1:1 mentorship traject
‘Journey To Freedom’

Kies voor meer vrijheid en groei door naar +100k omzet door middel van
een hybride bedrijf met passieve inkomstenstromen én 1:1 diensten.

Je voelt aan alles dat je MEER wilt

Je wilt meer vrijheid.
Je wilt meer verdienen.
Je wilt meer je hart volgen.
Je wilt meer impact maken.

Maar tegelijkertijd wil je ook minder.

Je wilt minder stress. Minder gedoe. Minder vaak je wekker zetten. Minder vaak het gevoel hebben dat je niet alles uit het leven haalt.

Je wilt de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer je werkt, maar je merkt dat je er nu nog veel te veel uren in moet stoppen.

Je wilt snel groeien met je eigen online bedrijf, maar weet niet precies hoe.

Je hebt behoefte aan gemak. Consistentie. Effectiviteit. Een constante stroom aan klanten en inkomen.

Ik help je om je bedrijf op zo’n manier op te zetten, dat je een ijzersterke fundering hebt staan en je moeiteloos klanten aantrekt. Hierbij maken we geen gebruik van pusherige marketingstrategieën, maar gaan we werken op een manier die bij jou past.

Voor wie is dit traject?

Voor dienstverlenende ondernemers (zoals VA’s, webdesigners, marketeers, fotografen etc.), coaches en kennisondernemers (to be) die er geen zin in hebben om zelf het wiel uit te vinden.

Je hebt op dit moment een goede baan (of eigen bedrijf), maar toch knaagt het, want je voelt dat er MEER voor je is weggelegd.

Het mag op papier dan allemaal wel lijken te kloppen, maar er is een verlangen wat je niet langer wilt negeren. Je verlangt namelijk naar meer vrijheid. Meer inkomen. Meer plezier.

Je wilt niet meer voor een baas werken, maar je wilt met de leukste klanten werken. Je wilt niet meer elke dag een wekker zetten, maar je wilt de vrijheid hebben om te werken waar en wanneer je wilt.

Je hebt geen zin om hier 60 uur per week voor te knokken, maar je wilt dit op een slimme manier aanpakken. Je wilt een geautomatiseerd, duurzaam én authentiek bedrijf hebben, waarmee je impact kunt maken.

Met de juiste hulp en een flinke dosis ambitie weet je dat dit voor jou ook weggelegd is.

Samen gaan we er in dit traject voor zorgen dat je online bedrijf in een stroomversnelling komt, waardoor jij zonder geldzorgen kunt ondernemen.

1 op 1 traject Dutch Digital Nomad
Social proof OBA
Social proof 1 op 1

Wat je mag verwachten van het 1:1 mentorship traject

We gaan gedurende zes maanden intensief werken aan de groei van jouw bedrijf én jezelf als ondernemer. Hiervoor gaan we aan de slag met nieuwe strategieën die je kunt toepassen, je mindset, automatiseren en veel meer. Het is ideaal voor uurtje-factuurtje ondernemers die op zoek zijn naar een meer relaxte manier van ondernemen, of starters die meteen knallend van start willen gaan.

Het 1-op-1 traject is flexibel aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Tijdens een eerste kick-off sessie bespreken we dan ook waar jij de meeste hulp bij kunt gebruiken en aan de hand daarvan bepalen we je volgende stappen. Hier gaan we gedurende drie maanden flink mee aan de slag.

Bij het 1:1 mentorship traject krijg je:

7

Kick-off sessie

In deze kick-off van 1,5 uur gaan we uitgebreid kennismaken en duiken we eens goed in jouw bedrijf (als je al een bedrijf hebt). Waar kan jij de komende tijd hulp bij gebruiken?

7

Toegang tot de Online Business Academy

Je krijgt tevens levenslang toegang tot de Online Business Academy, waardoor je altijd kan terugvallen op de (meer dan!) 70 videolessen over marketing en sales.

