdt de 'pilotprijs' in?

Dit is de eerste keer dat workation plaatsvindt, dus je kunt nu mee voor een extra lage prijs. Deze editie draai ik niet om winst te maken, maar om de workation ijzersterk in de markt te zetten. Ik heb nog geen eerdere recensies of social proof ontvangen over de workations, dus je mag er vanuit gaan dat er behoorlijk ‘overdelivered’ gaat worden. Ik wil namelijk dat het een waanzinnige ervaring voor jou wordt en om dat nog een beetje extra kracht bij te zetten kun je deze editie voor een lagere prijs mee.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je jouw bedrijf laten groeien? Wil je weer meer vrijheid hebben? Of blijf jij de komende tijd ‘aanklungelen’ in je bedrijf?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik geen actie onderneem? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél actie onderneem? Hoe zou het bedrijf er dan over drie maanden uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

Hoeveel mensen gaan er mee?

Het maximum aantal deelnemers van de groep is 10. Op deze manier kan ik jullie allemaal persoonlijk coachen en is de groep niet te groot.

Daarnaast zijn er ook 3 gastsprekers aanwezig (die je dus ook vragen kunt stellen)

Krijg ik ook een BTW-factuur?

Yes, je krijgt netjes een factuur toegestuurd, zodat jij deze kunt verwerken in de administratie.

Hoe verloopt het aanmeldingsproces?

Je kunt je aanmelden voor de workation door op de oranje button te klikken. Je krijgt dan een vragenlijst te zien die je dient in te vullen.

Binnen 48 uur neem ik contact met je op om een online matchcall in te plannen.

Dit doe ik omdat er tijdens de workation ook 1-op-1 gewerkt gaat worden en ik zeker wil weten dat je in de groep past.

Als er van beide kanten een match is, kun je je na de matchcall daadwerkelijk aanmelden voor de workation.

Slaap ik in een eigen kamer of deel ik een kamer?

Je hebt een privékamer met eigen badkamer. Dit is wel zo lekker, omdat je je dan even kunt terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Hoe kom ik op de plaats van bestemming?

Je zult zelf voor vervoer van en naar Bali moeten zorgen, maar daar wil ik je wel bij helpen hoor! Dus mocht je even zeker willen weten dat je een goede deal te pakken hebt qua vliegtickets, stuur me dan gerust een berichtje op social media, of mail naar info@dutchdigitalnomad.nl

Verder is er op de standaard aankomst- en vertrekdag een shuttle geregeld van het vliegveld in Denpasar naar de villa waarin we verblijven.

Wanneer moet ik betalen en kan ik in termijnen betalen?

Zodra je je plek voor de workation wilt “reserveren/vastleggen” gaan de betalingen van start. Je kunt het bedrag in 1 keer voldoen of in 3 of 6 termijnen.

Wat als de workation niet door kan gaan?

Als de workation niet door kan gaan (door bijv. de pandemie) dan ben je vrij om mee te gaan met de volgende editie of kun je ervoor kiezen om de betaling voor de workation terug te krijgen. Daar doen we niet moeilijk over!

Wat gebeurt er als ik moet annuleren?

Indien je, door wat voor reden dan ook, niet kunt deelnemen aan de workation, dien je dit van te voren schriftelijk te melden. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@dutchdigitalnomad.nl.

Je ontvangt vervolgens een annuleringsfactuur. De annuleringsvoorwaarden van Dutch Digital Nomad, zijn als volgt.

De deelnemer is bij annulering de volgende kosten verschuldigd:

i) bij annulering tot 63 dagen voor vertrek de aanbetaling;

ii) bij annulering van 63 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;

iii) bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Wanneer vindt de workation plaats?

De eerste editie (voor een pilotprijs!) vindt plaats van 3 oktober tot 11 oktober 2022.

Op maandag 3 oktober kun je ’s middags inchecken in de villa. ’s Avonds staat er een heerlijk diner voor je klaar en de volgende dag (4 okt) begint het ‘echte programa’. Op dinsdag 11 oktober checken we ’s ochtends na het ontbijt uit.

 

Kunnen we wel naar Bali reizen (Corona-technisch)?

Indonesië is volop aan het versoepelen. We kunnen weer met een standaard Visa On Arrival naar Bali. Je kunt hiervoor op het vliegveld van Denpasar een visum kopen voor $35 en dan mag je 30 dagen in Indonesië verblijven.

Zoals het nu staat worden alleen gevaccineerde reizigers toegelaten in Indonesië (2 shots, dus geen booster nodig – of 1 shot van Janssen), maar ook hierover zijn ze in gesprek en ik ga er vanuit (hoop) dat in september ook hier geen restricties meer op zitten.

Daarnaast moet je 48 uur voor vertrek een PCR test doen. Deze moet negatief zijn wil je naar Indonesië vliegen.

Er geldt dus geen quarantaine meer op Bali.

Investering

Je kunt kiezen uit twee opties:

Alleen deze editie kun je mee voor de pilotprijzen die je hieronder ziet. Daarna gaat de prijs (flink!!) omhoog.

Er kunnen max 10 toppers mee op workation (en de eerste acht plekken zijn al vergeven),
dus wees er snel bij als je een van die laatste twee plekken wilt bemachtigen!

Ga je mee?

Sfeerimpressie