Waarom heb je nog niet bereikt waar je zo naar verlangt?

KOM VERDORIE IN ACTIE

Soms word ik wakker met zo’n gevoel van “ik mag iedereen weer even flink wakker schudden”. Dus daarom ben ik deze woensdagochtend maar meteen begonnen met het schrijven van onderstaand stuk.

Spoiler alert: ik kan wat hard uit de hoek komen, maar soms is dat nodig om je te laten inzien dat er echt iets mag gebeuren…

Want waarom heb je nog niet bereikt waar je zo naar verlangt?

Waarom heb je nog niet meer klanten kunnen aantrekken? Waarom heb je nog geen legere agenda? Waarom werk je nog niet met je ideale klant?

Ik kan er soms niet helemaal bij hoor, dus help mij even…

Stel… jij bent iemand die verlangt naar meer bedrijfsgroei, een legere agenda én een hoger inkomen. Waardoor denk jij dan dat het niet lukt? 👇

Is het omdat je niet weet welke stappen je moet zetten om dit te realiseren? Weet je niet hoe je je bedrijf kunt optimaliseren? Ben je bang om door de mand te vallen? Heb je niet genoeg tijd? Durf je niet te investeren in jezelf of je bedrijf?

BULLSHIT.

Dit mogen namelijk geen redenen zijn om je bedrijfsgroei in de weg te zitten. Waarom niet? Omdat er voor al deze redenen een suuuuuper simpele oplossing is.

➡ Hulp accepteren en het gewoon doen.

Vraag iemand om hulp of volg een cursus over bepaalde systemen, als je niet weet hoe iets werkt. Huur een business coach in als je wilt dat iemand meekijkt met je bedrijf. Ga het gesprek aan met mede-ondernemers en deel je angsten en twijfels, als je bang bent om door de mand te vallen. Besteed werkzaamheden uit, als je niet genoeg tijd hebt. En doe verdorie die investering. Zonder investeren kom je nergens. Je zult zien dat een investering je altijd meer oplevert dan dat het je kost.

Vaak denken ondernemers “ik ga pas investeren als ik eerst 3 nieuwe klanten aantrek”. Dit is ontzettend scheef. Als je wilt afvallen, dan ga je toch ook niet eerst wachten tot je 5 kilo kwijt bent, voordat je gezonder gaat eten en meer gaan bewegen? Eerst komt de investering, daarna het resultaat.

Inmiddels heb ik al veel ondernemers geholpen bij het opschalen van hun bedrijf en ik weet dat een schop onder de kont soms nodig is. En dat je even helemaal door elkaar geschud mag worden… want hallo, je wilt toch zo graag meer vrijheid creëren, een legere agenda hebben en veel meer bereiken met je bedrijf? En je wilt toch dat allemaal zo relaxt mogelijk gaat? Nooit meer om klanten leuren? En niet meer met pusherige verkooppraatjes dealen?

Kom dan verdorie in actie. Want als je geen stappen zet, kom je nergens.

En als jij nu dit stuk leest met het schaamrood op je wangen, dan weet je dat je er iets aan mag doen.

Wat dan precies, Grysilde?

Dat is aan jou.

Je zou kunnen beginnen met het inplannen van een gratis strategiesessie. Ideaal als je wel een schop onder je kont kunt gebruiken, als je niet weet hoe je nu verder moet of als je wilt ervaren hoe het is om met een business coach samen te werken.

In de strategiesessie gaan we 45 minuten met elkaar in gesprek. Daarin kijk ik wat jij kunt doen om je mindset te verbeteren. Want er is blijkbaar iets wat jou tegenhoudt om er écht voor te gaan.

Ook vertel ik je waar jouw kansen liggen. Welke middelen en manieren kun jij inzetten om sky high te gaan met je bedrijf?

En tot slot staan we ook nog stil bij hoe jij ervoor kunt zorgen dat je consistent meer klanten gaat aantrekken, zodat je niet alleen even een piek ervaart in je bedrijf, maar lekker door blijft groeien.

Plan dus gerust een gratis strategiesessie in, zodat we kunnen kijken wat er nodig is om jouw bedrijf op te schalen. Daarbij kijken we ook meteen of er een match is, zodat ik je hier persoonlijk (in een 1-op-1 traject) bij kan helpen.

PS. Je zit nergens aan vast. De strategiesessie is 100% vrijblijvend.

Let op: De strategiesessie is niet voor iedereen geschikt. Het past alleen bij je als je…
✓ een inkomen hebt van minimaal €2.000,- per maand
✓ een dienstverlenende ondernemer bent (dus geen webshopeigenaar) en je al minimaal een half jaar bezig bent
✓ flink wilt groeien qua omzet, zonder daarvoor je vrijheid en vrije tijd op te geven

Plan hier een gratis strategiesessie in

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.