7

Elke twee weken online coaching

In een call van 30 min kijken we hoe je ervoor staat, welke onderwerpen nog aandacht nodig hebben en kun je me natuurlijk AL je vragen stellen!

7

Feedback op je werk

Elke week kun je iets insturen voor feedback. Denk aan een salespagina, advertentie instellingen, nieuw aanbod wat je hebt bedacht etc. 

7

WhatsApp support

Van maandag t/m donderdag (tussen 9.00 en 17.00) kun je me appen met je vragen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van me. Zo heb je altijd een coach in je broekzak!

review cursus creatie blueprint 2

En nu?

Je voelt aan alles dat je niet meer voor een baas wilt werken en dat je een succesvol online bedrijf wilt hebben, waardoor je de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je wilt.

Maar je wilt je niet een slag in de rondte werken en leert graag van iemand die dit pad al eens bewandeld heeft.

Je hebt er namelijk geen zin in om 10x harder te gaan werken. Om in te leveren op je vrijheid. Je wilt je bedrijf vóór je laten werken en daarmee meer omzet draaien – zonder meer uren te hoeven werken.

En deze groei zit hem in slimmer werken. Strategie optimaliseren. Scherper zijn in je boodschap. En daar help ik je graag mee.

Let op: Het 1:1 traject is niet voor iedereen geschikt. Het past bij je als je…

✓ niet bang bent om te investeren in jezelf en je bedrijf (dit 6 maanden traject kost €5.000 excl btw)

✓ online diensten aanbiedt en/of online programma’s of begeleidingstrajecten verkoopt (of dit binnenkort wilt gaan doen)

✓ flink wilt groeien qua omzet (naar +100k), zonder daarvoor je vrijheid en vrije tijd op te geven

Vrijblijvende matchcall

Wat anderen zeggen

Grysilde is als coach vriendelijk, begripvol en een rolmodel. Ze kan goed strategisch denken maar ook vanuit gevoel. En dat ze mijn werk nog wilde nakijken nadat het traject al voorbij was liet ook zien dat ze echt ‘the extra mile’ gaat voor haar coachees en dat waardeerde ik ontzettend! Wanneer ik er klaar voor ben om een schaalbaar verdienmodel op te zetten, dan weet ik haar weer te vinden 🙂

Tijdens ons 1:1 traject heb ik drie vaste opdrachtgevers gevonden en ben ik nu bezig met een vierde, waar ik een goed gevoel over heb. Naast dat ik nu een volwaardig bedrijf heb waar ik inkomen uit haal, is mijn mindset ook enorm gegroeid.

Ik knijp mezelf nog elke dag in mijn arm, omdat dit mijn leven nu is! Vroeger zag ik werken als straf en was het weekend/vakantie mijn beloning, maar nu geniet ik oprecht van elke dag, of dat nu een maandag of een zaterdag is. Ik vind ondernemen super leuk om te doen en verdien er ook nog eens geld mee om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Dit is jarenlang mijn droom geweest en mede dankzij jouw hulp is het nu eindelijk realiteit geworden! Mijn dank is groot 🙂

Rita Oliveira

1-op-1 coaching

Het 1-op-1 coachingstraject van Grysilde is echt een aanrader voor de startende als reeds gestarte ondernemers die nu echt meters willen gaan maken. Haar kennis is mega waardevol om grote stappen te zetten. Met een goed plan van aanpak, tussentijdse opdrachten en daarop fijne en gerichte feedback heb ik na elke coachingscall weer mooie stappen kunnen maken. Onwijs dankbaar dat deze business coach op mijn pad is gekomen.

Simone Haans - Mooiste Dans

1-op-1 coaching

Ik wilde heel graag weg uit het 9 tot 5 leventje en ik wilde heel graag de vrijheid krijgen om locatie-onfhankelijk te kunnen werken. Ik durfde zelf deze stap nooit te zetten, totdat ik met Grysilde in contact kwam.

