Tips en inspiratie

Laat je inspireren door alle blogs hieronder. Heb je een onderwerp waar je graag meer over leert, maar staat het er niet tussen? Laat het me dan gerust weten!

Benidorm als digital nomad bestemming

Benidorm als digital nomad bestemming

Benidorm als digital nomad bestemming? Imago’s en vooroordelen zijn vaak hardnekkig. Soms klopt er geen snars van, vaker nog vertellen ze vooral niet het hele verhaal. Toen ik op Instagram Stories de vraag stelde waar je als eerste aan denkt bij het horen van de naam...

Zo kom je aan meer klanten

Zo kom je aan meer klanten

Ben je benieuwd hoe je aan meer klanten kunt komen? Moet je aan de slag met je aanbod, je positionering… of ligt het aan iets heel anders? Spoiler alert: je hoeft het wiel in ieder geval niet opnieuw uit te vinden!

Waarom heb je nog niet bereikt waar je zo naar verlangt?

Waarom heb je nog niet bereikt waar je zo naar verlangt?

Hoe kan het dat je nog niet hebt bereikt waar je zo naar verlangt? Wat houdt jou tegen in de weg naar succes? Waarom heb je nog niet meer klanten kunnen aantrekken? Waarom heb je nog geen legere agenda? Waarom werk je nog niet met je ideale klant?

Je wilt meer…

Je wilt meer…

Je voelt aan alles dat je MEER wilt. Je wilt meer klanten, meer groei, meer inkomen. Maar tegelijkertijd wil je minder. Minder stress. Minder uren werken. Minder om klanten leuren…

Hard werken is een keuze

Hard werken is een keuze

Je kunt hard werken, of je kunt slim werken. Door slim te werken laat je je bedrijf voor je werken, waardoor je een legere agenda krijgt en je je inkomstenplafond kunt doorbreken. Bij hard werken draait het om zoveel mogelijk uren maken, zodat je meer kunt verdienen. Wat heeft jouw voorkeur?

Ondernemen is een marathon, geen sprint

Ondernemen is een marathon, geen sprint

Niet is minder waar: ondernemen is een marathon, geen sprint. In deze blog lees je welke bekende ondernemers echte doorzetters zijn… en hoe jij als succesvolle ondernemer over de finish line kunt komen.

Zo verander je je gewoontes

Zo verander je je gewoontes

Zowel op persoonlijk vlak als zakelijk hebben we soms gewoontes die we het liefst zouden willen veranderen. In deze blog leg ik je uit hoe je dat kunt bereiken. Daarnaast kun je deze stappen ook omzetten naar neuromarketing, waardoor je er ook nog eens voordeel uit kunt halen voor je bedrijf.

Hoe zit het met jouw positionering?

Hoe zit het met jouw positionering?

Hoe heb jij jezelf in de markt gezet? En strookt dat nog wel met wie je nu bent en wat je nu het liefste doet? In deze blog sta ik even stil bij een heel tof coaching traject van 3 maanden dat ik aanbied. Wil jij 3 maanden lang 1-op-1 door mij gecoacht worden? Neem dan contact op via Instagram @dutchdigitalnomad.nl of via de mail info@dutchdgitalnomad.nl

6 succesfactoren voor het loslaten van verlegenheid

6 succesfactoren voor het loslaten van verlegenheid

Via social media kreeg ik laatst de vraag hoe ik mijn verlegenheid ben ontgroeid. Want ja, ik was vroeger ontzettend verlegen, maar dat zie je er nu niet meer van af. In deze blog deel ik de zes succesfactoren die een grote rol hebben gespeeld bij het loslaten van mijn onzekerheid.

Verhoog je sales met een logisch productaanbod

Verhoog je sales met een logisch productaanbod

Wil je dat klanten bij je blijven terugkomen voor meer? En wil je dat ze trouwe fans worden van jou, jouw producten of diensten? Lees dan deze blog over het opbouwen van een logisch productaanbod.

Hoe ik mijn geld verdeel in potjes?

Hoe ik mijn geld verdeel in potjes?

Verdeel jij je geld al over verschillende potjes? Ik deed dat tot een paar maanden geleden niet, maar ben ontzettend blij dat ik daar toen verandering in heb gebracht. Als ik nu een dikke rekening van de belastingdienst, dan valt ‘ie niet meer rauw op mijn dak, maar ben ik voorbereid! In deze blog vertel ik je waarom en hoe ik mijn geld verdeel.

Zo weet je dat je op de goede weg bent

Zo weet je dat je op de goede weg bent

In het begin van je ondernemerschap kun je soms onzeker zijn of je wel op de goede weg zit. Je vraagt je af wat je dromen en doelen zijn. Maar ook wat wil ik bereiken met mijn business. Het is lastig te bepalen of je op de goede weg zit. In deze blog vertel ik je hoe jij weet dat je op de goede weg zit.

Voel je je niet eenzaam?

Voel je je niet eenzaam?

Hoe zit het met eenzaamheid wanneer je zzp’er bent? En hoe zit dat dan als je veel op reis bent of in het buitenland gaat wonen? Lees deze blog met mijn tips over eenzaamheid.

Prijs jezelf niet uit de markt

Prijs jezelf niet uit de markt

Prijzen bepalen voor je product of dienst is een belangrijk onderdeel van je aanbod. Je wilt niet te hoog inzetten, maar zeker ook niet te laag. Daarmee prijs je jezelf uit de markt. In deze blog vertel ik je over het vragen van de juiste prijs voor jouw product of dienst

Verkopen middels een webinar of masterclass met salesfunnel

Verkopen middels een webinar of masterclass met salesfunnel

Online producten verkopen via een webinar of masterclass is helemaal booming. En werkt ontzettend goed. Zeker als je aan de slag gaat met een webinar in combinatie met een salesfunnel.
Tegenwoordig worden masterclasses of webinars veel ingezet als marketingtool om online producten of diensten te verkopen. Inmiddels weet ik zelf ook dat dit een hele krachtige tool is. Ik ben er zelf op dit moment ook veel mee bezig. In deze blog deel ik mijn ervaringen en kennis zodat jij er ook mee aan de slag kunt.

Hoe maak je verkopen leuk?

Hoe maak je verkopen leuk?

Verkopen kan in het begin in je ondernemerschap (en later ook nog) heel zwaar voelen. Alsof je ‘geld aftroggelt’ bij mensen en alsof je alleen maar bezig bent met geld verdienen. Maar verkopen is leuk. In deze blog lees je hoe je verkopen lichter en leuker maakt.

Waarom is personal branding zo belangrijk?

Waarom is personal branding zo belangrijk?

Personal branding is een belangrijk onderdeel van jouw online business. Mensen kopen geen product of dienst, maar een samenwerking met jou. Hoe je personal branding inzet lees je in deze blog.

Hi!

Hi!

Ik ben Grysilde, het gezicht achter Dutch Digital Nomad en een reiziger in hart en nieren. Ik wil vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen en te doen wat ze leuk vinden. Om niet te blijven hangen in het standaard 9 tot 5 leventje, maar een leven te leiden waar hun hart van in de fik vliegt. Ik stoom ze klaar om de stap te maken naar het online ondernemerschap, zodat ze de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze willen.