Toen het traject begon, had ik besloten om er volledig voor te gaan en mijn loondienstbaan van 40 uur per week op te zeggen. Ik wist nog niet wat ik als ondernemer wilde doen en hoe ik dit ging doen. Maar nu 3 maanden later werk ik als Virtual Assistant, heb ik drie leuke opdrachtgevers en verdien ik nu meer dan ik in loondienst verdiende! Verder heb ik geleerd dat als je iets echt wilt, je dit ook gaat lukken. Mede daarom zou ik het coachingstraject absoluut aanraden aan anderen.

Super bedankt voor alles. Ik vond het echt mega waardevol en ik ben super dankbaar voor waar ik nu sta, mede dankzij jou!!

Indy Zonnevijlle

1-op-1 coaching

Voor ik begon met de coaching had ik al wel een website en een hoop ideeën. Ik had nog geen klanten en dat is waar ik enorm tegen aan liep. Ook had ik mijn bedrijf nog niet groots bekend gemaakt. Ik had geen flauw idee hoe ik daar allemaal aan moest beginnen. Dat was ook het doel wat ik had met Grysilde. 

Ik vond het coachingstraject top! Ik vond het erg prettig dat Grysilde via WhatsApp te bereiken was en reageerde daarop erg snel en uitgebreid.

Tijdens het 1:1 traject heb ik mijn twee allereerste klanten mogen helpen met het opzetten van huisstijlen en flyers voor hun eigen bedrijf. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb iedereen kunnen vertellen over wat ik doe.

Dus een hele dikke vette dankjewel Grysilde!

Joy Rigault

1-op-1 coaching

Ik wilde al een tijd volledig als freelancer werken, zodat ik locatieonafhankelijk kon werken en niet gebonden was aan 25 vakantiedagen. Toch kwam het er steeds niet van. Ik had het druk met mijn baan en durfde mijn veiligheid van vaste inkomsten niet op te geven. Totdat ik besloot om mijn excuses aan de kant te zetten en Grysildes hulp in te schakelen.

Hoewel ik al marketingervaring had, heb ik superveel aan de online leeromgeving gehad. Om de week had ik een videocall met Grysilde en tussendoor kon ik haar al mijn vragen stellen. Grysilde is motiverend, gezellig en enthousiast. Aan het eind van de 3 maanden coaching had ik zelfs een fulltime salaris voor die maand! Ik zou de 1-op-1-coaching van Dutch Digital Nomad aan iedereen aanraden. Zonder Grysilde had ik nooit zo snel zulke grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf.

Tamara Belt

1-op-1 coaching

Even voorstellen

Hi, ik ben Grysilde…

en ik help starters en uurtje-factuurtje ondernemers met het slim opzetten en opschalen van hun online bedrijf, waardoor ze zowel diepgaand 1:1 met klanten kunnen werken, maar ook passief geld kunnen gaan verdienen.

Mijn eigen ondernemersreis begon in 2017 als online marketeer en webdesigner – en ik ging hiermee echt vliegend van start.

Niet door slimme strategieën te gebruiken, maar door op doorzettingsvermogen hard te werken. Dit had als resultaat dat ik binnen enkele maanden als online ondernemer al mijn eerste +10k maand draaide. Echter, het koste me meer dan 60 uur per week werken.

Dit moest toch echt anders kunnen.

Na tijdenlang zoeken naar de juiste strategie, besloot ik om mijn businessmodel helemaal om te gooien. Ik ging van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. En ik ging van heel veel werken naar slimmer (en meer diepgaand) werken.

Binnen no-time haalde ik met dit bedrijfsmodel dezelfde resultaten, maar werkte ik er nog maar een paar uurtjes per dag voor.

Het geheim zit hem dus echt in slimmer werken, systemen voor je laten werken, automatiseren, opschalen en het ontzettend helder hebben van je doelgroep en boodschap.

Daar heb je geen compleet team voor nodig. Daar zijn geen grote budgetten voor nodig. Dat kun je allemaal zelf. Met een beetje hulp van een businesscoach en een ijzersterke strategie.

Het runnen van een online (hybride) bedrijf – en het succesvol maken ervan – kan heel eenvoudig en zonder stress verlopen. Zolang je maar weet wat je moet doen.

En dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Over Grysilde - Over Dutch Digital Nomad

Hmmm

Ja, maar …

Waar gaan we tijdens het traject mee aan de slag?

Dat verschilt per persoon, want we focussen op dátgene wat JIJ nodig hebt om je doelen te behalen.

In ons traject focussen we ons voornamelijk op strategie, maar ook een stukje mindset, zodat je echt op alle fronten kunt groeien. Dit houdt in dat ik je echt help op alles op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en sales: van webinars geven tot aan high-end 1:1 trajecten verkopen via Instagram en ijzersterke contentstrategie. We gaan aan de slag met een strategie die bij jou past.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijv. het helder krijgen van je aanbod en boodschap, een  onderscheidende positionering, het schrijven van converterende salespagina’s, ijzersterke marketingstrategieën (webinars, funnels, podcasten, werken met een leadlijst e.d.), strategische content, converterende salesgesprekken en ga zo maar door.

Wat onderscheidt dit traject van andere trajecten?

De betrokkenheid tijdens het traject. Het is geen verkapt groepsprogramma, maar écht een betrokken 1:1 mentorship traject waarin we samen aan de slag gaan.

Je kunt me van maandag t/m donderdag via WhatsApp vragen stellen en elke week kan je feedback krijgen op een vraagstuk (denk aan een salespagina, nieuw aanbod, een storyreeks, webinar, salesscript etc).

Ik hou van snel schakelen zodat je op korte termijn verder kan en niet lang met vragen blijft zitten.

Daarnaast heb ik een maximum aantal ondernemers die ik coach, waardoor ik ook echt de beste kwaliteit kan leveren en betrokken ben bij jouw reis als ondernemer.

Ik ben nog niet gestart met ondernemen. Is het 1-op-1 mentorship traject dan wel slim?

Ik help zowel starters (dus mensen die nog nooit een eigen bedrijf hebben gehad) als gevestigde ondernemers (die nu voornamelijk nog uurtje-factuurtje werken en op zoek zijn naar meer vrijheid en omzet).

Hierdoor kan ik je aan de start uitstekend helpen, maar ook als je doorgroeit als ondernemer. Het voordeel hiervan is dat je niet met verschillende coaches hoeft te werken, wanneer je weer een nieuw niveau in je business bereikt, maar dat ik je hierbij kan blijven helpen.

Wat ik wel ‘eis’ van de starters is dat je klaar bent om je dromen na te jagen en dat je voor next-level succes wilt gaan. Ook moet al enigszins duidelijk zijn wat je wilt gaan doen (bijv. iets met marketing, iets in de fotografie-hoek, iets met coaching of noem maar op). Als je nog helemaal geen idee hebt wat je zou willen doen als ondernemer, dan raad ik je aan om eerst Ready For Take-off te volgen.

Wat je dus sowieso nodig hebt is een échte ondernemersmindset en vurige ambitie. Dit wil zeggen dat je er vol voor wilt gaan en je niet bang bent om te investeren en jezelf en je bedrijf.

Waarom moet ik vragen beantwoorden bij de matchcall?

Het 1:1 traject is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Ik wil er zeker van zijn dat je veel waarde gaat halen uit mijn coaching en dat wij ook goed bij elkaar passen. Daarnaast is tijd tegenwoordig misschien nog wel kostbaarder dan geld, dus ik wil er zeker van zijn dat we onze tijd tijdens de call optimaal kunnen benutten.

Ik ben er denk ik nog niet klaar voor...

Zeg eens eerlijk… je bent namelijk niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je meer vrijheid hebben? Lijkt het je fijn om zowel passief als met 1:1 diensten je geld te verdienen?

Of blijf je de komende tijd gewoon lekker ‘aanklungelen’ en twijfelen?

Stel jezelf de volgende vragen: (1) wat gaat er de komende tijd veranderen als ik alles blijf doen zoals ik het nu ook doe? (2) Wat gaat er met mezelf en mijn bedrijf gebeuren als ik nu wél in actie kom en in mezelf ga investeren? Hoe zou mijn bedrijf er dan over een half jaar uitzien?

Ik kan je één ding vertellen: het perfecte moment zal nooit komen. Het juiste moment voor actie is NU. Als je nu doorpakt, heb je over een paar maanden veel meer rust, omzet en vrijheid in je bedrijf.

Waar vindt de matchcall (en coaching) plaats?

Zowel de matchcall als de coachingsessies vinden altijd online plaats. Dit bespaart ons beiden reistijd en dat helpt weer mee aan het creëren van een legere agenda en vrije tijd.

Kan ik ook kiezen voor een langer of korter traject?

Ik raad een traject van 6 maanden aan omdat we in de eerste maanden vaak vooral bezig zijn met het neerzetten van een goede basis en daarna kunnen we doorpakken en opschalen.

Wat is de investering en is er een betalingsregeling mogelijk?

De investering in het zes maanden durende 1:1 traject bedraagt €5.000 ex btw (of als je in maandtermijnen wilt betalen 6 x €917 ex btw).

Wat anderen zeggen

Ik ging compleet groen het traject in. Had geen idee waar en hoe te beginnen. 

Grysilde is lekker nuchter, daar hou ik van. Nergens omheen draaien, maar duidelijk en straight to the point. Ze straalt ook echt uit te willen helpen. Ze omschrijft alles helder en als het moet weet ze een toelichting op verschillende manieren te geven zodat het alsnog duidelijk wordt. 

Qua mindset ben ik bizar veel gegroeid! Het idee van “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” zorgt ook dat je niet zomaar opgeeft. Ik ken mezelf soms wel als een opgever wanneer het me niet snel genoeg gaa, maar sinds ik ben begonnen heb ik nog geen seconde gedacht aan stoppen. Daarnaast ben ik gestopt met mijn loondienstbaan en ben ik nu een fulltime ondernemer 🙂

Ik wil je sws nog eens heeeeeel erg bedanken voor je hulp! Die stok achter de deur ben je zéker en die schop onder m’n kont ook!

Sabina Donselaar

1-op-1 coaching

Ik was al een tijdje bezig met opzetten van mijn bedrijf, maar merkte dat ik behoefte had aan een coach. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om Grysildes hulp in te schakelen. Ik wist immers al dat Grysilde alle kennis in huis had om een bedrijf tot een succes te maken. En hoe fijn is het om hulp te krijgen van iemand die exact dezelfde stappen al een keer doorlopen heeft.

Ik ben Grysilde echt mega dankbaar, want dankzij haar coaching heb ik echt grote sprongen mogen maken met mijn bedrijf!

Karin Mulder

1-op-1 coaching

Ik wilde graag beginnen als zzp’er maar had geen idee hoe en ik wilde graag een opstartje maken en de “juiste” volgorde gebruiken om écht te kunnen beginnen. 

Het traject heeft mij meerdere wins opgeleverd. Op het gebied van het traject zelf heb ik veel geleerd: ik weet nu welke stappen ik moet bewandelen om voor mezelf te kiezen, ook heb ik echt goed leren kijken wat ik écht wil gaan doen en voor wie (doelgroep). Ook qua portfolio heb ik heel veel aan je tips gehad. Het is gewoon heel fijn om met iemand te kunnen sparren hierover. Ik heb door dit traject nu alles in huis om zelfstandig verder te gaan. Daarnaast ben ik ook op het gedeelte mindset heel erg vooruit gegaan. Zo durf ik nu ook écht grote stappen te nemen. 

Ik zou het een ander zeker aanraden om dit traject te volgen. Grysilde heeft zoveel waarde om te delen, ik ben er echt door geholpen. Als ik iemand zou kennen die dat ook nodig had, zou ik gelijk naar Grysilde verwijzen!

Cindy Püttman

1-op-1 coaching